West Bromwich – Chelsea 3:0 (kon.)
koniec
West Bromwich Albion
3:0 (1:0)
Chelsea FC
Pondelok 18.05.2015, 21:00 • The Hawthorns, West Bromwich • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:00.
     
    Vítam Vás pri sledovaní zápasu predposledného 37.kola Priemer League medzi West Bromwichom Albion a Chelsea FC. Z tohto zápasu vám prinesieme v textovej forme akcie, štatistiky, zaujímavosti a v grafickej forme GIF obrázky.
    __________________________________________

    West Bromwich Albion
    Zverenci Tonyho Pulisa to nemali v tejto sezóne jednoduché, no ku koncu sa im podarilo vyhrať nejaké zápasy a už je isté, že sa zachránia. Po 36 odohraných zápasoch okupujú trinástu priečku, keď získali 41 bodov za deväť víťazstiev, deväť remíz a osemnásť prehier. V poslednom zápase sa predstavili na trávniku Newcastlu, kde začali veľmi dobre. O úvodný presný zásah sa v 32.minúte postaral Anichebe, ktorý poslal hostí do vedenia. Lenže o deväť minút neskôr sa dokázal presadiť domáci Perez, ktorý vyrovnal. Straky mali obrovskú prevahu počas celého stretnutia, no gól nevedeli dať. Remízový výsledok zabezpečil obom tímov zisk jedného bodu.

    Posledné zápasy
    09.05.2015 Newcastle – West Brom 1:1
    02.05.2015 Manchester United – West Brom 0:1
    25.04.2015 West Brom – Liverpool 0:0
    18.04.2015 Crystal Palace – West Brom 0:2
    11.04.2015 West Brom – Leicester 2:3

    Predpokladaná zostava: Myhill – Dawson, McAuley, Lescott, Brunt – Gardner, Mulumbu, Yacob, Fletcher, Morrison – Anichebe
    Absencie: Foster
    Najlepší strelec: Saido Berahino – 12 gólov
    __________________________________________

    Chelsea FC
    Tím okolo Josého Mourinha sa dnes nemusí veľmi snažiť, pretože už je jasné, že vyhrá anglickú najvyššiu súťaž. Po 36 kolách sa nachádza na čele, keď má na svojom konte 84 bodov za dvadsaťpäť výhier, deväť remíz a dve prehry. Naposledy sa predstavil na domácej pôde, kde privítal Liverpool. Skóre zápasu otvoril už v 5.minúte Terry, ktorý poslal domácich do vedenia. Krátko pred koncom prvého dejstva sa podarilo skórovať hosťujúcemu kapitánovi Gerrardovi, ktorý vyrovnal. Do konca zápasu už gól nepadol, a tak sa oba tímy rozišli po nerozhodnom výsledku 1:1 a do tabuľky si pripísali po jednom bode.

    Posledné zápasy
    10.05.2015 Chelsea – Liverpool 1:1
    03.05.2015 Chelsea – Crystal Palace 1:0
    29.04.2015 Leicester – Chelsea 1:3
    26.04.2015 Arsenal – Chelsea 0:0
    18.04.2015 Chelsea – Manchester United 1:0

    Predpokladaná zostava: Courtois – Aké, Cahill, Terry, Luis – Fábregas, Matic – Willian, Brown, Hazard – Remy
    Absencie: Oscar, Ramires, Zouma, Costa (neisté), Čech (neisté)
    Najlepší strelec: Diego Costa – 19 gólov
    __________________________________________

    VZÁJOMNÉ ZÁPASY
    22.11.2014 Chelsea – West Brom 2:0
    11.02.2014 West Brom – Chelsea 1:1
    09.11.2013 Chelsea – West Brom 2:2
    02.03.2013 Chelsea – West Brom 1:0
    17.11.2012 West Brom – Chelsea 2:1

    POSTAVENIE TÍMOV V TABUĽKE
    1. Chelsea 25-9-2 70:28 84
    13. West Brom 10-11-15 34:47 41

    STÁVKOVÉ KANCELÁRIE
    Na víťazstvo domácich sa kurz pohybuje na hranici 3,60, na remízu okolo 3,50 a na výhru hostí približne 2,00.

