Poprad – Šaľa 4:3 (kon.)
koniec
FK Poprad
4:3 (1:1)
FK Slovan Duslo Šaľa
Utorok 19.05.2015, 19:30 • NTC Poprad • MONACObet liga
     
    90+1
    Popradský brankár Ján Malec dostáva žltú kartu za zdržovanie hry.
     
    89
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Peter Melek, prichádza Martin Sluka.
     
    88
    Poprad dal gól!
    Tak tomu sa hovorí rýchly obrat! Popradčania získavajú vedenie a takto to už pravdepodobne zabetónujú! FILIP PALUTKA si pripravil loptu za šestnástkou a krásnou strelou ku pravej žrdi poslal svoj tím prvýkrát do vedenia!
     
    87
    Poprad dal gól!
    Tak Popradčania napokon aj do tretice vyrovnávajú a pravdepodobne získajú prvý bodový zisk! Do šestnástky sa najprv s loptou hrnul Rams, ktorý hľadal Durkota. Tomu lopta unikla späť na Ramsa, následne tam našiel RÓBERTA UJČÍKA, ktorému sa podarilo Kolmokova prekonať!
     
    85
    Popradský futbalista Róbert Ujčík dostáva za faul na Ďatka žltú kartu, je to vôbec prvá karta v zápase pre niekoho z hráčov domácich.
     
    75
    Šaľa dala gól!
    Hostia sa 15 minút pred koncom stretnutia dostávajú do vedenia a toto vedenie už určite nemôžu stratiť! RÓBERT GEŠNÁBEL sa šikovne pohral s obranou súpera a ukážkovo vyvesil do pravého vinkla! Stal sa tak druhým strelcom Šale v tomto zápase.
     
    70
    René Durkot využil svoju výbornú rýchlosť, keď najprv dobiehal neistého stopéra Šale, ktorý brankárovi prihral zlú loptu. Napokon bol však Kolmokov o stotinky sekundy rýchlejší než popradský útočník.
     
    68
    Hosťujúci hráč Goran Matić je prvým potrestaným hráčom v tomto zápase, keď faulom zastavoval Popradčana Sedláka.
     
    66
    V obrovskej šanci sa ocitol Peter Melek, ktorému loptu ideálne predĺžil Ujčík, ale nakoniec Melek stroskotal na Kolmokovovi, ale najmä na jeho kvalitnom zákroku rukami!
     
    65
    Poprad dal gól!
    Domáci futbalisti vyrovnávajú po druhýkrát v tomto stretnutí! Tomáš Sedlák si postavil loptu na ľavej strane a s prehľadom našiel pri vzdialenejšej žrdi JOZEFA TROPPA, ktorý napokon aj s menšími problémami dokázal prekonať šalianskeho brankára.
     
    65
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Ľubomír Jurčo, prichádza René Durkot.
     
    58
    Šaľa dala gól!
    Hostia sa dostávajú opäť do vedenia! Szabó prešprintoval s loptou po pravej strane, následne sa zbavil obrancu a odcentroval ku opačnej žrdi, kde bol pripravený SAMIR NURKOVIĆ, ktorý s istotou prekonal domáceho brankára!
     
    50
    Šaľania vymysleli šikovnú kombináciu! Szabó sa dostal ku šestnástke s loptou, prihral Rehákovi, ktorý pálil, ale mieril mimo brány.
     
    42
    Poprad dal gól!
    Domácim futbalistom sa napokon podarilo presadiť ešte v závere prvého polčasu! Filip Palutka smeroval s loptou po ľavej strane, pozrel do šestnástky, kde ideálne našiel PETRA MELEKA, ktorý vo výskoku hlavičkou šikovne trafil voľný priestor v bráne a vyrovnal!
     
    33
    Nebezpečenstvo pri popradskej bráne! Marián Ďatko si vytvoril priestor v šestnástke a dostal sa do hlavičkovej šance, no našťastie pre Popradčanov mieril iba vedľa brány!
     
    27
    Pomerne skoro prichádza prvé striedanie v tomto zápase, nie je to ani kvôli zdravotným ťažkostiam niektorých z hráčov. Tréner domácich sa rozhodol vymeniť Erika Šuľu za Martina Biskupa.
     
    20
    Šaľa dala gól!
    Hostia získavajú vedenie v tomto zápase! Nevýrazný tím stretnutia prekvapil domácu defenzívu. Szabó si pripravil loptu na ľavej strane a šikovne našiel v medzere v šestnástke RÓBERTA GEŠNÁBELA, ktorý s istotou prekonal domáceho brankára!

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly: 42. Melek, 65. Tropp, 87. Ujčík, 88. Palutka – 20. Gešnábel, 58. Nurković, 75. Gešnábel

    Karty:   85. Ujčík (PPD), 90+1. Malec (PPD) – 68. Matić (SAL)


    FK Poprad: Malec – Jurčo, Šuľa, Bendík ("C"), Tropp, Rams, Sedlák, Gallovič, Palutka, Ujčík, Melek
    Náhradníci: Rušin – Vernarec, Durkot, Biskup, Sluka

    FK Slovan Duslo Šaľa: Kolmokov – Kružlík, Ďatko ("C"), Fehervári, Konopásek, Rehák, Kochan, Gešnábel, Szabó, Matić, Nurković
    Náhradníci: Rusznák – Sliška, Vanek, Tomiš

    Rozhodca: Krivošík – R. Sluk, M. Sluk

    Diváci: 546