Southampton – Aston Villa 6:1 (kon.) | Burnley – Stoke City 0:0 (kon.) | QPR – Newcastle 2:1 (kon.)
Sunderland – Leicester 0:0 (kon.) | Tottenham – Hull City 2:0 (kon.) | West Ham – Everton 1:2 (kon.)
Liverpool – Crystal Palace 1:3 (kon.)
koniec
Tottenham Hotspur
2:0 (0:0)
Hull City AFC
Sobota 16.05.2015, 16:00 • White Hart Lane (Londýn) • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
    Danny ROSE - 2:0
     
    61
    Tottenham dal gól!
    Kohúti nám vynahradili tú hodinovú nudu doterajšieho priebehu a zdvojnásobením svojho vedenia sa zásadne približujú vstupu do pohárovej Európy! Lopty sa pred šestnástkou zmocnil Ryan Mason, ktorý bravúrnym lobíkom oslovil rozbehnutého DANNYHO ROSEA. Anglický ofenzívne naladený obranca zakončoval netradične pravačkou, ktorou ale umiestnil loptu priamo do ľavého horného rohu Harperovej bránky. Hosťujúci veterán bol bez šance, game over či season over pre Hull City?!
    Nacer CHADLI - 1:0
     
    54
    Tottenham dal gól!
    Futbalová spravodlivosť sa dnes až na sever Londýna neunúvala. Jednoznačne nebezpečnejší Hull po sérii premárnených príležitostí sám inkasuje a ešte väčšmi sa potápa do zostupových vôd. Spurs sa vôbec po prvýkrát v druhej časti dostali výraznejšie za poliacu čiaru a okamžite je z toho otvárací gól v sieti inak nezamestnaného Stevea Harpera. Kľúč k úvodnému zásahu ukul Érik Lamela, ktorý z osi ihriska vysúval do šance NACERA CHADLIHO. Belgický krídelník ušiel Chestesterovi, následne obišiel i Harpera a do odkrytej bránky upratal možno trojbodovú loptu. 1:0 pre favorita!

    Erik Farkaš

    Góly: 54. Chadli, 61. Rose

    Karty:   42. Mason (TOT), 57. Bentaleb (TOT), 59. Rose (TOT) – 90+2. Meyler (HLL)


    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Dier, Fazio, Vertonghen, Rose – Mason (79. Stambouli), Bentaleb – Lamela, Eriksen (58. Dembélé), Chadli – Kane (90. Soldado).
    Náhradníci: Vorm – Yedlin, Paulinho, Townsend, Dembélé, Stambouli, Soldado.

    Hull City AFC: Harper – Chester, Dawson (C), McShane – Elmohamady, Meyler, Huddlestone (71. Robertson), Quinn, Brady – N'Doye, Jelavić (63. Hernández).
    Náhradníci: McGregor – Rosenior, Bruce, Robertson, Hernández, Sagbo, Aluko.

    Rozhodca: Anthony Taylor – G. Beswick, D. Bryan – G. Scott