    ROZHODCOVIA
    Dnešné stretnutie bude viesť Anglický rozhodca Mike Jones, ktorému na čiarach budú asistovať Mick McDonough a Derek Eaton.

    ZHODNOTENIE
    V dnešnom zápase by mala mať navrch Chelsea, no tá už má titul v hrsti, a tak je možné, že tento zápas vypustí. Môj tip na výsledok dnešného stretnutia je 1:1.
     
    Úvodné zostavy:

    West Bromwich Albion: Myhill – Dawson, McAuley, Olsson, Lescott – Morrison, Yacob, D. Fletcher (C) – McManaman, Berahino, Brunt.
    Náhradníci: Rose – Wisdom, Baird, Gardner, Mulumbu, Brown, Anichebe.

    Chelsea FC: Courtois – Ivanović, Cahill, Terry (C), Luís – Loftus-Cheek, Matić – Rémy, Fàbregas, E. Hazard – D. Costa.
    Náhradníci: Blackman – Aké, Azpilicueta, Christensen, Mikel, Cuadrado, Brown.

    Rozhodca: Mike Jones – Mick McDonough, Derek Eaton.
     
    -5
    Hráči už prichádzajú na hraciu plochu. Domáci sa predstavia v bielo-modrej kombinácii dresov, hostia v žltých farbách.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    2
    Od úvodu majú loptu v moci domáci. Tí si ju aktuálne prihrávajú v strede poľa a pomaly sa posúvajú dopredu.
     
    3
    Albion je od úvodu aktívnejší. Do pokutového územia svojho súpera poslal hneď niekoľko zaujímavých centrov, no ani jeden nenašiel domáceho hráča, a aj preto sme sa nedočkali zakončenia.
     
    4
    Nedovolený zákrok stopéra hostí Cahilla, ktorý pri postrannej čiare poslal k zemi Brunta. Voľný kop rozohrá Lescott.
     
    5
    Ďalší faul hostí. Tentoraz sa previnil Luís, ktorého obeť bola Morrison. West Brom bude mať výhodu ďalšieho priameho kopu, lenže tentoraz to bude o niečo bližšie k bránke súpera.
     
    6
    Veľká šanca West Bromu! Neustále centre lietali do pokutového územia hostí, a to využil McManaman. Ten sa najlepšie zorientoval po jednom z nich, naznačil strelu, ale hodil si loptu na silnejšiu pravačku. Už síce bol vo veľkom uhle, no napriek tomu vystrelil a bol to veľmi dobrý pokus. Brankár Courtois iba reflexívne vyrazil na rohový kop!
     
    7
    Podobná akcia sa teraz odohrala na druhej strane, lenže tam bola o čosi slabšia strela. Stredopoliar Fábregas sa predral pokutovým územím a následne sa aj dostal k strele, lenže jeho pokus mieril iba do stredu brány, kde stál pripravený brankár Myhill, ktorý nemal žiaden problém.
     
    8
    Doteraz majú viac z hry domáci. Tí rozbiehajú ďalšiu útočnú akciu cez stred poľa, lenže vpredu nie je veľa modro-bielych hráčov, a tak sa tento útok spomaľuje.
     
    9
    West Bromwich Albion dal gól!
    Tak ani to dlho netrvalo a už sme boli svedkami úvodného presného zásahu. A veru bolo sa na čo pozerať. SAIDO BERAHINO dostal prihrávku tesne za pokutovým územím, pustil si ju za seba a následne vystrelil. Jeho nádherná technická strela pravačkou obstrelila nielen obrancov hostí, ale aj bezmocného brankára Courtoisa, ktorý letel vzduchom zbytočne! Krásna strela od domáceho hráča, ktorý poslal svoje mužstvo do jednogólového vedenia.
    Saido BERAHINO - 1:0
     
    11
    Už od úvodného hvizdu bol Albion aktívnejší a teraz prišlo aj ovocie. Do konca stretnutia však ostáva ešte veľa času a vedia to aj hráči Chelsea.
     
