Slovensko – Taliansko 4:0 (kon.) | Česko – USA 3:2 (kon.) | Veľká Británia – Slovensko 1:7 (kon.)
koniec
Slovensko
4:0 (2:0, 2:0, 0:0)
Taliansko
Streda 24.06.2015, 10:45Majstrovstvá sveta žien
Predzápasové kurzy
     
    44:50
    Ešte jeden skvelý zákrok Tomčíkovej!
     
    42:37
    Obojstranné vylúčenie. Menší trest si odpyká Jurčová a na talianskej strane to bude Sampognová. Tresty sa vynulujú a hrať sa bude 5 na 5.
     
    41:30
    Obdivuhodný zákrok lapačkou v podaní neskutočnej Tomčíkovej, ktorá dnes nadväzuje na výkony z dvoch predchádzajúcich zápasov a drží si čisté konto.
     
    40:01
    Krivjanskej prudká strela príklepom spoza modrej iba tesne presvišťala popri ľavej tyči.
     
    38:02
    Bednárová a jej tvrdá delovka, ktorá končí na tele talianskej brankárky.
     
    28:48
    S tvrdosťou to teraz prehnala Petra Jurčová a odsedí si menší trest za nedovolenú hru telom.
     
    27:30
    Slovensko dalo gól!
    Dôraz pred bránou v podaní hokejbalistky menom KATARÍNA FINDOVÁ slávi úspech v podobe štvrtého gólu v Bellissimovej bráne! Findová dorazila snáď na tretí krát loptičku za chrbát talianskej brankárky. Asistencia pripísaná Lenke Krajňákovej.
     
    21:53
    Slovensko dalo gól!
    Ďalekonosná strela od červenej čiary v podaní hráčky menom PETRA PRÁVLIKOVÁ končí v sieti po fantastickom tienení Krajňákovej. Asistencia: Ľudmila Bednárová.
     
    13:21
    Krajňáková mieri spomedzi kruhov v dobrej šanci len tesne vedľa!
     
    11:08
    Slovensko dalo gól!
    Fantastické. Ešte sme sa ani neprestali tešiť z prvého gólu a už je tu druhý. PETRA JURČOVÁ zvyšuje na 2:0 po prihrávke od Kapustovej. Asistencie: Jana Kapustová, Ivana Gajdošová.
     
    10:52
    Slovensko dalo gól!
    IVETA KLIMASOVÁ dostala skvelú prihrávku spoza brány pred bránu a teraz sa teší z gólu potom, čo fantasticky umiestnila svoju strelu. Asistenciu si pripísala Katarína Findová.
     
    07:30
    Trestuhodne teraz slovenské zadáčky pustili do šance Talianky. Našťastie Tomčíková vytiahla fantastický reflexívny zákrok.
     
    05:31
    Kolcunová to s dôrazom pred talianskou bránou prehnala a inkasuje dve minúty za seknutie.
     
    03:21
    Talianky v šanci! Z čista-jasna sa pred našou bránou ocitla jedna z útočníčiek a Tomčíková sa musela mať na pozore.

    Marek Hudák

    Góly a asistencie: 11. Klimasová (Findová), 12. Jurčová (Kapustová, Gajdošová), 22. Právliková (Bednárová), 28. Findová (Krajňáková)


    Slovensko: Tomčíková (Zuziaková) – Krivjanská, Karafiatová, Matejová, Laliková, Záborská, Pravliková, I.Gajdošová, Žitňanská – Stašová, Jurčová, Ihnáťová, Bednárová, Pavlovičová, Sušienková, Kolcúnová, Krajnáková, Klimasová, Vargová, M.Gajdošová, Findová, Kapustová
    Taliansko: Bellissimová (Pironeová)- Spinová, L.Fioccolová, Fotiová, Knoxová, Cheveriová, Carnovaleová, Sampognová- Mazzarellová, Russová, Corrierová, Mormileová, Caponechiová, Meleová, F.Fioccolová, Donadiová, Perosinová-Duranteová, D´Ambrogiová, Di Nuzzuová