Empoli – Neapol 4:2 (kon.)
koniec
Empoli FC
4:2 (3:0)
SSC Neapol
Štvrtok 30.04.2015, 20:45Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
    Marek HAMŠÍK - 4:2
     
    90+1
    Neapol dal gól!
    Z priameho kopu nebolo nič, ale k odrazenej lopte sa dostal MAREK HAMŠÍK sa nato nemohol pozerať a tvrdou strelou prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste a lopta sa zastavila až v sieti.
    Raúl ALBIOL - 4:1
     
    82
    Empoli dáva gól!
    Tak toto som ešte nevidel, dnešný zápas je naozaj čudný a v zápase vidíme piaty gól. Zaujímavosťou je, že tretíkrát vidíme vlastný gól, ktorého autorom je striedajúci hráč RAUL ALBIOL.
    Vincent LAURINI - 3:1
     
    64
    Neapol dal gól!
    Maggio dostal dobrú loptu na hranicu šestnástky, loptu poslal do šestnástky, kde bol Marek Hamšík a len postrčil loptu , ktorú vyrazil Sepe do vlastného hráča, ktorým bol VINCENT LAURINI a je autorom gólu, bohužial vlastného. Dnes sme videli už druhý vlastný gól.
    Riccardo SAPONARA - 3:0
     
    45+1
    Empoli dáva gól!
    Ďalšia facka pre hostí z Neapolu, ktorý už prehrávajú rozdielom triedy s mužstvom zo spodu tabuľky. Peknú individuálnu akciu predviedol Manuel Pucciarely, ktorý prešiel obranou hostí ako nôž maslom, vystrelil a jeho strelu Andújar vyrazil. Lopta sa dostala k RICCARDOVI SAPONAROVI, ktorý perfektnou strelou rozvlnil sieť.
    Miguel BRITOS - 2:0
     
    43
    Empoli dáva gól!
    Domáci síce nehrali tiež takmer nič, ale predsa skórovali aj keď s riadnou dávkou štastia. Do pokutového územia dostal loptu Mirko Saponara, ktorému lopta ušla, ale pred bránkovou čiarou ju poslal pred bránu. Andújar loptu vyrazil do svojho spoluhráča MIGUELA BRITOSA presne do hlavy a od jeho hlavy sa lopta odrazila do siete Neapola. Veľká smola pre hostí.
    - 1:0
     
    8
    Empoli dáva gól!
    Po vhadzovaní sa k lopte dostal Manuel Pucciarelli, ktorý našiel v šestnástke postaveného MASSIMA MACCARONEHO, ktorého neustrážil Kalidou Koulibaly a domáci hráč popod nohy Andújara otvárarkóre stretnutia.

    Tomáš Podávka

    Góly: 8. Maccarone, 43. Britos (vla.), 45+1. Saponara, 82. Albiol (vla.) – 64. Laurini (vla.), 90+1. Hamšík

    Karty:   15. Laurini (EMP), 71. Tonelli (EMP), 90+1. Verdi (EMP), 90+4. Maccarone (EMP) – 24. Ghoulam (NEA), 79. Higuaín (NEA)


    Empoli FC: Sepe – Laurini (79. Rui), Rugani, Tonelli, Hysaj – Croce, Valdifiori, Vecino – Saponara (63. Zielinski) – Pucciarelli (81. Verdi), Maccarone (C).
    Náhradníci: Bassi – Barba, Brillante, El Hadji El Hadji, Mčedlidze, Rui, Signorelli, Somma, Tavano, Verdi, Zielinski.

    SSC Neapol: Andújar – Maggio, Koulibaly, Britos, Ghoulam (52. Albiol) – Inler (72. Gabbiadini), Gargano – Callejón, Hamšík (C), Mertens (60. L. Insigne) – Higuaín.
    Náhradníci: Colombo, Cabral – Zapata, Mesto, Albiol, L. Insigne, Gabbiadini, David López, Henrique, Luperto, Jorginho.