Tampa Bay – Detroit 0:4 (kon.) | Chicago – Nashville 4:3 (kon.) | Calgary – Vancouver 7:4 (kon.)
Minnesota – St. Louis 4:1 (kon.)
koniec
Calgary Flames
7:4 (1:3, 2:1, 4:0) Stav série: 3:1
Vancouver Canucks
cz Nedeľa 26.04.2015, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • Play-off NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Michael FERLAND - 7:4
     
    59:57
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Další gól do prázdné branky. MICHAEL FERLAND ujel s kotoučem a dává sedmou branku Calgary. Asistence: David Jones, Matt Stajan.
    Jiří HUDLER - 6:4
     
    59:31
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Je to jasné, domácí postupují a výhru domácích zpečetil střelou do prázdné branky JIŘÍ HUDLER, který posílá Radima Vrbatu na dovolenou. Asistence: Sean Monahan, Johny Gaudreau.
    Matt STAJAN - 5:4
     
    55:43
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Celé Calgary a přilehlé okolí exploduje nadšením. Flames vedou, za tohoto stavu postupují dál! MATT STAJAN si zkušeně kotouč podržel na holi, počkal si na ideální okamžik. Puk vyslal do horní části branky, Miller neměl nárok. Asistence: Michael Ferland, David Jones.
    Jiří HUDLER - 4:4
     
    46:14
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Monahan našel přesným pasem JIŘÍHO HUDLERA, který gólem v přesilové hře vyrovnává na 4:4. Důležitá branka českého hráče. Asistence: Sean Monahan, Johny Gaudreau.
     
    45:25
    Domácí branka je posunutá, hra je logicky přerušena. Buly v útočném pásmu domácích. Na trestnou jde Brandon McMillan na dvě minuty za nedovolené bránění. Přesilovka pro Calgary.
     
    35:43
    Vyloučen Nick Bonino na dvě minuty za hru vysokou holí proti Jiřímu Hudlerovi.
    Luca SBISA - 3:4
     
    30:36
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Kosatky získávají vedení zpátky na svou stranu. Střelou od modré čáry se prosazuje LUCA SBISA. důležitou práci odvedl také hráč, který mu přihrál. Asistence: Jannik Hansen.
    Johnny GAUDREAU - 3:3
     
    25:35
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Hostující obránce Weber byl málo důrazný před Millerem, a tak mohl JOHNNY GAUDREAU celkem pohodlně poslat kotouč za brankovou čáru. Narodila se, přinejmenším, komplikace pro hosty, kteří ztratili slibný náskok. Asistence: Jiří Hudler, TJ Brodie.
    Sean MONAHAN - 2:3
     
    21:02
    Calgary právě vstřelilo branku!
    SEAN MONAHAN nejprve vyhrál buly na Widemana, který posunul na Hudlera. Český hráč vystřelil, rána se mu nepovedla, k puku se dostal znovu Monahan, který překonal hostujícího brankáře lehkou střelou. Domácí jsou zpátky ve hře. Velmi rychle po začátku druhé třetiny snižují. Asistence: Jiří Hudler, Dennis Wideman.
    Michael FERLAND - 1:3
     
    17:02
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Ukázkově vyřešené přečíslení dva na jednoho. Stajan předložil kotouč MICHAELU FERLANDOVI, který si s brankářem Millerem poradil na výbornou. Domácí snižují. Asistence: Matt Stajan, David Jones.
     
    10:19
    Vyloučen Josh Jooris na dvě minuty za nedovolené bránění. Další přesilovka pro Kosatky.
    Radim VRBATA - 0:3
     
    09:42
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí brankář si ani nesáhl na kotouč a už jej loví z branky. V přesilové hře se po přihrávce Sedinů do šance dostal RADIM VRBATA, který z bezprostřední blízkosti dokázal odkrytou branku trefit. Hosté vedou 3:0. Asistence: Daniel Sedin, Henrik Sedin.
     
    09:18
    Vyloučen Sam Bennet na dvě minuty za sekání.
    Jannik HANSEN - 0:2
     
    07:32
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Přesně v době, kdy opustil hostující hráč trestnou lavici, se prosazuje Vancouver. JANNIK HANSEN využil přesné přihrávky od Matthiase, a tak Kosatky vedou o dvě branky. Gólman Hiller střídá, místo něho jde na plac Rämö. Asistence: Shawn Matthias, Christopher Tanev.
     
    05:32
    Vyloučen Christopher Tanev na dvě minuty za hru vysokou holí. Přesilovou hru si zahrají domácí hráči, které žene publikum.
    Brandon MCMILLAN - 0:1
     
    02:36
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Horvat s Higginsem připravili celou akci pro BRANDONA MCMILLANA, který dorazil vlastní střelu pohodlně za záda Hillera. Hosté se dostávají do vedení krátce po začátku první třetiny. Ledová sprcha pro domácí. Asistence: Chris Higgins, Bo Horvat.

    Jan Prošek

    Góly a asistencie: 18. Ferland (Stajan, Jones), 22. Monahan (Hudler, Wideman), 26. Gaudreau (Hudler, Brodie), 47. Hudler (Monahan, Gaudreau), 56. Stajan (Ferland, Jones), 60. Hudler (Monahan, Gaudreau), 60. Ferland (Jones, Stajan) – 3. McMillan (Higgins, Horvat), 8. Hansen (Matthias, Tanev), 10. Vrbata (Daniel Sedin, Henrik Sedin), 31. Sbisa (Hansen)


    Calgary Flames: Hiller (Rämö) – Wideman, Russell, Engelland, Brodie, Wotherspoon, Schlemko – Hudler, Monahan, Gaudreau – Colborne, Backlund, Bennett – Jones, Stajan, Ferland – Raymond, Jooris, Bollig
    Vancouver Canucks: Miller (Läck) – Edler, Tanev, Bieksa, Sbisa, Hamhuis, Weber – Sedin D., Sedin H. Hansen – Beartschi, Bonino, Vrbata – Matthias, Richardson, Dorsett – Higgins, Horvat, Kenins

    Rozhodca: L'Ecuyer, Rooney – Cherrey, Driscoll

    Diváci: 19 289
    Calgary 3 1 Vancouver
    #1 Štvrtok 16.04.2015 • 04:00
    Vancouver - Calgary 1:2
    #2 Streda 22.04.2015 • 04:00
    Calgary - Vancouver 3:1
    #3 Piatok 24.04.2015 • 04:00
    Vancouver - Calgary 2:1
    #4 Nedeľa 26.04.2015 • 03:00
    Calgary - Vancouver 7:4