West Bromwich – Chelsea 3:0 (kon.)
koniec
West Bromwich Albion
3:0 (1:0)
Chelsea FC
Pondelok 18.05.2015, 21:00 • The Hawthorns, West Bromwich • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Tak a je dobojované. Z víťazstva sa tešia hráči West Bromu, ktorí v dnešnom stretnutí víťazia rozdielom triedy 3:0.O dva góly sa postaral Saido Berahino a jeden presný zásah pridal Chris Brunt. Albion sa po zápase nachádza na 13.mieste, The Blues na 1.priečke.

    To je odo mňa všetko. Prajem Vám ešte príjemný večer. (22:54:03)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    The Blues majú loptu na svojich kopačkách a kombinujú na útočnej polovici ihriska. Čaká sa na finálnu prihrávku, tá však zatiaľ neprichádza.
     
    90+1
    Nadstavený čas v 2.polčase sú 3 minúty!
     
    90
    Hostia ešte vybojovali priamy kop z veľmi dobrej pozície. Ten už bol aj rozohraný Matićom, lenže netrafil priestor troch žrdí domácej brány. Toto sa dalo zakončiť lepšie.
     
    89
    Striedanie v tíme West Bromwichu Albion: ihrisko opúšťa Morrison, jeho miesto zaujíma Baird.
     
    88
    Stretnutie sa už iba dohráva. Uvidíme koľko minút nadstaví hlavný rozhodca. Pravdepodobne tu budú len dve minúty.
     
    87
    Albion sa nikam nehrnie a loptu si už iba posúva medzi sebou. Diváci stoja a tlieskajú svojim hráčom, ktorí v tomto stretnutí podali priam heroický výkon a zaslúžene zvíťazia.
     
    86
    Dnešné stretnutie sleduje 24750 divákov!
     
    85
    Oba tímy sa nie tak často striedajú v držaní lopty. Najprv ju majú hostia nejaké dve minúty, potom domáci ten istý čas. Neprichádzajú žiadne akcie, ani strely.
     
    84
    STRELY CELKOM: 9-11
    STRELY NA BRÁNU: 5-3
    Strelecky sú na tom lepšie domáci hráči, teda čo sa týka hlavne presnosti.
     
    83
    Cuadrado (Chelsea) si poriadne vyšliapol na domáceho hráča, keď bez akéhokoľvek náznaku hrať s loptou ho poriadne kopol. Môže byť rád, že to bolo iba za žltú.
     
    82
    Síce fanúšikovia nesúhlasili s odchodom svojho miláčika Saida Berahina, keď začali pískať na manažéra Tonyho Pulisa. Chceli, aby si ich mladá hviezda strelila aj tretí gól, no pánom v tomto prípade bol lodivod.
     
    80
    Hazard sa už nemohol pozerať na nemohúcnosť svojho tímu. Odhodlal sa k strele zo strednej vzdialenosti, lenže jeho pokus skončil nad domácou bránou.
     
    79
    Striedanie v tíme West Bromwichu Albion: ihrisko opúšťa Berahino, jeho miesto zaujíma Brown.
     
    79
    Striedanie v tíme Chelsea FC: ihrisko opúšťa Rémy, jeho miesto zaujíma Brown.
     
    78
    Chelsea síce kontroluje hru, má loptu na svojich kopačkách, ale to je asi tak všetko. Domáci sú spokojní, sú trpezliví a nikam sa neponáhľajú.
     
    77
    Manažér hostí José Mourinho chystá už tretiu zmenu, keď pri postrannej čiare už je pripravený Brown. Uvidíme koho nahradí, ale v podstate to je úplne jedno.
     
    76
    Dvojgólový strelec Berahino dostal prihrávku na hranicu pokutového územia a pokúsil sa poslať loptu do ľavého horného rohu hosťujúcej brány. Netrafil ju však ideálne, a tak bude nasledovať kop od brány.

    Marek Farkaš

    Góly: 9. Berahino, 47. Berahino (pen.), 61. Brunt

    Karty:   31. D. Fletcher (WBA), 37. Olsson (WBA), 63. Gardner (WBA) – 28. D. Costa (CHE), 83. Cuadrado (CHE)   29. Fàbregas (CHE)


    West Bromwich Albion: Myhill – Dawson, McAuley, Olsson, Lescott – Morrison (89. Baird), Yacob, D. Fletcher (C) – McManaman (54. Gardner), Berahino (79. Brown), Brunt.
    Náhradníci: Rose – Wisdom, Baird, Gardner, Mulumbu, Brown, Anichebe.

    Chelsea FC: Courtois – Ivanović, Cahill, Terry (C), Luís – Loftus-Cheek (73. Aké), Matić – Rémy (79. Brown), Fàbregas, E. Hazard – D. Costa (64. Cuadrado).
    Náhradníci: Blackman – Aké, Azpilicueta, Christensen, Mikel, Cuadrado, Brown.

    Rozhodca: Mike Jones – Mick McDonough, Derek Eaton

    Diváci: 24750