Tisková konference ke Zlaté tretře Ostrava 2015 (kon.) | TK ČFBU před Superfinále florbalu (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference České Florbalové Unie před Superfinále

cz Utorok 14.04.2015, 13:00 • Žižkovská věž, Praha • Tlačové konferencie
     
    Tisková konference právě skončila. (13:34:39)
     
    Šuman: "Během superfinálového dne zjistíme definitivně všechny účastníky Poháru mistrů, Poprvé se všechny tři finálová utkání odehrají v jeden den."
     
    Šuman: "Když slyším reakce, tak o doprovodný program bude postaráno. Většina diváků určitě přijde na nejméně dvě, ne li čtyři fantastická florbalová utkání."
     
    P. Novotný: "V Boleslavi se na zápas samozřejmě těšíme. Máme ale z toho trochu obavu, poněvadž takhle velký zápas jsme ještě nehráli."
     
    J. Zahálka: "Na rozdíl od Tatranu jsme zvyklí na velkou diváckou podporu, v Praze na florbal moc nechodí."
     
    J. Zahálka: "Je vidět, že emoce přišly i sem na tiskovou konferenci. Cesta do Superfinále se může zdát jednoduchá, když jsme vyhráli osm zápasů. Nicméně zejména série s Brnem byla velmi náročná. Hrozně se na zápas těšíme a kvůli tomuto zápasu jsme trénovali po celý rok."
     
    M. Fridrich: "Superfinále bylo cílem. V tom jednom zápase je možné, aby uspěly oba týmy. Mladá Boleslav dobře posílila a má mnoho zkušených hráčů: Do Superfinále bych si přál, aby padalo více branek oproti předchozím ročníkům."
     
    J. Jakoubek: "Čtvrtfinále i semifinále jsme odehráli v Ostravě, takže mohlo dojít k určitému stmelení hráčů. Superfinále budou hrát určitě zkušení hráči."
     
    A. Jarolímová: "Série s Vítkovicemi byla náročná. Tím, že jsme vyhrály, tak veškerá únava šla pryč. Superfinále je za dveřmi a vše ostatní nyní musí jít z hlavy pryč."
     
    R. Cepek: "Chtěl bych omluvit hlavní trenérku, která se musela omluvit kvůli jejím pracovním povinnostem. Pro holky to bude něco nového, poněvadž poslední finále za Chodov zažila pouze zde přítomná Anet s Annou Dvořákovou."
     
    D. Šteglová: "Jsem ráda, že jsem letos zdravotně v pořádku. Každý , kdo byl někdy zraněný, tak ví, jaká to jsou muka, sledovat zápas pouze z tribuny.
     
    M. Šteglová: "Chodov má kvalitní tým. Je tam mnoho hráček z Herbadentu, takže to bude pro někoho určitě vypjaté."
     
    Mlčoušek: "Rozhodčími utkání superfinále budou pískat Gavlas a Mikula (muži) a Kostínek s Reicheltem (ženy)
     
    Mlčoušek: "Letošní play off přineslo nesmírně vyrovnaná utkání, kdy v mužské soutěži skončilo devět utkání pouze o branku, z toho pět až v prodloužení. V ženské soutěži bylo letos k vidění i sedmé utkání, které shodou okolností skončilo až v prodloužení."
     
    Šuman: "Chtěl bych poděkovat Komerční bance, která je s námi po celé čtyři roky. Již nyní se pokoušíme domluvit na další spolupráci a její podpory od začátku Superfinále si nesmírně vážíme."
     
    Šuman: "Superfinále bude letos výjimečné i tím, že na podzim pořádá Česko Pohár Mistrů. Oba účastníci už mají v tuto chvíli zajištěnou účast na nejlepším klubové pohárové soutěži."
     
    Šuman: "Superfinále nabídne i letos několik zajímavých příběhů. Pokud se podíváme do mužské části, tak zde stojí patnáctinásobný mistr Tatran Střešovice a proti němu Mladá Boleslav, která se od svých začátků dostala až letos do Superfinále."
     
    Šuman: "V tuhle chvíli máme prodáno přes 10 000 vstupenek. Doufám, že rekord z roku 2013 se podaří překonat."
     
    Tisková konference právě začala.
     
    Tiskové konference se zúčastní Anet Jarolímová, Radim Cepek (Chodov); Dominika Šteglová, Markéta Šteglová (Herbadent); Milan Fridrich, Jiří Jakoubek (Tatran); Petr Novotný, Jan Zahálka (Ml. Boleslav).

    Za ČFbU je to Filip Šuman (prezident), Zdeněk Mlčoušek ředitel ligových soutěží.
     
    Dobré odpoledne ze Žižkovské věže, kde se koná tisková konference České Florbalové Unie před Superfinále, které je na programu již tuto sobotu 18. dubna. V O2 Areně se od 14 hodin v Superfinále žen představí florbalistky celků Herbadent Praha 11 SJM a TJ JM FAT PIPE Chodov, mužské Superfinále pak od 17 hodin obstarají týmy Technology Florbal Mladá Boleslav a Tatran Omlux Střešovice.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 13:00.

    Ondřej Jícha