Ostrava – Mladá Boleslav 1:3 (kon.) | Č. Budějovice – Znojmo 3:3 (kon.) | Jihlava – Hr. Králové 2:2 (kon.)
Dukla Praha – Liberec 1:2 (kon.) | Jablonec – Táborsko 0:6 (kon.) | Plzeň – Třinec 4:1 (kon.)
Teplice – Příbram 3:5 (kon.)
koniec
FK Jablonec
0:6 (0:3)
FC SILON Táborsko
cz Pondelok 25.05.2015, 14:00Juniorská liga (CZ)
Predzápasové kurzy
     
    80
    Táborsko právě vstřelilo branku!
    Karásek byl obrán na vlastní polovině Cikuem, který balon jen přistrčil ZBYŇKU MUSIOLOVI, který do poloprázdné branky neměl problém balon zakončit – 0:6!
     
    68
    Táborsko právě vstřelilo branku!
    Sladký tvrdě vypálil a Repáň balon vyrazil pouze do vzduchu, kde byl nejdůraznější JAROSLAV BOSNYAK, jenž neměl problém dostat míč do branky – 0:5!
     
    54
    Táborsko právě vstřelilo branku!
    Hosté se vydali směrem vpřed ve třech a na konci celé akce byl znovu albánský záložník ELVIST CIKU, jenž vypálil a bohužel pro domácí srazil míč do protipohybu brankáře Tichý, tudíž hosté vedou již o čtyři branky – 0:4!
     
    44
    Táborsko právě vstřelilo branku!
    Hráči Táborska se bez zájmu jabloneckých obránců prokombinovali až do šestnáctky, kde jim domácí hráči dovolili vystřelit a po odrazu balonu dokázal ELVIST CIKU dorazit míč za brankovou čáru – 0:3!
     
    30
    Táborsko právě vstřelilo branku!
    ALEŠ KOČÍ teď překvapil všechny na hřišti svou krásnou střelou, která vymetla šibenici jablonecké branky a hosté vedou již o dvě branky – 0:2!
     
    11
    Táborsko právě vstřelilo branku!
    A máme zde první branku utkání! Sladký přihrál přes obranný blok svému spoluhráčovi, který následným centrem vyřadil ze hry kompletně celou domácí obranu a k míči se dostal sám ZBYNĚK MUSIOL, jenž nekompromisně poslal hostující tým do vedení – 0:1!

    Jan Kousal

    Góly: 11. Musiol, 30. Kočí, 44. Ciku, 54. Ciku, 68. Bosnyak, 80. Musiol


    FK Jablonec: Repáň – Štěpánek (71. Palatický), Tichý (71. Karásek), Dorničák (66. Soukup), Novák, Breda, Drozd (46. Roskovec), Nesládek (66. Kůhn), Munzar, Houser, Skuhravý
    FC SILON Táborsko: Kudrna – Kočí, Bouška (46. Švec), Škarda, Ciku (89. Rytíř), Michálek, Chirinciuc, Bosnyak (85. Jaroš), Musiol, Sladký, Jaroš

    Rozhodca: Vlasnuk – Blažej, Rais