Podbrezová – B. Bystrica 1:1 (kon.) | Zlaté Moravce – Senica 3:2 (kon.) | Dunajská Streda – Košice 1:1 (kon.)
Slovan Bratislava – Ružomberok 1:0 (kon.)
koniec
DAC 1904 Dunajská Streda
1:1 (0:1)
MFK Košice
Sobota 18.04.2015, 19:00Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    Duel sa skončil triumfom 1:1. S tým môžu byť viac spokojní Košičania, pretože do Dunajskej Stredy pricestovali v skutočne veľmi oklieštenej zostave.

    S týmto konštatovaním sa už s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám krásny zvyšok večera. (20:48:43)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Napokon z toho ale nič zaujímavejšie nebolo a po centri sa pred bránkou Černák k zakončeniu nedostal. Budeme očakávať záverečný hvizd.
     
    90+2
    Dunajská Streda chce využiť ešte posledné sekundy na možnosť zisku troch bodov. Loptu za stredovú čiaru dostal domáci Sarr a vybojoval faul.
     
    90+1
    Nadstavovať sa budú tri minúty. Počas tej prvej Košičania svojho súpera zaskočili a pustili sa do útoku, ale Pačindova strela z väčšej vzdialenosti bola iba nepresná.
     
    90
    Prebieha posledná minúta riadnej hracej doby. Na trávniku sa stále nič nemení a Dunajskostredčania sa pokúšajú strhnúť vedenie na svoju stranu.
     
    89
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Nermin Haskič, prichádza Michal Horodník.
     
    88
    Na hracej ploche sa nedeje nič zaujímavejšie. Domáci futbalisti chcú získať všetky tri body a tlačia sa do zakončenia, ale skalopevná defenzíva Košíc im nič nedovoľuje.
     
    87
    Košičania sa popri čiare dostali aj do útoku. Tam bojoval Dimun, ale proti presile nemal šancu na úspech. Domáci hráči sa pohodlne ubránili.
     
    86
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza František Pavúk, prichádza Boris Gáll.
     
    85
    Domáci to skúsili z pravej strany z kopačky Černáka, ale hostia loptu vystihli a odkopli ju na opačnú polovicu trávnika.
     
    84
    Lopta lieta zo strany na stranu a nikto sa nevie dostať do zakončenia. Musíme ale zdôrazniť, že jediný, kto sa o strelu vôbec pokúša, je domáci tím. Dunajská Streda je veľmi aktívna a tri body by si skutočne zaslúžila.
     
    83
    Žltú kartu dostáva Darko Tofiloski (MFK Košice), ktorý sa s odkopom od svojej bránky absolútne neponáhľal a napokon za zbytočné zdržovanie inkasoval aj spomínaný test.
     
    82
    Košičania sa snažia loptu hlavne vykopávať zo svojej obrannej polovice. Jednu takú prihrávku chcel teraz v strede trávnika spracovať Diaby, ale bez úspechu.
     
    81
    Lopta lieta zo strany na stranu a teraz už nikto nechce nič zbytočne riskovať. Fanúšikovia čakajú na to, či ešte uvidia nejaký presný zásah.
     
    80
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Ákos Szarka, prichádza Pavol Jurčo.
     
    79
    Hostia sa napokon po dlhej dobe presunuli aj do útoku a po veľmi dlhom čase sa tam dokonca aj udržali. Kus dobrej práce tam urobil Viazanko, ktorý zachytil odkop hostí a loptu ešte posunul Diabymu, ale toho už napokon Dunajskostredčania odzbrojili.
     
    78
    Hosťujúci futbalisti bod za remízu uvítajú a nikam sa zbytočne neponáhľajú. Košičania budú rozohrávať za pomoci svojho gólmana.
     
    77
    Košičania sa nikam nehrnú a ostávajú v defenzíve. Tam to Duanajskostredčania skúšajú cez Szarku, ale zatiaľ bez úspechu. Stále sledujeme veľmi bojovný výkon.
     