    12
    The Blues sa prvýkrát na dlhšiu dobu dostali k lopte. Aktuálne úspešne kombinujú na útočnej polovici ihriska a rozbiehajú svoj kolotoč.
     
    13
    Hostia si stále loptu prihrávajú, ale k zakončeniu sa nevedia dostať. West Brom vytvoril na vlastnej polovici ihriska hustý obranný blok, ktorý je veľmi pozorný.
     
    14
    K strele zo strednej vzdialenosti sa odhodlal hosťujúci Matić, lenže jeho pokus nebol vôbec presný. Nasledovať bude kop od Myhillovej svätyne.
     
    15
    DRŽANIE LOPTY: 42% – 58%
    Územnú prevahu nemá ani jedno mužstvo, ale už je vidieť, že hostia začínajú preberať iniciatívu.
     
    16
    STRELY CELKOM: 2-3
    STRELY NA BRÁNU: 2-1
    Ofenzívne stretnutie sa ešte len začína a treba veriť, že ďalšie strelecké pokusy prinesú ďalšie góly.
     
    17
    Domáci stredopoliar Yacob teraz leží na zemi, pretože potrebuje ošetriť. Je tam aj krv pravdepodobne z pery, takže to bude na dlhšie.
     
    18
    Hra sa nám znova zahájila, lenže po pár sekundách sa znova prerušila. Hosťujúci Matic vyskočil do súboja nebojácne, ale bohužiaľ iba preletel vzduchom a nepríjemne dopadol na chrbát. Srb musí byť ošetrený, to muselo bolieť.
     
    20
    Po dlhšom čase sa už znova pokračuje. Loptu majú na kopačkách hráči Chelsea, ktorý rozbiehajú ďalšiu útočnú akciu. Zatiaľ je to však veľmi statické a hlavne bez striel.
     
    21
    Albion sa bráni, čo mu sily stačia a zatiaľ veľmi úspešne. Zaparkoval doslova autobus pred vlastným pokutovým územím a vpredu ostáva iba útočník Berahino.
     
    22
    Nedovolený zákrok hostí na polovici ihriska. Voľný kop pre West Brom.
     
    23
    Domáci nič nevymýšľajú a snažia sa každú loptu poslať do vápna svojho súpera. Tentoraz to však nevyšlo, pretože tam výborne zapracovali stopéri Cahill a Terry.
     
    24
    Albion sa snaží držať loptu vo svojej moci čo najdlhšie a celkom mu to ide. Pomaly sa totiž posúva dopredu a The Blues sa naivne sťahujú dozadu.
     
    25
    Domáci Dawson sa predral do vápna, vystrelil na prednú tyč, lenže jeho pokus bol zblokovaný na rohový kop.
     
    26
    Obrovská šanca Chelsea! Domáci z rohu nevyťažili nič a hostia sa vrhli do rýchleho protiútoku. Akciu po ľavej strane potiahol Costa, následne našiel pred bránou spoluhráča Hazarda, ktorý sa snažil zakončiť. Jeho pokus mal dobrý smer, lenže jeden zo stopérov stihol túto strelu tečovať. Lopta skončila mimo brány a nasledovať tak bude rohový kop.
     
    27
    Hrá sa zo strany na stranu. Brankár MyHill chytil loptu z rohu, keď si po ňu vyskočil. Následne si poslal dopredu na Dawsona, ktorého nedovolene zastavil ľavý obranca Luís. To bol jeho už druhý faul, ktorý bol na hranici so žltou kartou. Mám pocit, že najbližšie to už bude aj s kartovým trestom.
     
    28
    Costa (Chelsea) dostal žltú kartu za strkanice, ktoré sa tam zomleli.
     
    29
    Fábregas (Chelsea) videl červenú kartu! Neviem, čo presne sa tam stalo, ale pravdepodobne nešportovo kopol loptu do Brunta. Bola tam hŕstka hráčov, ktorí sa hádali a Španiel kopol loptu medzi nich. Prečo to však urobil, nik netuší.
     
