West Bromwich – Chelsea 3:0 (kon.)
koniec
West Bromwich Albion
3:0 (1:0)
Chelsea FC
Pondelok 18.05.2015, 21:00 • The Hawthorns, West Bromwich • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Nadstavený čas v 2.polčase sú 3 minúty!
     
    89
    Striedanie v tíme West Bromwichu Albion: ihrisko opúšťa Morrison, jeho miesto zaujíma Baird.
     
    86
    Dnešné stretnutie sleduje 24750 divákov!
     
    83
    Cuadrado (Chelsea) si poriadne vyšliapol na domáceho hráča, keď bez akéhokoľvek náznaku hrať s loptou ho poriadne kopol. Môže byť rád, že to bolo iba za žltú.
     
    79
    Striedanie v tíme West Bromwichu Albion: ihrisko opúšťa Berahino, jeho miesto zaujíma Brown.
     
    79
    Striedanie v tíme Chelsea FC: ihrisko opúšťa Rémy, jeho miesto zaujíma Brown.
     
    74
    Obrovská šanca Chelsea! Dá sa toto aj nedať?! Hostia rozohrávali rohový kop, ktorý na prednej tyči predĺžil Cahill. Lopta sa dostala k úplne voľnému Matićovi, ktorý ju už zasúval do odkrytej brány. Lenže poslal ju na stred a ešte trafil brankára Myhilla! Táto strela len potvrdila nemohúcnosť hostí v tomto stretnutí!
     
    73
    Striedanie v tíme Chelsea FC: ihrisko opúšťa Loftus-Cheek, jeho miesto zaujíma Aké.
     
    64
    Striedanie v tíme Chelsea FC: ihrisko opúšťa Costa, jeho miesto zaujíma Cuadrado.
     
    63
    Gardner (West Brom) má povesť tvrdého muža a tentoraz ju potvrdil. Prezentoval sa oranžovým faulom, ktorý vôbec nebol šetrný.
    Chris BRUNT - 3:0
     
    61
    West Bromwich Albion dal gól!
    Domáci vybojovali rohový kop, ktorý zahrali nakrátko. K lopte sa dostal z veľkého uhla CHRIS BRUNT a vyskúšal svoje šťastie prudkou strelou na prednú tyč. Tento pokus prešiel pomedzi obrancov a zrazu bol Courtois zaskočený. Belgický gólman nestihol zareagovať, a tak lopta skončila v sieti! Albion vedie rozdielom triedy 3:0!
     
    57
    Obrovská šanca Chelsea! Útočník Remy sa predral cez trojicu hráčov a spoza pokutového územia vystrelil veľmi tvrdo a presne. Jeho pokus mal dobrý smer a lopta nakoniec skončila na pravej tyči domácej brány! Brankár Myhill sa iba obzrel a na tento pokus vôbec nereagoval!
     
    54
    Striedanie v tíme West Bromwichu Albion: ihrisko opúšťa McManaman, jeho miesto zaujíma Gardner.
    Saido BERAHINO - 2:0
     
    47
    West Bromwich Albion dal gól!
    Loptu si na biely bod postavil SAIDO BERAHINO. Ten ju poslal k pravej tyči hosťujúcej brány, lenže brankár Courtois jeho úmysel prečítal. Síce si siahol, no napriek tomu táto strela skončila presným zásahom! Albion sa dostáva do dvojgólového vedenia.
     
    46
    Pokutový kop pre West Brom! Berahino sa predral do pokutového územia, keď si šikovne nechal loptu prejsť povedľa seba. Potom tam však došiel stopér Terry, ktorý ho škaredo poslal k zemi! Karta z toho nebude, ale penalta áno!
     
    45+1
    Nadstavený čas v 1.polčase sú 3 minúty!
     
    39
    Veľká šanca West Bromu! Tak teraz sa hrá skutočne zo strany na stranu. Útočník Brunt si výborne nabehol na prihrávku od spoluhráča, následne sa ocitol pred brankárom Courtoisom. Vyskúšal strelu z prvej pomedzi nohy gólmana hostí, lenže Belgický brankár si dal pozor a podržal svoje mužstvo! Už to mohlo byť o dva góly!
     
