Rayo Vallecano – Valencia 1:1 (kon.) | Granada – Espanyol 1:2 (kon.)
koniec
Granada CF
1:2 (0:1)
RCD Espanyol Barcelona
Štvrtok 30.04.2015, 22:00 • Estadio Nuevo Los Cármenes, Granada • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    V záverečnej fáze druhého dejstva sme sa najskôr dočkali domáceho vyrovnania, na ktoré však Espanyol o viac ako desať minút zareagoval presným zásahom Montanesa. Granada už v samom závere nenašla recept, na to, ako po druhý raz dostať loptu za Casillu, a tak si hostia so sebou vezú do metropoly Katalánska tri body.

    Na záver mi neostáva už nič iné, len sa vám poďakovať, že ste vydržali sledovať tento prenos až takmer do polnoci. Prajem príjemne strávený zajtrajší voľný deň. Dobrú noc. (23:53:10)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Futbalisti Espanyolu Barcelona sa snažia rozohranie autového vhadzovania čo najväčšmi natiahnuť.
     
    90+3
    Stopér Cala sa už taktiež posunul na hrot útoku. Po centri z pravej strany mal na kopačke dobrú príležitosť, ktorú zlikvidoval Casilla. Ak by však Cala aj gól dal, ten by pre ofsajdovú pozíciu neplatil.
     
    90+2
    K druhému polčasu pridal hlavný rozhodca, pán Velasco, ešte štyri minúty. Na začiatku druhej z nich sa Espanyol dostal do zaujímavej kontry, z ktorej vyťažil rohový kop.
     
    90
    Striedanie v tíme RCD Espanyol Barcelona: z ihriska odchádza Víctor Sánchez, prichádza José Alberto Cañas.
     
    90
    Ofenzívnu štandardku rozohral Ruben Pérez, ktorý však centrom nenašiel hlavu žiadneho zo svojich spoluhráčov pripravených zakončovať.
     
    89
    Granade sa podarilo dostať k možnosti zahrávať rohový kop.
     
    87
    Domáci brankára sa okamžite po góle ešte snažil svojich spoluhráčov povzbudiť a vyburcovať k snahe o vyrovnanie, no sám si je určite veľmi dobre vedomý, že to bude v závere už mimoriadne náročné.
    Paco MONTAÑÉS - 1:2
     
    85
    Espanyol Barcelona dala gól! Barcelonským futbalistom sa podarilo päť minút pred naplnením riadnej hracej doby zasadiť domácim možno rozhodujúci úder. Sergio Garcia si na pravej strane šestnástky počkal na nábeh PACA MONTANESA, ktorému ideálne načasoval prihrávku tak, aby sa striedajúci hráč hostí nevystavil ofsajdovému postaveniu. Pôvodný center MONTANESA zrazil jeden z domácich zadákov tak nešťastne, že žolíkovi z lavičky Espanyolu prakticky stačilo nastaviť nohu k zakončenie, ktoré bolo pre Fernándeza neriešiteľným sústom!
     
    83
    Kiko Casilla si dával s rozohrávkou poriadne na čas. Pre ušetrenie niekoľkých sekúnd obetoval aj napomenutie žltou kartou.
     
    83
    Bangoura sa pri postrannej čiare dokázal pekne zbaviť atakujúceho protihráča, center mu však už vôbec nevyšiel.
     
    81
    Caicedo sa mohol stať pre hostí tým správnym žolíkom z lavičky, no svoju príležitosť na strelenie gólu nevyužil. Najprv sa síce dobre pretlačil k lopte, no Cala svoju chybu odčinil tak, že sa s hosťujúcim zakončovateľom poctivo vrátil a zakončenie mu znepríjemnil natoľko, že Caicedo vystrelil ľavačkou len do brankára Fernándeza!
     
    79
    Nový muž na trávniku Caicedo sa za hranicou poliacej čiary dopustil útočného faulu, ktorým umožnil dostať sa na loptu domácim futbalistom.
     
    77
    Žltú kartu dostáva Luís Martins (Granada CF).
     
    76
    Striedanie v tíme RCD Espanyol Barcelona: z ihriska odchádza Christian Stuani, prichádza Felipe Caicedo.
     
    75
    Dočkáme sa v poslednej štvrťhodine ešte gólu, ktorý nakloní misky váh na jednu či druhú stranu? Momentum by mohlo byť po vyrovnaní na strane Granady.
    Diego MAÍNZ - 1:1

    Michal Bakoš

    Góly: 73. Maínz – 45. S. García, 85. Montañés

    Karty:   62. Candeias (GRN), 77. Martins (GRN) – 32. Fuentes (ESB), 38. S. García (ESB), 83. Casilla (ESB)


    Granada CF: R. Fernández – Nyom, Cala, Maínz, Insúa – R. Pérez, Iturra (54. Piti), J. Márquez – Ibañez (63. Bangoura), Isaac, Candeias (72. Córdoba).
    Náhradníci: Olazábal – Martins, F. Rico, Babin, Piti, Bangoura, Córdoba.

    RCD Espanyol Barcelona: Casilla – Arbilla, Álvaro González, Colotto, Fuentes – Vázquez, J. López, V. Sánchez (90. Cañas), V. Álvarez (69. Montañés) – Stuani (76. Caicedo), S. García.
    Náhradníci: Pau – Sevilla, Abraham González, Cañas, Caicedo, Montañés, Duarte Sánchez.

    Rozhodca: Velasco – Alonso, Álvarez