    30
    Tak to bolo frmolu! Najprv sa tam Costa doslova pobil s domácim stopérom McAuleyim. Hosťujúci útočník dostal žltú kartu a následne už odchádzal z ohňa za výraznej pomoci kapitána Terryho, ktorý tam pre neho dobehol. Lopta sa v tom momente nachádzala úplne mimo hŕstky hráčov. K nej došiel Fábregas a napálil ju presne medzi nich. Pravdepodobne trafil domáceho hráča a hlavný rozhodca Mike Jones dal na pokyn asistenta. Červená karta pre stredopoliara The Blues, ktorý svoje mužstvo výrazne oslabil.
     
    31
    Fletcher (West Brom) si to ešte išiel vybaviť s Fábregasom, keĎ do neho strčil. Toto bolo iba za žltú kartu.
     
    32
    Po dlhšej pauze sa nám znova pokračuje. Chelsea bude dohrávať toto stretnutie s desiatimi hráčmi a útočník Costa už má na konte žltú kartu. Horká krv v ňom stále prúdi a je možné, že budeme svedkami ďalšieho vylúčenia. Som zvedavý, ako sa tento naturalizovaný Španiel vysporiada s touto situáciou.
     
    34
    Hazard padol v pokutovom území po súboji s McAuleyim, lenže všetko bolo čisté a domáci fanúšikovia svojmu miláčikovi aj zatlieskali.
     
    35
    Hostia to teraz vôbec nemajú jednoduché. Na hracej ploche im do kombinácie chýba jeden hráč, a je to vidieť.
     
    36
    Chelsea sa prediera dopredu a snaží sa vyrovnať čím skôr. Prichádzajú rýchle prihrávky, no stále sme nevideli poriadnu strelu.
     
    37
    Olsson (West Brom) tesne pred vlastným pokutovým územím poslal k zemi Costu a bola z toho karta žltej farby. Hostia budú mať výhodu priameho kopu z veľmi dobrej pozície.
     
    38
    Šanca Chelsea! Exekútor priameho kopu bol Luís a ten vyslal poriadnu jedovku. Loptu poslal síce presne do stredu brány, no s poriadnou razanciou. Brankár MyHill túto strelu iba reflexívne vyrazil do bezpečia! Už mohlo byť vyrovnané!
     
    39
    Veľká šanca West Bromu! Tak teraz sa hrá skutočne zo strany na stranu. Útočník Brunt si výborne nabehol na prihrávku od spoluhráča, následne sa ocitol pred brankárom Courtoisom. Vyskúšal strelu z prvej pomedzi nohy gólmana hostí, lenže Belgický brankár si dal pozor a podržal svoje mužstvo! Už to mohlo byť o dva góly!
     
    40
    A už je lopta na druhej strane. Akciu hostí potiahol Hazard, ktorý prešiel cez troch hráčov a následne prihral spoluhráčovi Remymu. Ten vystrelil na zadnú žrď, jeho pokus bol ešte tečovaný a lopta nakoniec skončila mimo brány. Chelsea bude zahrávať rohový kop.
     
    41
    Domáci majú loptu na svojich kopačkách a postupujú dopredu. Stredopoliar Yacob sa odhodlal k strele z veľkej vzdialenosti, lenže jeho pokus bol veľmi nepresný. Kop od brány.
     
    42
    The Blues sa snažia napádať vysoko, aby získali loptu a teraz sa im to aj darí. Podarí sa ešte hosťom do konca polčasu streliť klasický gól do šatne?
     
    44
    V ofsajde sa ocitol jediný strelec gólu Berahino, lopta pre hostí.
     
    45
    Prvý polčas sa už iba dohráva. Som zvedavý koľko minút, a či vôbec nadstaví hlavný rozhodca.
     
    45+1
    Nadstavený čas v 1.polčase sú 3 minúty!
     
