Tisková konference ke Zlaté tretře Ostrava 2015 (kon.) | TK ČFBU před Superfinále florbalu (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference České Florbalové Unie před Superfinále

cz Utorok 14.04.2015, 13:00 • Žižkovská věž, Praha • Tlačové konferencie
     
    Tisková konference právě skončila. (13:34:39)
     
    Šuman: "Během superfinálového dne zjistíme definitivně všechny účastníky Poháru mistrů, Poprvé se všechny tři finálová utkání odehrají v jeden den."
     
    Šuman: "Když slyším reakce, tak o doprovodný program bude postaráno. Většina diváků určitě přijde na nejméně dvě, ne li čtyři fantastická florbalová utkání."
     
    P. Novotný: "V Boleslavi se na zápas samozřejmě těšíme. Máme ale z toho trochu obavu, poněvadž takhle velký zápas jsme ještě nehráli."
     
    J. Zahálka: "Na rozdíl od Tatranu jsme zvyklí na velkou diváckou podporu, v Praze na florbal moc nechodí."
     
    J. Zahálka: "Je vidět, že emoce přišly i sem na tiskovou konferenci. Cesta do Superfinále se může zdát jednoduchá, když jsme vyhráli osm zápasů. Nicméně zejména série s Brnem byla velmi náročná. Hrozně se na zápas těšíme a kvůli tomuto zápasu jsme trénovali po celý rok."
     
    M. Fridrich: "Superfinále bylo cílem. V tom jednom zápase je možné, aby uspěly oba týmy. Mladá Boleslav dobře posílila a má mnoho zkušených hráčů: Do Superfinále bych si přál, aby padalo více branek oproti předchozím ročníkům."
     
    J. Jakoubek: "Čtvrtfinále i semifinále jsme odehráli v Ostravě, takže mohlo dojít k určitému stmelení hráčů. Superfinále budou hrát určitě zkušení hráči."
     
    A. Jarolímová: "Série s Vítkovicemi byla náročná. Tím, že jsme vyhrály, tak veškerá únava šla pryč. Superfinále je za dveřmi a vše ostatní nyní musí jít z hlavy pryč."
     
    R. Cepek: "Chtěl bych omluvit hlavní trenérku, která se musela omluvit kvůli jejím pracovním povinnostem. Pro holky to bude něco nového, poněvadž poslední finále za Chodov zažila pouze zde přítomná Anet s Annou Dvořákovou."
     
    D. Šteglová: "Jsem ráda, že jsem letos zdravotně v pořádku. Každý , kdo byl někdy zraněný, tak ví, jaká to jsou muka, sledovat zápas pouze z tribuny.
     
    M. Šteglová: "Chodov má kvalitní tým. Je tam mnoho hráček z Herbadentu, takže to bude pro někoho určitě vypjaté."
     
    Mlčoušek: "Rozhodčími utkání superfinále budou pískat Gavlas a Mikula (muži) a Kostínek s Reicheltem (ženy)
     
    Mlčoušek: "Letošní play off přineslo nesmírně vyrovnaná utkání, kdy v mužské soutěži skončilo devět utkání pouze o branku, z toho pět až v prodloužení. V ženské soutěži bylo letos k vidění i sedmé utkání, které shodou okolností skončilo až v prodloužení."
     
    Šuman: "Chtěl bych poděkovat Komerční bance, která je s námi po celé čtyři roky. Již nyní se pokoušíme domluvit na další spolupráci a její podpory od začátku Superfinále si nesmírně vážíme."
     
    Šuman: "Superfinále bude letos výjimečné i tím, že na podzim pořádá Česko Pohár Mistrů. Oba účastníci už mají v tuto chvíli zajištěnou účast na nejlepším klubové pohárové soutěži."
     
    Šuman: "Superfinále nabídne i letos několik zajímavých příběhů. Pokud se podíváme do mužské části, tak zde stojí patnáctinásobný mistr Tatran Střešovice a proti němu Mladá Boleslav, která se od svých začátků dostala až letos do Superfinále."
     
    Šuman: "V tuhle chvíli máme prodáno přes 10 000 vstupenek. Doufám, že rekord z roku 2013 se podaří překonat."
     
    Tisková konference právě začala.
     
    Tiskové konference se zúčastní Anet Jarolímová, Radim Cepek (Chodov); Dominika Šteglová, Markéta Šteglová (Herbadent); Milan Fridrich, Jiří Jakoubek (Tatran); Petr Novotný, Jan Zahálka (Ml. Boleslav).

    Za ČFbU je to Filip Šuman (prezident), Zdeněk Mlčoušek ředitel ligových soutěží.

    Ondřej Jícha