Hellas Verona – Juventus 2:2 (kon.) | Bergamo – AC Miláno 1:3 (kon.)
koniec
Hellas Verona
2:2 (0:1)
Juventus Turín
Sobota 30.05.2015, 18:00Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
    Taleb GOMEZ - 2:2
     
    90+3
    Hellas Verona dala gól!
    Neuveriteľný koniec stretnutia a obrovská radosť vo Verone. Bránený štyrmi obrancami, no GOMEZ aj tak dokázal skórovať a vyrovnať tak stav stretnutia.
    Fernando LLORENTE - 1:2
     
    57
    Juventus Turín dal gól!
    Fantastická akcia Juventusu. FERNANDO LLORENTE dostal nahrávku po ukážkovej spolupráci pred prázdnu bránu a preto mu nerobilo problém skórovať do prázdnej brány.
    Luca TONI - 1:1
     
    48
    Hellas Verona dala gól!
    A predsa sa tak stalo. Z čista jasna sa zrodilo prečíslenie troch na dvoch, loptu ťahal Hallfredsson, vybral si LUCU TONIHO, ktorému poslal nahrávku a pre kanoniera jeho kvalít už nebol problém gólovo zakončiť. Začíname odznova.
    Roberto PEREYRA - 0:1
     
    42
    Juventus Turín dal gól!
    Ako by povedali španielski, či portugalskí komentátori. GOLAZO! Famózny gól od PEREYRU! Spoza šestnástky zakrútená strela priamo do horného rohu, ktorá sa ešte otrela od brvna smerom dole. Krásny futbalový moment.

    Tomáš Melicherčík

    Góly: 48. Toni, 90+3. Gomez – 42. Pereyra, 57. Llorente

    Karty:   37. Janković (VRN), 37. Tachtsidis (VRN), 66. Gomez (VRN), 88. Márquez (VRN) – 31. Tévez (JUV)   90+2. Pepe (JUV)

    Nepremenená penalta: 88. Tévez (JUV), brankár Rafael zneškodnil


    Hellas Verona: Rafael – Sala, Márquez, Moras, Agostini – Greco (59. Obbadi), Tachtsidis, Hallfreðsson – Janković (74. Valoti), Toni, Gomez.
    Náhradníci: Benussi, Gollini – Fares, Campanharo, Marques, López, Obbadi, Martić, Rodríguez, F. Fernandinho, Saviola, Valoti.

    Juventus Turín: Buffon – Padoin, Bonucci, Ogbonna, Evra (59. Lichtsteiner) – Marchisio (46. Sturaro), Pirlo, Pogba, Pereyra (78. Pepe) – Llorente, Tévez.
    Náhradníci: Storari – Coman, De Ceglie, Chiellini, Lichtsteiner, Sturaro, Vidal, Pepe.