    45+2
    West Brom sa už iba snaží udržať priaznivý výsledok do konca prvého dejstva a loptu iba odkopáva čo najďalej od svojej brány.
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Tak máme za sebou veľmi rušný prvý polčas. V ňom si lepšie viedli hráči West Bromu, ktorí vedú najtesnejším rozdielom 1:0. O jediný presný zásah sa už v 9.minúte postaral Saido Berahino, ktorý krásnou technickou strelou nedal Courtoisovi žiadnu šancu na úspešný zákrok. Lenže to najdôležitejšie sa udialo v 29.minúte. Najprv sa hosťujúci Costa pobil s McAuleyim, no potom Fábregas nešportovo kopol loptu do hlavy domáceho Brunta a zaslúžene videl červenú kartu. Viac z hry mali domáci a do kariet im určite bude hrať aj to, že budú hrať ešte celé druhé dejstvo v početnej výhode.

    2.polčas sa začne približne o 22:04.
     
    ŠTATISTIKY PRVÉHO POLČASU

    Držanie lopty: 41% – 59%
    Strely (celkom): 5-7
    Strely (na bránu): 3-2
    Rohové kopy: 2-3
    Fauly: 3-6
    Žlté karty: 2-1
    Červené karty: 0-1
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Pokutový kop pre West Brom! Berahino sa predral do pokutového územia, keď si šikovne nechal loptu prejsť povedľa seba. Potom tam však došiel stopér Terry, ktorý ho škaredo poslal k zemi! Karta z toho nebude, ale penalta áno!
     
    47
    West Bromwich Albion dal gól!
    Loptu si na biely bod postavil SAIDO BERAHINO. Ten ju poslal k pravej tyči hosťujúcej brány, lenže brankár Courtois jeho úmysel prečítal. Síce si siahol, no napriek tomu táto strela skončila presným zásahom! Albion sa dostáva do dvojgólového vedenia.
    Saido BERAHINO - 2:0
     
    49
    Tak teraz už je to o dva góly a hostia budú mať čo robiť, aby vybojovali aspoň bod. Podľa mňa to však nebude žiadna naháňačka za gólmi zo strany Chelsea, keďže už má titul v hrsti a táto prehra nič nerieši.
     
    50
    Tak to bolo poriadny šok pre The Blues. Na hraciu plochu prišli hostia o čosi neskôr ako ostatní aktéri duelu, no zrejme manažér José Mourinho poriadne dohováral svojim hráčom. To však nepomohlo, keďže kapitán Terry bol mierne premotivovaný a urobil chybu, za ktorú pykalo celé mužstvo.
     
    51
    Chelsea sa napriek nepriaznivému výsledku stále snaží o zmenu skóre, no teraz sa Costa prezentoval útočným faulom a domáci zbierajú cenné sekundy pri rozohrávke tohto voľného kopu.
     
    52
    Agilný Costa sa tentoraz ocitol v tesnom ofsajde. Dobré oko mal teraz prvý asistent Mick McDonough, ktorý správne odmával hráča mimo hry.
     
    54
    Striedanie v tíme West Bromwichu Albion: ihrisko opúšťa McManaman, jeho miesto zaujíma Gardner.
     
    55
    Prvú zmenu urobil prekvapujúco domáci manažér Tony Pulis. Ten vystužil obranné rady tvrdo pracujúcim Gardnerom, ktorý sa určite hodí na túto pozíciu v tomto čase.
     
    56
    The Blues rozbiehajú útočnú akciu z vlastnej polovici ihriska. Lopta je už však o čosi bližšie k súperovej bránke, no stále pomerne ďaleko. Priame ohrozenie brankára Myhilla zatiaľ nehrozí.
     
    57
    Obrovská šanca Chelsea! Útočník Remy sa predral cez trojicu hráčov a spoza pokutového územia vystrelil veľmi tvrdo a presne. Jeho pokus mal dobrý smer a lopta nakoniec skončila na pravej tyči domácej brány! Brankár Myhill sa iba obzrel a na tento pokus vôbec nereagoval!
     
    58
    West Brom vytvoril na vlastnej polovici ihriska hustý obranný blok, ktorý je veľmi húževnatý a svojho súpera takmer nepúšťa k strelám.
     
