USA – Nemecko 13:1 (kon.) | Kanada – Fínsko 3:2 (kon.) | Švédsko – Rusko 4:7 (kon.)
Česko – Švajčiarsko 5:0 (kon.)
koniec
USA
13:1 (4:0, 5:1, 4:0)
Nemecko
cz Utorok 21.04.2015, 14:45 • Luzern • Majstrovstvá sveta U18
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:33
    Po dlouhé době se do hry zapojuje hlavní rozhodčí jinak, než ukázáním do prostoru branky. Autor zatím poslední branky Jack Roslovic (USA) je odeslán na trestnou lavici, na vině je hákování, kterého se dotyčný měl dopustit na protihráči.
     
    36:50
    Chad Krys (USA) vyloučen za vysokou hůl. Zranění protihráče je bez krvavého šrámu a tak se jedná o trest dvouminutový. Tak jako tak, početní výhoda pro Německo.
     
    31:01
    A další přesilovka domácích přichází vzápětí, Mike Glemser (GER) je potrestán menším trestem za hákování.
     
    29:35
    Nepříjemnost pro Němce, kteří jsou opět vyloučeni. Johaness Huss (GER), dostává dvě minuty za podražení a Spojené státy budou mít k dispozici přesilovou hru čtyř proti třem a to po dobu 29 sekund.
     
    28:38
    Síly na ledě se vyrovnají, za "katr" totiž putuje Joseph Masonius (USA), jenž se stejně jako Kable provinil nedovoleným bráněním.
     
    28:06
    Další trest na německé straně, Lukas Kable (GER), dvě minuty za nedovolené bránění. Dokáží využít Američané i svojí třetí početní výhodu?
     
    25:17
    Yannick Drews (GER) inkasuje menší trest držení protihráče, početní výhoda nyní putuje na stranu USA.
     
    22:40
    Přesilová hra pro tým Německa, na trestnou lavici putuje Jordan Greenway (USA), menší trest za krosček.
     
    12:13
    Další branka v síti Německa se může objevit vzápětí, Spojené státy totiž budou mít k dispozici přesilovou hru. Tim Bernhardt (GER) – dvě minuty za hákování.
     
    04:45
    Němci mají šanci otevřít gólový účet utkání v přesilové hře. Prvním vyloučeným hráčem tohoto utkání je Mike Floodstrand (USA), jenž dostává dvě minuty za podražení.

    Daniel Kubelka

    Góly a asistencie: 8. Roslovic (Matthews, Jones), 11. Kunin (Boka), 13. Roslovic (Matthews, Tkachuk), 14. Tkachuk (Matthews, Roslovic), 27. White (Fischer, Bracco), 31. Kunin (McAvoy, Bracco), 31. Terry (Jones, Fischer), 35. Boka (Bracco, Jones), 39. Kunin (Greenway), 45. Bracco (Floodstrand, Keller), 48. Matthews (Krys), 52. Warren (Greenway, Thompson), 53. Roslovic (Tkachuk) – 23. Schutz (Glassl, Daubner)


    USA: Sarthou (Opilka) – Krys, McAvoy, Jones, Boka, Masonius, Fitzgerald, Ruggiero – Tkachuk, Matthews, Roslovic – Bracco, Keller, White – Kunin (C), Greenway, Fischer – Warren, Floodstrand, Thompson – Terry.
    Nemecko: Pantkowski (41. Berger) – Glassl, Schut, Kalble, Fohrler, Halbauer, Schmitz, Horschel, Hüss – Daubner, Korner, Mayenschein (C) – Drews, Napravnik, Spitzner – Bernhardt, Eder, Kiefersauer – Kirchhofer, Glemser, Kopp.