Pittsburgh – NY Islanders 1:3 (kon.) | Columbus – Buffalo 4:2 (kon.) | Philadelphia – Ottawa 1:3 (kon.)
Washington – NY Rangers 2:4 (kon.) | Winnipeg – Calgary 5:1 (kon.) | LA Kings – San Jose 4:1 (kon.)
St. Louis – Minnesota 4:2 (kon.)
koniec
Winnipeg Jets
5:1 (1:1, 0:0, 4:0)
Calgary Flames
cz Sobota 11.04.2015, 21:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Matt HALISCHUK - 5:1
     
    58:59
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen tu máme ještě jednu trefu! Stempniak si sjel po levé straně a parádní přihrávkou pobídl k tečování k bližší tyči MATTA HALISCHUKA, který už se nemýlil. Asistence: Lee Stempniak a Keaton Ellerby.
    Adam LOWRY - 4:1
     
    47:46
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí se skutečně rozjeli! Do další akce se rozjel ADAM LOWRY, který využil chyby Kulaka v rozehrávce, ujal se puku a přesnou střelou mezi Ortiovy betony zvyšuje již na rozdíl tří branek! Bez asistence.
    Lee STEMPNIAK - 3:1
     
    46:48
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují do dvoubrankového vedení! LEE STEMPNIAK obdržel po vybojování kotouče přihrávku do jízdy a svojí střelou ke vzdálenější tyči nedal Ortiovi šanci. Copp si připisuje první bod v NHL! Asistence: Andrew Copp.
    Michael FROLÍK - 2:1
     
    40:47
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    MICHAEL FROLÍK nejprve parádně zahrál v defenzivě a poté vystartoval po pravé straně do útoku. V útočném pásmu dostal milimetrovou křižnou přihrávku od Sheifeleho a poté už měl snadnou úlohu se vstřelením puku do odkryté sítě! Asistence: Mark Scheifele.
    Drew STAFFORD - 1:1
     
    00:48
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    To je panečku start do zápasu! Rázem máme vyrovnáno! Ortio si také nepočínal vůbec jistě, když nedokázal do lapačky ulovit nepříliš důraznou střelu DREWA STAFFORDA a puk se od horní části brankářské rukavice odrazil za brankovou čáru! Asistence: Adam Pardy.
    Michael FERLAND - 0:1
     
    00:33
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelnou hrubku nyní vyrobil Hutchinson! Ten vyrazil rozehrávat za branku, ale tam se ke kotouči dostal Bennett a i když jemu zakončení ještě nevyšlo, tak baseballově doklepl kotouč do sítě MICHAEL FERLAND! Po krátké poradě s videem je branka uznána. Asistence: Sam Bennett

    Filip Ardon

    Góly a asistencie: 1. Stafford (Pardy), 41. Frolík (Scheifele), 47. Stempniak (Copp), 48. Lowry, 59. Halischuk (Stempniak, Ellerby) – 1. Ferland (Bennett)


    Winnipeg Jets: Hutchinson (Hellebuyck) – Byfuglien "A", Chiarot, Pardy, Enström, Harrison, Ellerby – Frolík, Scheifele "A", Stafford – Stempniak, Copp, Halischuk – Thorburn, Slater, Tlustý – Peluso, Lowry "A", Galiardi
    Calgary Flames: Ortio (Hiller) – Engelland "A", Wotherspoon, Potter, Schlemko, Ramage, Kulak – Colborne, Backlund "A", Raymond – Poirier, Stajan "A", Ferland – Jooris, Granlund, Bollig – Shore, Bennett, Wolf

    Rozhodca: O'Halloran, Rooney – Nansen, Shewchyk