    60
    Máme za sebou hodinu hry. West Brom prekvapujúco vedie nad favorizovanou Chelsea o dva góly, o ktoré sa postaral jediný strelec Saido Berahino. Prvý presný zásah dal v 9.minúte a druhý pridal hneď po zmene strán z pokutového kopu.
     
    61
    West Bromwich Albion dal gól!
    Domáci vybojovali rohový kop, ktorý zahrali nakrátko. K lopte sa dostal z veľkého uhla CHRIS BRUNT a vyskúšal svoje šťastie prudkou strelou na prednú tyč. Tento pokus prešiel pomedzi obrancov a zrazu bol Courtois zaskočený. Belgický gólman nestihol zareagovať, a tak lopta skončila v sieti! Albion vedie rozdielom triedy 3:0!
    Chris BRUNT - 3:0
     
    63
    Gardner (West Brom) má povesť tvrdého muža a tentoraz ju potvrdil. Prezentoval sa oranžovým faulom, ktorý vôbec nebol šetrný.
     
    64
    Striedanie v tíme Chelsea FC: ihrisko opúšťa Costa, jeho miesto zaujíma Cuadrado.
     
    65
    Kto by predpokladal, že v 65.minúte budú domáci viesť rozdielom triedy? Asi nikto! West Brom hrá veľmi dobrý futbal a dnes si pravdepodobne dokráča k trom bodom.
     
    66
    Chelsea úspešne kombinuje na útočnej polovici ihriska a snaží sa streliť aspoň čestný presný zásah. Domáci sú však sformovaný a k ničomu ich nepúšťajú.
     
    67
    DRŽANIE LOPTY: 39% – 61%
    Ani táto štatistika nič neznamená. Síce majú hostia územnú prevahu, no domáci sú vo vedení.
     
    68
    Priznajme si, že ak by Fábregas nevidel v 29.minúte červenú kartu, tak by tento duel úplne inak prebiehal.
     
    70
    Do konca riadneho hracieho času ostáva 20 minút. Podarí sa niektorému z tímov streliť ešte gól alebo už na dnes stačilo?
     
    71
    Stretnutia sa prakticky už len dohráva. Očakávam maximálne už iba kozmetické úpravy, aj keď je možné, že ani tých sa nedočkáme.
     
    72
    Fanúšikovia hostí skandujú, domáce obecenstvo tiež. Výborná atmosféra na The Hawthorns!
     
    73
    Striedanie v tíme Chelsea FC: ihrisko opúšťa Loftus-Cheek, jeho miesto zaujíma Aké.
     
    74
    Obrovská šanca Chelsea! Dá sa toto aj nedať?! Hostia rozohrávali rohový kop, ktorý na prednej tyči predĺžil Cahill. Lopta sa dostala k úplne voľnému Matićovi, ktorý ju už zasúval do odkrytej brány. Lenže poslal ju na stred a ešte trafil brankára Myhilla! Táto strela len potvrdila nemohúcnosť hostí v tomto stretnutí!
     
    75
    The Blues to stále skúšajú. Nejde to centrami do ohňa, a tak Hazard berie zodpovednosť na seba. Predieral som dopredu cez niekoľko protihráčov, no nestačilo to.
     
    76
    Dvojgólový strelec Berahino dostal prihrávku na hranicu pokutového územia a pokúsil sa poslať loptu do ľavého horného rohu hosťujúcej brány. Netrafil ju však ideálne, a tak bude nasledovať kop od brány.
     
    77
    Manažér hostí José Mourinho chystá už tretiu zmenu, keď pri postrannej čiare už je pripravený Brown. Uvidíme koho nahradí, ale v podstate to je úplne jedno.
     
    78
    Chelsea síce kontroluje hru, má loptu na svojich kopačkách, ale to je asi tak všetko. Domáci sú spokojní, sú trpezliví a nikam sa neponáhľajú.
     
