Slovensko – Rusko 2:4 (kon.) | Lotyšsko – Fínsko 1:3 (kon.) | USA – Švédsko 6:4 (kon.)
Česko – Kanada 2:3 (kon.)
koniec
Lotyšsko
1:3 (1:0, 0:2, 0:1)
Fínsko
cz Nedeľa 19.04.2015, 14:45 • Zug • Majstrovstvá sveta U18
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    46:42
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Prakticky z ničeho Finové udeřili. PATRIK LAINE se dostal mezi kruhy, odkud vystřelil. Grigals střelu neudržel a volný kotouč dopravil za čáru právě autor střely. Asistence: Vili Saarijarvi a Aleksi Saarela.
     
    35:44
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finská pětice se dlouho nemohla dostat do pásma, nakonec se to ale podařilo a hned je z toho vedoucí branka. Sražený kotouč se dostal mezi kruhy k PATRIKU LAINEMU, který jej bez zaváhání napálil na branku. Asistence: Jonne Tammela a Julius Nattinen.
     
    28:40
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Přihrávka napříč pásmem, střela z voleje a je vyrovnáno. Tammela narýsoval pas přesně na hokejku JULIA NATTINENA, který ukončil Grigalsovu neprůstřelnost z pravého kruhu. Asistence: Jonne Tammela a Vili Saarijarvi.
     
    13:56
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Převaha domácích je prvně zužitkována gólově. Tralmaks našel napříč celým pásmem na pravé straně stojícího RICHARDSE PUIDEHO a ten z voleje natáhl síť. Asistence: Eduards Tralmaks a Gvido Jansons.

    Martin Zíta

    Góly a asistencie: 14. Puide (Tralmaks, Jansons) – 29. Nattinen (Tammela, Saarijarvi), 36. Laine (Tammela, Nattinen), 47. Laine (Saarijarvi, Saarela)


    Lotyšsko: Grigals (Romanovskis) – Rubins, Cukste, E. Jansons, G. Jansons, Ponomarenko, Zeilis, Klava – Zile (C), Balcers, Buncis – Dzierkals, Zohovs, Baranovskis – Bernhards, Blugers, Ezitis – Priede, Tralmaks, Misjus – Puide.
    Fínsko: Vehvilainen (Heljanko) – Leskinen, Saarijarvi, Niemelainen, Vainio, Jesper Mattila, Valimaki, Salo – Palmu, Tammela, Nattinen – Saarela, Puljujarvi, Laine – Bjorkqvist, Niemela, Julius Mattila – Ruotsalainen, Tavernier, Piipponen.

    Rozhodca: Bergamelli (FRA), Harnebring (SWE) – Gebauer (CZE), Korba (SVK)

    Diváci: 363