    76
    Po veľmi dlhom čase sa hostia dostali z vlastnej obrannej polovice smerom dopredu. Od ľavej postrannej čiary to dokonca Košičania skúsili aj vysokým centrom, no našli iba gólmana.
     
    75
    Napokon z toho bola zaujímavá šanca! Michalík to skúsil strelecky, ale jeho pokus ešte zblokoval hosťujúci múr. Tofiloski však aj napriek tomu musel ísť na zem, aby loptu smerujúcu do siete zastavil.
     
    74
    Hosťujúci Šinglár pred šestnástkou stiahol k zemi Sarra a nasledovať bude ďalší priamy kop domácich. Dunajská Streda ho bude zahrávať síce z viac ako 20 metrov, ale priamo spred stredu bránky.
     
    73
    Košičanom remízový stav v podstate vyhovuje, pretože hostia prišli na Žitný ostrov s výrazne oslabeným kádrom. Hostia sa preto sústredia na defenzívu a nechcú súperovi dovoliť zakončiť.
     
    72
    Domácich hráčov ale musíme skutočne pochváliť, pretože hrajú veľmi dobre. Černák sa sám pretláčal do zakončenia, no napokon bez úspechu. Dunajská Streda ostáva na útočnej polovici.
     
    71
    V útoku sú stále aktívni iba Dunajskostredčania. Košice sa teraz po dlhej dobe vymanili zo svojej obrannej polovice a dlhú loptu poslali až do útoku, ale tam žiadne zakončenie neprišlo.
     
    70
    Domáci futbalisti sa presunuli do útoku a vybojovali priamy kop z nebezpečnej vzdialenosti. Chopil sa ho Szabó, no jeho skrútená lopta napokon skončila iba tesne vedľa ľavej žrde Tofiloskiho.
     
    69
    Domáci futbalisti to napokon v útoku vôbec nemysleli zle. Spoza šestnástky prudko vypálil Černák a pokúšal sa skórovať, ale jeho zakončenie skončilo iba tesne vedľa bránky.
     
    68
    Košičania si teraz v defenzíve príliš nerozumeli, výsledkom čoho bola aj žltá karta. Dnajská Streda je stále aktívnejšia a hostia sa iba bránia.
     
    67
    Žltú kartu dostáva Miroslav Viazanko (MFK Košice).
     
    66
    Dnešné stretnutie sleduje 2569 divákov.
     
    65
    Napokon sme to ale zrejme zakríkli. Veľmi dobre sa do útoku natlačil domáci Turňa, ktorý ešte našiel Szarku, no jeho lopta bola zrazená.
     
    64
    Domáci futbalisti pokračujú vo svojej aktivite. Dunajskostredčania vysoko napádali súperovu rozohrávku, no napokon z toho strela nebola. v týchto chvíľach sledujeme pokojný futbal.
     
    63
    Loptu teraz síce držali na svojich kopačkách Košičania, ale iba na vlastnej obrannej polovici. Hostia hru výrazne upokojili.
     
    62
    Žltú kartu dostáva Oumar Diaby (MFK Košice), ktorý sa zachoval veľmi nešportovo a súperovi nechcel dať loptu na rozohrávku.
     
    61
    Košičania loptu pohodlne rozohrali a presunuli sa do útoku. Hostia by sa síce radi dostali späť do vedenia, ale riskovať nič nechcú.
     
    60
    Dunajská Streda pokračuje vo svojej aktivite. Teraz sme zo strany domácich videli aj zakončenie, ale ľahká lopta smerujúca do stredu bránky nemohla Tofiloskiho zaskočiť.
     
    59
    Aj v druhej polovici duelu sledujeme zaujímavý futbal. Lopta lieta zo strany na stranu a nechýbajú ani výborné šance, takže diváci sa budiť rozhodne nemôžu.
     
