Nórsko – Rakúsko 2:5 (kon.) | Dánsko – Lotyšsko 5:4 (kon.) | Česko – Francúzsko 4:0 (kon.)
koniec
Dánsko
5:4 (2:3, 1:1, 2:0)
Lotyšsko
cz Pondelok 13.04.2015, 16:00 • Patinoire de l'Ile Lacroix, Rouen • MS žien - 1. divízia, sk. A
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:14
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    A je to tu. Tetinová zkrátka na všechno stačit nemůže. Dánky rozehrály pěknou akci, na jejímž konci stála JOSEFINA PERSSONOVÁ. Ta zužitkovala přesnou přihrávku od Weisové na střed hřiště a zamířila přesně nad rameno brankářky. Asistence: Michelle Weisová.
     
    52:26
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Dánky vyrovnávají! Necelých osm minut před vypršením základní hrací doby se prosadila JOSEFINE JAKOBSENOVÁ, která dostala přesnou přihrávku před branku a nekompromisně zavěsila. Asistence: Michele Brixová.
     
    31:14
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    To je překvapení! Lotyšky skórují během jednoho ze svých ojedilých útoků v posledních minutách. Dánky si špatně pokryly IEVU PETERSONOVOU, která stála ve správný čas na správném místě. Dorazila totiž za záda Joaové střelu Agnese Apsitové, která pálila téměř z brankové čáry. Asistence: Agnese Apsitová, Ilze Bicevská.
     
    23:03
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Skvělá branka Dánek opět vyrovnává stav utkání! Šikovná JOSEFINE JAKOBSENOVÁ se protáhla přes dvě obránkyně až před Tetinovou, kterou překonala bekhendovým blafákem. Bez asistence.
     
    18:41
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelné. Lotyšky střílí fantastickou třetí branku a vypadá to, že po první třetině budou šťastnější. Obránkyně Kublinová našla skvělým pasem LIGU MILJONENOVOU, která jela sama na brankářku Joaovou a prostřelila jí. Asistence: Anna Kublinová.
     
    16:34
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Velmi rychlé využití přesilové hry v podání Lotyšek znamená další vyrovnání! Výraznou měrou ke střeleckému úspěchu hostujícího celku ale přispěla jedna z Dánek, která nedokázala odpálit kotouč, jenž mířil před branku. Puku se tedy ujala adresátky původní přihrávky LIGA MILJONENOVÁ, která prostřelila dánskou brankářku. Asistence: Julija Mihejenková, Iveta Kokaová.
     
    14:10
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Tak jsem to zakřikl. Dánky si v brankovišti vytvořily tlak a dotlačily kotouč za záda Tetinové. Za střelkyni zatím rozdílové branky je označena JOSEFINE PERSSONOVÁ. Bez asistence.
     
    07:10
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Petersonová našla přihrávkou do volného prostoru AGNESE APSITOVOU, která jela sama na brankářku Joaovou a překonala ji střelou do horní poloviny branky. Asistence: Ieva Petersonová.
     
    03:06
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejistky střílí první branku zápasu a jdou velmi brzy do vedení! Kapitánka Henriksenová zatáhla puk do pásma a přihrála od mantinelu před branku, kde se pohotově opřela do puku MICHELE BRIXENOVÁ. Asistence: Marie Henriksenová.

    Matěj Mayer

    Góly a asistencie: 4. Brixová (Henriksenová), 15. Perssonová, 24. Jakobsenová, 53. Jakobsenová (Brixová), 55. Perssonová (Weisová) – 8. Agnese Apsitová (Petersonová), 17. Miljonenová (Mihejenková, Kokaová), 19. Miljonenová (Kublinová), 32. Petersonová (Agnese Apsitová, Bicevská)


    Dánsko: Joaová (Claytonová) – Langsagerová, Frandsenová, Thomsenová, Jakobsenová, Hansenová, Olaussonová, Andersenová – Gregersenová, Perssonová, Weisová – Soendergaardová, Henriksenová, Brixová – Asperupová, Russellová, Ernstová – Eberhardtová. Trenér: Denis Larsen
    Lotyšsko: Tetinová (Nikolajevová) – Kublinová, Ozmenová, Vasilevská, Bicevská, Zebereová, Aija Apsitová, Liepinová – Kokaová, Mihejenková, Miljoneová – Agarová, Petersonová, Agnese Apsitová – Kruminová, Hartmanová, Lagzdinová – Stengrevicová, Apsová. Trenér: Alexandrs Macijevskis

    Rozhodca: Findurová (SVK) – Gruberová (GER), Torribio Rousselinová (FRA)

    Diváci: 178