Kazachstan – Maďarsko 5:0 (kon.) | Taliansko – Ukrajina 2:1 (po pr.) | Japonsko – Poľsko 0:2 (kon.)
koniec po predl.
Taliansko
2:1 (0:0, 1:1, 0:0 - 1:0)
Ukrajina
cz Pondelok 20.04.2015, 16:30 • Krakow Arena • Majstrovstvá sveta - 1. Divízia, sk. A
Predzápasové kurzy
Partner:
    Marco INSAM - 2:1
     
    60:16
    Itálie právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. Hlavní rozhodčí ukázal na středový kruh. Po čtrnácti vteřinách prodloužení rozhodl o vítězství Itálie dorážkou MARCO INSAM. Asistence: Alexander Egger, Anton Bernard.
     
    60:16
    Italové se radují ze vstřelené branky po dorážce Insama. Rozhodčí se jedou poradit s videorozhodčím.
     
    59:53
    Sedm vteřin před koncem základní hrací doby si Itálie vyžádala oddechový čas. Vhazovat se bude po pravé ruce Zacharčenka.
     
    56:04
    Jeden z domácích hráčů nastřelil z uctivé vzdálenosti pravou tyč hostující svatyně.
     
    51:27
    Nyní se bude vylučovat na straně Ukrajiny. Dvoumiuntový trest za hákování dostává Danylo Skrypec (UKR), který tak oslabuje své mužstvo.
     
    45:14
    Ukrajina bude mít početní výhodu. Dvouminutový trest za nedovolené bránění dostává Luca Felicetti (ITA). Šance pro Ukrajinu.
     
    38:50
    Ještě se bude před koncem třetiny vylučovat. Za hákování již sedí na trestné lavici Daniel Sullivan (ITA), který tak nabízí Ukrajině výhodě v podobě přesilové hry.
     
    36:26
    Nathan di Casmirro byl sám před brankou, kde plácl do odraženého kotouče, který skončil vedle levé tyče. Domácí útočník před sebou měl prázdnou branku.
     
    34:55
    Je tu další vyloučení. Na straně Ukrajiny si jde odpykat dvouminutový trest za držení Rjabenko (UKR).
     
    33:49
    Itálie půjde ovšem opět do čtyř. Zbytečně při útočném snažení atakoval Nathan di Casmirro (ITA) hostujícího brankáře a je za to vyloučen.
     
    31:34
    Poměr sil na ledě se vyrovná. Za podražení si jde odpočinout na dvě minuty Stefano Marchetti.
     
    30:20
    Nyní se však hra přerušuje. Itálie si totiž zahraje přesilovou hru. Za hru vysokou holí putuje na trestnou lavici Sergej Varlamov, který vyfasoval čtyřminutový trest.
    Viktor ZACHAROV - 1:1
     
    26:25
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    Tak to byla krásná branka Ukrajiny. Ve středním pásmu dostal kotouč Bondarjev, který s kotoučem vjel do útočné třetiny a kotouč předložil VIKTORU ZACHAROVOVI, jenž s přispěním tyče vyrovnává stav utkání. Asistence: Arťom Bondarjev, Olexander Pobjedonoscev.
    Brian IHNACAK - 1:0
     
    24:26
    Itálie právě vstřelila branku!
    Italové svou šanci využívají. Přesilovou hru využil střelou z pravé strany BRIAN IHNACAK, jenž posílá domácí do vedení 1:0. Asistence: Stefano Marchetti, Marco Insam.
     
    23:52
    Hostující střídačka je potrestána za špatné střídání. Itálie tak dostává šanci ke vstřelení první branky.
     
    13:13
    Na pravé straně se nádherně uvolnil Andrij Michnov, který mezi kruhy vypálil a jeho pokus jen tak tak vytěsnil Bernard mimo tři tyče.
     
    09:23
    Síly na ledě se navíc vyrovnají. Z domácího celku je vyloučen Markus Gander (ITA), který vyhodil kotouč mezi diváky a je za to po právu vyloučen.
     
    08:34
    Právě Eduard Zacharčenko (UKR) podrazil domácího hráče a dostává dvě minuty. Ukrajina se tak bude bránit.
     
    08:34
    Do dobré příležitosti se dostal Markus Gander, který mohl zasunout kotouč za Zacharčenkova záda, ale byl přitom faulován a tak nezakončil přesně.
     
    03:44
    Joachim Ramoser (ITA) je prvním vyloučeným hráčem dnešního utkání. Italský útočník putuje na trestnou lavici za hru vysokou holí.

    Alan Šrámek

    Góly a asistencie: 25. Ihnacak (Marchetti, Insam), 61. Insam (Egger, Anton Bernard) – 27. Zacharov (Bondarjev, Pobjedonoscev)


    Taliansko: Andreas Bernard (Tragust) – Trivellato, Sullivan, Luca Zanatta, Hofer, Michael Angelo Zanatta, Egger, Marchetti, Helfer – Gander, Insam, Ihnacak, Frigo, di Casmirro, Felicetti, Morini, Anton Bernard, Andergassen, Kostner, Ramoser, Frei
    Ukrajina: Zacharčenko (Napčenko) – Navarenko, Ladygin, Kugut, Rjabenko, Aleksjuk, Skrypets, Pobjedonoscev – Michnov, Nimenko, Zacharov, Gavryk, Varlamov, Zabludovskij, Donika, Ljalka, Petrangovskij, Gniděnko, Blagy, Bondarjev, Kuzmik