Česko – Nemecko 4:1 (kon.) | Fínsko – Slovensko 4:3 (2:1 po s.n.)
koniec
Česko
4:1 (0:0, 1:0, 0:1, 3:0)
Nemecko
cz Piatok 10.07.2015, 13:00 • Tampere, Hakametsa Arena • Majstrovstvá sveta v inline hokeji IIHF • O 5. - 8. miesto
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    45:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi přidávají další branku a zřejmě už se nemusí strachovat, že by dnes prohráli. Autorem branky je PAVEL STRÝČEK. Asistence: Michal Šimo.
    Patrik ŠEBEK - 3:1
     
    41:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se dostávají do dvoubrankového vedení! Kubica našel krásně postaveného PATRIKA ŠEBEKA, který následnou střelou nedal německému brankáři žádnou šanci. Asistence: Zdeněk Kubica.
    Martin VOZDECKÝ - 2:1
     
    38:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    Krásná akce v podání České republiky! Demel unikl po levé straně, nejprve si položil obránce, a poté přihrál k druhé tyči, kde byl MARTIN VOZDECKÝ, ten se střelou z první neměl problém. Asistence: Tomáš Demel.
    Max SCHMIDLE - 1:1
     
    32:54
    Německo právě vstřelilo branku!
    A máme vyrovnáno! Tohle byla branka, ale hodně na hraně pravidel. Před brankou jeden z německých hráčů fauloval českého hráče, který povalil Halodu na zem. Následně MAX SCHMIDLE už neměl problém zakončit do zcela odkryté klece. Asistence: Alexander Duck.
    Pavel STRÝČEK - 1:0
     
    20:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Konečně se dočkáváme první branky! Ve středním pásmu se puku ujal PAVEL STRÝČEK, který si sjel na úroveň modré čáry a krásnou střelou prostřelil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Tomáš Rubeš a Michal Šimo.

    Adam Soukup

    Góly a asistencie: 21. Strýček (Rubeš, Šimo), 39. Vozdecký (Demel), 42. Šebek (Kubica), 46. Strýček (Šimo) – 33. Schmidle (Duck)


    Česko: Haloda (Jirkův) – Strýček, Šebek, Šimo, Rubeš – Demel, Obdržálek, Vozdecký, Kubica – Zbořil, Zahradníček, Kuťák, Hrazdira
    Nemecko: Vollmer (Ower) – Duck, Sturm, Schmidle, Menge – Tolzer, Seifert, Sekesi, Holzmann – Borrmann, Poetzel, Baier, Krzizok – Sekesi, Deubler

    Rozhodca: Dan Dreger (USA) – Jeffrey Scott (AUS)