Rusko – Slovinsko 5:3 (kon.) | Rakúsko – Švédsko 1:6 (kon.) | Bielorusko – Slovensko 1:2 (po pr.)
Kanada – Nemecko 10:0 (kon.) | Dánsko – Fínsko 0:3 (kon.) | Francúzsko – Švajčiarsko 1:3 (kon.)
koniec
Dánsko
0:3 (0:0, 0:3, 0:0)
Fínsko
Nedeľa 03.05.2015, 20:15 • ČEZ Aréna • Majstrovstvá sveta • Skupina B
Predzápasové kurzy
Partner:
    Aleksander BARKOV - 0:3




     
    35:56
    Fínsko dalo gól!
    Opäť šikovný teč, ktorý predviedol tentokrát ALEKSANDER BARKOV a Suomi vedú už o tri góly. Najviac ľutujem Dahma, ktorý bol v tejto situácii absolútne bezmocný. Asistencia:
    Janne PESONEN - 0:2




     
    28:58
    Fínsko dalo gól!
    A Fíni vedú už rozdielom dvoch gólov. Dezorientovaný Dahm netušil, kde je puk, ten skočil rovno pred JANNEHO PESONENA, ktorý dánskeho gólmana bez problémov prekonal. Asistencie: Ossi Louhivaara, Joonas Kemppainen.
    Jussi JOKINEN - 0:1




     
    27:47
    Fínsko dalo gól!
    Krásny, aj keď trošku šťastný gól Fínska! Treba však povedať, že hlavne zaslúžený. Donskoi zaviezol puk do útočného pásma, na modrej čiare našiel Salmelu, ktorý vypálil puk smerom na Dahma a ešte ho stihol tečovať JUSSI JOKINEN! Asistencie: Anssi Salmela, Joonas Donskoi.

    Jakub Bartko

    Góly a asistencie: 28. Jokinen (Salmela, Donskoi), 29. Pesonen (Louhivaara, Kemppainen), 36. Barkov


    Dánsko: Dahm (Galbraith) – Nielsen, O. Lauridsen, Kristensen, J. B. Jensen, Bödker, M. Lauridsen, Uldall – Madsen, Jakobsen, Hardt – Storm, J. Jensen, Björkstrand – Green, Spelling, Hansen – Starkov, Poulsen, Hansen
    Fínsko: Rinne (Saros) – Lepistö, Hietanen, Lindell, Salmela, Othamaa, Jaakola, Jokipakka, Mäntylä – T. Ruutu, Kontiola, Aaltonen – Barkov, J. Jokinen, Donskoi – Pihlström, Immonen, Komarov – Louhivaara, Pesonen, Kemppainen

    Diváci: 8 353