    58
    Po rohovom kope sa Košičania dokázali ubrániť bez väčších problémov. Naopak, hostia sa presunuli aj do útoku. Tam poslali dlhú loptu pred Poláčka, no domáci brankár ju pred Pavúkom rýchlo skryl.
     
    57
    Dunajská Streda mala vyhrávať! Po skvelej Sarrovej práci sa k strele dostal Turňa, ale trafil iba pravú žrď Tofiloskiho bránky. Následne dorážal Černák, no jeho prudkú ranu zrazil Dimun na rohový kop.
     
    56
    Dunajskostredčania sa takisto presunuli do útoku a vybojovali tam rohový kop! Po ňom sa vo vzduchu do zakončenia dostal Michalík, no nanešťastie pre svoj tím sa dopustil iba útočného faulu.
     
    55
    Košičania sa pokúšali niečo vymyslieť za polovicou trávnika. Loptu tam k čiare poslal Dimun, no Diaby ju nemohol stihnúť.
     
    55
    Faul sme videli aj na opačnej polovici trávnika, kde Szarka poslal k zemi Huka. Našťastie ale ani v jednom prípade nešlo o nič vážne a môžeme pokračovať v hre, ktorá je teraz trošku rozkúskovaná.
     
    54
    Do útoku chceli ísť aj východniari, ale napokon sa im k zakončeniu dostať nepodarilo, pretože Diaby sa dopustil iba nedovoleného zákroku na Černáka.
     
    53
    Dunajská Streda bola v druhom polčase skutočne veľmi aktívna a vyrovnanie si zaslúžila. Domáci futbalisti vo svojej snahe pokračujú aj naďalej a hostia sa musia opäť iba brániť.
     
    52
    Dunajská Streda dala gól!

    Je vyrovnané! Nie ešte bezprostredne po rohovom kope, ale o pár sekúnd neskôr poslal Szarka z ľavej strany vynikajúci center na VOJTECHA HORVÁTHA, ktorý nohou okamžite usmernil loptu do siete. Pre Horvátha je to prvý gól v sezóne.
     
    51
    Dunajská Streda pokračuje vo svojej aktivite. Szabó poslal loptu centrom pred bránku, ale tam ju dobre vystihol iba Viazanko a zrazil ju na rohový kop.
     
    50
    Obraz hry sa stále nemení. Košičania sú stiahnutí na svojej obrannej polovici a súpera tam pustiť nechcú. Domáci majú pred sebou skutočne ťažkú misiu.
     
    49
    Dunajskostredčania sa neustále pokúšajú o vyrovnanie a v útoku sú skutočne veľmi aktívni. Hosťujúci futbalisti sa stále bránia.
     
    48
    Viazanko ale napokon po chvíľke po vlastných nohách odišiel za postrannú čiaru a zdá sa, že bude v poriadku. Hostia stále pokračujú vo svojej aktivite.
     
    47
    Hra sa ale musí na moment prerušiť. Na zemi totiž ostal ležať hosťujúci Viazanko a bude potrebovať aj ošetrenie od lekára.
     
    46
    Domáci začali skutočne aktívne a pokúšajú sa niečo vymyslieť. Spoza šestnástky z ľavej strany to skúšal Szabó prihrávkou na Szarku, no hostia napokon všetko odvrátili.
     
    46
    Domáci futbalisti začali rozohrávkou a ihneď sa presunuli do útoku. Tam Viazanko v poslednej chvíli loptu vytlačil na rohový kop.
     
    46
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Erik Ujlaky, prichádza Roland Černák.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Štvrtý rozhodca napokon nenadstavil ani minútu a prvý polčas sa skončil. Videli sme v ňom skutočne zaujímavý futbal na oboch stranách a veľkú bojovnosť. Napokon sú počas prestávky spokojnejší Košičania, ktorí dokázali súperove zaváhanie zúžitkovať a ujali sa vedenia.