    79
    Striedanie v tíme Chelsea FC: ihrisko opúšťa Rémy, jeho miesto zaujíma Brown.
     
    79
    Striedanie v tíme West Bromwichu Albion: ihrisko opúšťa Berahino, jeho miesto zaujíma Brown.
     
    80
    Hazard sa už nemohol pozerať na nemohúcnosť svojho tímu. Odhodlal sa k strele zo strednej vzdialenosti, lenže jeho pokus skončil nad domácou bránou.
     
    82
    Síce fanúšikovia nesúhlasili s odchodom svojho miláčika Saida Berahina, keď začali pískať na manažéra Tonyho Pulisa. Chceli, aby si ich mladá hviezda strelila aj tretí gól, no pánom v tomto prípade bol lodivod.
     
    83
    Cuadrado (Chelsea) si poriadne vyšliapol na domáceho hráča, keď bez akéhokoľvek náznaku hrať s loptou ho poriadne kopol. Môže byť rád, že to bolo iba za žltú.
     
    84
    STRELY CELKOM: 9-11
    STRELY NA BRÁNU: 5-3
    Strelecky sú na tom lepšie domáci hráči, teda čo sa týka hlavne presnosti.
     
    85
    Oba tímy sa nie tak často striedajú v držaní lopty. Najprv ju majú hostia nejaké dve minúty, potom domáci ten istý čas. Neprichádzajú žiadne akcie, ani strely.
     
    86
    Dnešné stretnutie sleduje 24750 divákov!
     
    87
    Albion sa nikam nehrnie a loptu si už iba posúva medzi sebou. Diváci stoja a tlieskajú svojim hráčom, ktorí v tomto stretnutí podali priam heroický výkon a zaslúžene zvíťazia.
     
    88
    Stretnutie sa už iba dohráva. Uvidíme koľko minút nadstaví hlavný rozhodca. Pravdepodobne tu budú len dve minúty.
     
    89
    Striedanie v tíme West Bromwichu Albion: ihrisko opúšťa Morrison, jeho miesto zaujíma Baird.
     
    90
    Hostia ešte vybojovali priamy kop z veľmi dobrej pozície. Ten už bol aj rozohraný Matićom, lenže netrafil priestor troch žrdí domácej brány. Toto sa dalo zakončiť lepšie.
     
    90+1
    Nadstavený čas v 2.polčase sú 3 minúty!
     
    90+2
    The Blues majú loptu na svojich kopačkách a kombinujú na útočnej polovici ihriska. Čaká sa na finálnu prihrávku, tá však zatiaľ neprichádza.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    Tak a je dobojované. Z víťazstva sa tešia hráči West Bromu, ktorí v dnešnom stretnutí víťazia rozdielom triedy 3:0.O dva góly sa postaral Saido Berahino a jeden presný zásah pridal Chris Brunt. Albion sa po zápase nachádza na 13.mieste, The Blues na 1.priečke.

    To je odo mňa všetko. Prajem Vám ešte príjemný večer. (22:54:03)

    Marek Farkaš

    Góly: 9. Berahino, 47. Berahino (pen.), 61. Brunt

    Karty:   31. D. Fletcher (WBA), 37. Olsson (WBA), 63. Gardner (WBA) – 28. D. Costa (CHE), 83. Cuadrado (CHE)   29. Fàbregas (CHE)


    West Bromwich Albion: Myhill – Dawson, McAuley, Olsson, Lescott – Morrison (89. Baird), Yacob, D. Fletcher (C) – McManaman (54. Gardner), Berahino (79. Brown), Brunt.
    Náhradníci: Rose – Wisdom, Baird, Gardner, Mulumbu, Brown, Anichebe.

    Chelsea FC: Courtois – Ivanović, Cahill, Terry (C), Luís – Loftus-Cheek (73. Aké), Matić – Rémy (79. Brown), Fàbregas, E. Hazard – D. Costa (64. Cuadrado).
    Náhradníci: Blackman – Aké, Azpilicueta, Christensen, Mikel, Cuadrado, Brown.

    Rozhodca: Mike Jones – Mick McDonough, Derek Eaton

    Diváci: 24750