Slovensko – Rusko 2:4 (kon.) | Lotyšsko – Fínsko 1:3 (kon.) | USA – Švédsko 6:4 (kon.)
Česko – Kanada 2:3 (kon.)
koniec
Česko
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
Kanada
cz Nedeľa 19.04.2015, 18:45 • Zug • Majstrovstvá sveta U18
Predzápasové kurzy
Partner:
    Anthony BEAUVILLIER - 2:3
     
    44:21
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada se vrací zpět do vedení. Po rychlé akci dostal ANTHONY BEAUVILLIER zpoza brány pas na hranici brankoviště, kde nikým neatakovaný okamžitě propálil Stezku. Český brankář byl bez šance. Asistence: Matt Barzal.
    Radek KOBLÍŽEK - 2:2
     
    33:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česko srovnává brankový účet zápasu! K vyraženému puku se dostal RADEK KOBLÍŽEK, který na pravém kruhu zavřel oči a nikým neatakovaný propálil brankáře Sawchenka. Bez asistence.
    Anthony BEAUVILLIER - 1:2
     
    25:57
    Kanada právě vstřelila branku!
    Z další akce už se ale Kanaďané prosazují. Z levého křídla se před Stezku natlačil ANTHONY BEAUVILLIER a s českým brankářem si z bezprostřední blízkosti poradil. Asistence: Matt Barzal, Mitchell Stephens.
    Parker WOTHERSPOON - 1:1
     
    16:04
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tlak soupeře před českou brankou nakonec vyústil ve vyrovnávací branku. Po skrumáži kolem brankoviště Stezky se puk dostal na modrou čáru k PARKEROVI WOTHERSPOONOVI, který následně propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Ethan Bear, Nicolas Roy.
    Pavel ZACHA - 1:0
     
    06:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým otevírá skóre dnešního zápasu! Na pravém křídle akceleroval PAVEL ZACHA, přebruslil obranu soupeře, natlačil se před brankáře Sawchenka, kterého pohotovou střelou mezi betony překonal. Asistence:

    Pavel Kuba

    Góly a asistencie: 7. Zacha, 34. Koblížek – 17. Wotherspoon (Bear, N. Roy), 26. Beauvillier (Barzal, Stephens), 45. Beauvillier (Barzal)


    Česko: Stezka (Vladař) – Hájek, Krenželok, Hronek, Budík, Adámek, Kalina – Zacha, Špaček, Svoboda – Chlapík, Jašek, Stránský – Anděl, Suchý (C), Dufek – Furch, Koblížek, Procházka.
    Kanada: Sawchenko (Cormier) – Brisebois, J. Roy, Bear, Wotherspoon, Chabot, Spencer, Capobianco – Beauvillier, Barzal, Stephens (C) – Dubois, N. Roy, Sideroff – Harkins, Gawdin, Benson – Noel, Knott, Soy.

    Rozhodca: Pitoscia (USA), Smetana (GER) – Otmachov (RUS), Sormunen

    Diváci: 749