    Druhý polčas sa začne približne o 19:59.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Hosťujúci Viazanko loptu ihneď rozohral smerom do útoku, ale tam sa domáci hráči pohodlne ubránili. Čakáme na koniec polčasu.
     
    44
    Žltú kartu dostáva Marin Ljubicić (FC DAC Dunajská Streda), ktorý sa faulu dopustil pri postrannej čiare, ale našťastie po ňom takisto žiadne zranenie nevidíme.
     
    44
    Košičania sa presunuli do útoku. Na ľavej strane tam chcel niečo vymyslieť Pavúk, ale Turňa ho bez mihnutia oka zastavil. Čas do konca polčasu sa kráti.
     
    43
    Žltú kartu dostáva Pappe Macou Sarr (FC DAC Dunajská Streda), ktorý v strede trávnika zbytočne poslal k zemi Šinglára.
     
    42
    Domáci hráči sa zbytočne nerozptyľujú a okamžite sa presunuli do útoku. Tam to spoza šestnástky z približne 20 metrov skúsil Brašeň, no Tofiloski sa po tejto rane hádzal márne. Lopta skončila iba niekoľko desiatok centimetrov od ľavej žrde.
     
    41
    Košický brankár Tofiloski dobre vybehol a loptu vysunul dopredu. Tam sa Košičania dostali do perfektnej šance, ale Pačinda v jej závere pohorel. Hosťujúci hráč ostal pred Poláčkom úplne sám a smerovala na neho lopta, no napokon sa mu od nohy odrazila iba mimo bránky.
     
    40
    Zaujímavá šanca domácich! Po Sarrovom prenechaní lopty z pravej strany centroval Turňa, ale priamo spred bránky ju odvrátil iba hosťujúci Tóth. Nasledovať bude roh Dunajskej Stredy.
     
    39
    Košičania sa presunuli do útoku a pokúsili sa tam niečo vymyslieť. To im ale vôbec nevyšlo a naopak, domáci zacítili šancu a pustili sa do útočenia. Pomedzi dvojicu obrancov sa do zakončenia tlačil Szarka, no bez úspechu.
     
    38
    Hra na trávniku sa prelieva zo strany na stranu, ale obe obrany si dávajú veľký pozor. Do konca tohto polčasu ostáva už iba približne 7 minút a nikto nechce nič riskovať.
     
    37
    Dunajská Streda so svojou aktivitou stále neprestáva a aj naďalej sa tlačí do zakončenia. Z ľavej strany to strelecky skúsil Sarr, no napokon trafil iba bočnú sieť košickej bránky.
     
    36
    Hra sa na moment musela prerušiť, pretože na trávniku ostal ležať hosťujúci Huk. našťastie ale nešlo o nič vážne a bude môcť pokračovať v hre.
     
    35
    Dunajská Streda pokračovala vo svojej aktivite. Z pravej strany ju do vápna centrom posielal Turňa na Szarku, no napokon tento zaujímavý center skončil iba na košickej obrane.
     
    34
    Domácemu tímu však odkop od rohovej zástavky veľmi nevyšiel a žiadnu nebezpečnú situáciu sme nevideli. Dunjaskostredčania predviedli iba veľmi vysoké zakončenie, ktoré Tofiloskiho nemohlo ohroziť.
     
    33
    Dunajskostredčania ale využili priestor na prechod a presunuli sa do útoku. Tam to jeden z domácich hráčov skúsil pomedzi dvojicu obrancov, ale hostia si loptu zrazili iba na rohový kop.
     
    32
    Košičania sa zmocnili lopty a takisto sa presunuli do útoku. Tam to z ľavej strany skúšal Diaby, no nikoho zo spoluhráčov nenašiel. Východniari ešte v aktivite pokračovali, ale Viazankova strela spoza šestnástky bola zrazená.
     
    31
    Lopty sa aj tentokrát chopil Szabó, no spoluhráčov nenašiel. Košičania sa v obrane rozostavili veľmi dobre a ich defenzíva je stále nepriestrelná.
     