    38
    Šanca Chelsea! Exekútor priameho kopu bol Luís a ten vyslal poriadnu jedovku. Loptu poslal síce presne do stredu brány, no s poriadnou razanciou. Brankár MyHill túto strelu iba reflexívne vyrazil do bezpečia! Už mohlo byť vyrovnané!
     
    37
    Olsson (West Brom) tesne pred vlastným pokutovým územím poslal k zemi Costu a bola z toho karta žltej farby. Hostia budú mať výhodu priameho kopu z veľmi dobrej pozície.
     
    31
    Fletcher (West Brom) si to ešte išiel vybaviť s Fábregasom, keĎ do neho strčil. Toto bolo iba za žltú kartu.
     
    29
    Fábregas (Chelsea) videl červenú kartu! Neviem, čo presne sa tam stalo, ale pravdepodobne nešportovo kopol loptu do Brunta. Bola tam hŕstka hráčov, ktorí sa hádali a Španiel kopol loptu medzi nich. Prečo to však urobil, nik netuší.
     
    28
    Costa (Chelsea) dostal žltú kartu za strkanice, ktoré sa tam zomleli.
     
    26
    Obrovská šanca Chelsea! Domáci z rohu nevyťažili nič a hostia sa vrhli do rýchleho protiútoku. Akciu po ľavej strane potiahol Costa, následne našiel pred bránou spoluhráča Hazarda, ktorý sa snažil zakončiť. Jeho pokus mal dobrý smer, lenže jeden zo stopérov stihol túto strelu tečovať. Lopta skončila mimo brány a nasledovať tak bude rohový kop.
    Saido BERAHINO - 1:0
     
    9
    West Bromwich Albion dal gól!
    Tak ani to dlho netrvalo a už sme boli svedkami úvodného presného zásahu. A veru bolo sa na čo pozerať. SAIDO BERAHINO dostal prihrávku tesne za pokutovým územím, pustil si ju za seba a následne vystrelil. Jeho nádherná technická strela pravačkou obstrelila nielen obrancov hostí, ale aj bezmocného brankára Courtoisa, ktorý letel vzduchom zbytočne! Krásna strela od domáceho hráča, ktorý poslal svoje mužstvo do jednogólového vedenia.
     
    6
    Veľká šanca West Bromu! Neustále centre lietali do pokutového územia hostí, a to využil McManaman. Ten sa najlepšie zorientoval po jednom z nich, naznačil strelu, ale hodil si loptu na silnejšiu pravačku. Už síce bol vo veľkom uhle, no napriek tomu vystrelil a bol to veľmi dobrý pokus. Brankár Courtois iba reflexívne vyrazil na rohový kop!

    Marek Farkaš

    Góly: 9. Berahino, 47. Berahino (pen.), 61. Brunt

    Karty:   31. D. Fletcher (WBA), 37. Olsson (WBA), 63. Gardner (WBA) – 28. D. Costa (CHE), 83. Cuadrado (CHE)   29. Fàbregas (CHE)


    West Bromwich Albion: Myhill – Dawson, McAuley, Olsson, Lescott – Morrison (89. Baird), Yacob, D. Fletcher (C) – McManaman (54. Gardner), Berahino (79. Brown), Brunt.
    Náhradníci: Rose – Wisdom, Baird, Gardner, Mulumbu, Brown, Anichebe.

    Chelsea FC: Courtois – Ivanović, Cahill, Terry (C), Luís – Loftus-Cheek (73. Aké), Matić – Rémy (79. Brown), Fàbregas, E. Hazard – D. Costa (64. Cuadrado).
    Náhradníci: Blackman – Aké, Azpilicueta, Christensen, Mikel, Cuadrado, Brown.

    Rozhodca: Mike Jones – Mick McDonough, Derek Eaton

    Diváci: 24750