    30
    Domáci futbalisti ešte ostali na útočnej polovici a vybojovali ďalší faul. Nasledovať bude opäť štandardka, no tentokrát už z väčšej vzdialenosti.
     
    29
    Nuž, máme za sebou pomerne rušné chvíle na oboch stranách. Košičania sa tentokrát musia stiahnuť pred svoju bránku a dávať si veľký pozor, pretože Dunajská Streda sa bude pokúšať o vyrovnanie.
     
    28
    Mohlo byť vyrovnané! Otto Szabó poslal priamu strelu smerujúcu do vinkla bránky, ktorá sa pokojne mohla skončiť gólom. To by ale v bránke nesmel byť Tofiloski, ktorý skutočne spoľahlivo vyskočil a šancu Dunajskej Stredy zmaril.
     
    27
    Horváth ešte vo svojej aktivite pokračoval a vybojoval si faul. Domáci budú loptu rozohrávať spoza šestnástky z veľmi nebezpečnej pozície.
     
    26
    Pozor ale aj na opačnej strane! Tam sa do skvelej šance dostal Horváth, ale ani táto rana napokon úspech nepriniesla.
     
    26
    Teraz bola šanca Košíc ešte väčšia! Diaby tentokrát využil dobrú prihrávku pred obrancu a sám sa rútil na bránku. Až vo vápne tesne pred zakončením ho dostihol Kwin a telom ho krásne čisto odstavil.
     
    25
    Hostia si prevzali loptu na svoje kopačky a skvelým protiútokom sa takmer dostali do dvojgólového vedenia! Pačinda ťahal loptu, na ľavej strane mal Pavúka, no napokon zakončoval sám, no iba do stredu bránky.
     
    24
    Hra sa opäť presúva zo strany na stranu a Košičania sa museli stiahnuť do obrany. Tam to centrom z ľavej strany skúsil Szabó, no nikoho zo spoluhráčov nenašiel.
     
    23
    Východniari ešte pokračovali vo svojej aktivite. Pačinda mal loptu na kopačke a čakal, kedy ju bude môcť posunúť na Pavúka, no napokon sa nedočkal a prihrávka neprišla.
     
    22
    Košičania na vlastnej obrannej polovici vybojovali faul a smerom dopredu vykopli dlhú loptu. Tú chcel dobehnúť Haskič, no napokon to nestihol.
     
    21
    Sarr i Szarka sa v útoku pokúšali o strelu, ale hosťujúci hráči ich vždy výborne zdvojili a nedovolili im zakončiť.
     
    20
    Domáci futbalisti sú zaskočení a ihneď sa pokúšajú dostať do útoku. Budú to mať ale určite náročné, pretože východniari si v defenzíve dajú veľký pozor.
     
    19
    Košice dali gól!

    Hostia sa ujímajú vedenia! Diaby pred šestnástkou dobre videl NERMINA HASKIĆA, loptu mu priamo do vápna aj posunul a Haskičova strela aj za pomoci menšieho teču skončila v sieti za bezmocným Poláčkom.
     
    19
    Košičania napokon ešte v snahe v útoku pokračovali, no pred zakončením ich zastavil ofsajd.
     
    18
    Aby sme ale hosťom nekrivdili, musíme uznať, že teraz sa im sympaticky podarilo dostať do útoku. Tam po prudkej prihrávke hľadali Diabyho, no ten bol dobre pokrytý.
     
    17
    Košičania sa stále nevedia vymaniť zo svojej obrannej polovice. Po ľavej strane chcel dostať loptu von Pavúk, no vôbec mu to nevyšlo. V útoku teda ostali Dunajskostredčania a Ljubicič dokonca strieľal spoza šestnástky, ale iba veľmi nepresne.
     
    16
    Tak z tohto mal byť gól! Košičania si v šestnástke neubránili Szarku, ktorý dostal ťažkú vysokú loptu, no v rýchlosti ju napálil iba nad brvno bezmocného Tofiloskiho.
     
    15
    Dunajskostredčania sa presunuli za polovicu trávnika a vybojovali tam menší faul. po ňom Horváth posielal loptu ku vápnu, ale Košičania ju odvrátili.
     
    14
    Domáci celok to ale nabudilo a stále sa tlačí dopredu. Košičania sa už stiahli na svoju obrannú polovicu a musia sa brániť.
     
    13
    Dunajskostredčania sa ešte chceli sťažovať, ale napokon im to nepomohlo. Zákrok košickej defenzívy bol čistý.
     
    12
    Tak toto bolo zaujímavé! Szarka sa sám tlačil pomedzi dvojicu obrancov, pričom sa zdalo, že jeden z nich ho potiahol za dres, no napokon skúsený Trutz usúdil, že Ákos padol nezavinene.
     
    11
    Košičania za pomoci svojho brankára rozohrali a pokúsili sa presunúť do útoku. V strede trávnika chcel loptu dopredu poslať Viazanko, ale mieril iba do miest, kde jeho spoluhráči neboli.
     
    10
    Domáci hráči sa už nechcú brániť a presunuli sa do útoku. Na pravej strane pri čiare získal loptu Turňa a vysokým centrom chcel nájsť spoluhráča, no jeho prihrávka skončila iba u Tofiloskiho.
     
    9
    Pri rohovej zástavke sa lopty takisto ujal Pačinda, ale odkop mu nevyšiel a nik po ňom zakončovať nemohol. Dunajská Streda sa ubránila bez akýchkoľvek problémov.
     
    8
    Košičania sa dostali do útoku a vybojovali tam priamy kop spoza šestnástky. Lopty sa ujal Pačinda a poslal dobrý center pred bránku, no tam si ju domáci zrazili iba na rohový kop.
     
    7
    Lopta teraz lieta v okolí stredového kruhu a nikto sa s ňou nevie dostať do lepšej pozície. Diváci sa však rozhodne nenudia, bojovnosť je stále veľká.
     
    6
    Musíme ale uznať, že oba celky sa snažia a po trávniku behajú zo strany na stranu. Zatiaľ ale musíme pochváliť pozorné defenzívy, ktoré nikoho k ničomu nepúšťajú.
     
    5
    Košičania sa takisto bezproblémovo ubránili a získali loptu. Tú po ľavej strane padáčikom poslali na Diabyho, no pri ňom boli razom až dvaja Dunajskostredčania. Stále nevidíme žiadne zakončenie.
     
    4
    Hosťom to ale nevyšlo, pretože narazili iba na skvelú obranu domáceho tímu. Dunajskostredčania si teda prevzali loptu na svoje kopačky a opäť budeme sledovať iba ďalšie založenie útočnej akcie. V úvode duelu nevidíme na trávniku nič zaujímavejšie.
     
    3
    Domáci hráči poslali smerom dopredu prudkú loptu, po ktorej sa ihneď pustil Szarka, no napokon ju nestihol dobehnúť. Košičania sa ubránili a pokúsia sa presunúť do útoku.
     
    2
    Do útoku sa presunuli aj Dunajskostredčania, ale takisto sme presné zakončenie nevideli. Zo strany domácich priletel iba center z ľavej strany, no ten bol nepresný.
     
    1
    Zápas sa začal výkopom Košičanov. Tí sa ihneď po ľavej strane presunuli do útoku, odkiaľ chcel prihrávku do vápna poslať Pačinda, ale domáci ju pred Diabym zastavili.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    -22
    Úvodné zostavy:

    FC DAC Dunajská Streda: Poláček – Ljubicić, Michalík, Ujlaky, Horváth – Sarr, Kwin Kwin, Brašeň, Turňa – Szarka, Szabó.
    Náhradníci: Pernecký – Tóth, Šnirc, Straka, Černák, Jurčo, Majerník.

    MFK Košice: Tofiloski – Huk, Dimun, Šinglár, Pačinda – Diaby, Žebík, Tóth, Pavúk – Viazanko, Haskič.
    Náhradníci: Stijaković – Gáll, Vancák, Horodník, Ndiaye, Kubík..
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri ďalšom pokračovaní našej najvyššej futbalovej súťaže. Dnes je na programe už 26. kolo, v ktorom sa vo vzájomnom dueli stretnú aj Dunajská Streda s Košicami a vám z tohto vďaka podrobnému textovému prenosu portálu Onlajny.eu doplnenému o videá gólov a fotografie priamo zo štadióna určite neunikne nič podstatné.

    V Dunajskej Strede uvidíme súboj tabuľkových susedov. Domáci futbalisti sú na tom oproti svojmu súperovi o čosi horšie, keď majú na svojom konte 28 bodov. Dunajskostredčania ich získali za 6 riadnych triumfov a 10 remíz v 25 zápasoch, pričom ich celkové skóre je doposiaľ 26:33.

    Košičania sú v tabuľke iba o bod lepší ako ich dnešný súper, ale odohrali už o jeden zápas viac. Východniari teda v 26 dueloch vybojovali 29 bodov za 8 výhier a 5 remíz. Ich celkové skóre je doposiaľ 32:43.


    Aktuálna forma:

    MFK Košice:

    25. kolo Košice – Z. Moravce 1:2
    24. kolo Žilina – Košice 4:1
    30. kolo Ružomberok – Košice 1:0
    23. kolo Košice – B. Bystrica 2:1
    22. kolo Košice – Myjava 2:0

    FC DAC Dunajská Streda:
    25. kolo Ružomberok – D. Streda 2:1
    24. kolo D. Streda – Trnava 0:1
    23. kolo Trenčín – D. Streda 3:0
    22. kolo Slovan – D. Streda 0:1
    21. kolo D. Streda – Podbrezová 1:0

    Tieto celky sa už v doterajšom priebehu súťaže vo vzájomných dueloch stretli. Prvé meranie síl Dunajskostredčanov s Košičanmi prinieslo 4. kolo, kedy sa oba celky predstavili na Žitnom ostrove. Tam dominovali domáci a po jasnom triumfe 3:1 si do tabuľky pripísali tri body. Druhé vzájomné meranie síl prinieslo 15. kolo do metropoly východu, kde si oba celky po remíze 1:1 body rozdelili. Košice a Dunajská Streda sa stretli aj v Slovnaft Cupe, keď sa vo štvrťfinále z postupu po výhre 2:1 po pokutových kopoch na ihrisku súpera tešili Dunajskostredčania.

    Začiatok duelu je naplánovaný na 19.00. Ostaňte s portálom Onlajny.eu a určite vám zo súboja Dunajskej Stredy a Košíc neunikne nič podstatné.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

    Lukáš Pancurák


    Hľadáme spravodajcu pre tím DAC 1904 Dunajská Streda. Viac informácií tu.

    Góly: 52. Horváth – 19. Haskič

    Karty:   43. Sarr (DUN), 44. Ljubicić (DUN) – 62. Diaby (KOS), 67. Viazanko (KOS), 83. Tofiloski (KOS)


    DAC 1904 Dunajská Streda: Poláček – Ljubicić, Michalík, Ujlaky (46. Černák), Horváth – Sarr, Kwin Kwin, Brašeň, Turňa – Szarka (80. Jurčo), Szabó.
    Náhradníci: Pernecký – Tóth, Šnirc, Straka, Černák, Jurčo, Majerník.

    MFK Košice: Tofiloski – Huk, Dimun, Šinglár, Pačinda – Diaby, Žebík, Tóth, Pavúk (86. Gáll) – Viazanko, Haskič (89. Horodník).
    Náhradníci: Stijaković – Gáll, Vancák, Horodník, Ndiaye, Kubík.

    Rozhodca: Trutz – Somoláni, Bednár

    Diváci: 2569