Salzburg – Třinec 1:4 (kon.) | Okanagan – Zürich 1:5 (kon.) | Limhamn/Malmö – Eisbären 1:7 (kon.)
Junosť Minsk – Sparta Praha 0:5 (kon.) | Zürich – Sparta Praha 6:5 (1:0 po s.n.) | Třinec – Eisbären 2:3 (kon.)
Limhamn/Malmö – Salzburg 1:7 (kon.) | Junosť Minsk – Okanagan 2:3 (kon.)
koniec
Junosť Minsk
2:3 (2:1, 0:1, 0:1)
Okanagan Hockey Academy
cz Piatok 10.04.2015, 18:35 • Tipsport aréna • Memoriál Jana Marka (U18)
Partner:
     
    41:23
    Okanagan Hockey School právě vstřelilo branku! A hosté jdou do vedení! CHRISTOS STANBOLIDIS vystřelil již z téměř nulového úhlu, ale ozvalo se jen cinknutí tyče a kotouč končí v bráně!
     
    22:41
    Okanagan Hockey School právě vstřelilo branku! A hosté přeci jen srovnávají vývoj zápasu! KELE STEFFLAR vypálil parádní dělovku a ta už si našla cestu za Pekarskiho záda. Asistence: Rene Trothan.
     
    18:44
    Junosť právě vstřelila branku!
    JEGOR ŽYLJANIN tentokrát dokázal odskočit za obranu Okanaganu a poté tváří v tvář Krasnymu nezaváhal a vymetl přesně růžek branky hostí!
     
    16:33
    Junosť právě vstřelila branku!
    Tak to je rána jako blesk z čistého nebe! JEGOR ŽYLJANIN se rozjel po pravém křídle a svojí svižnou střelou překvapil brankáře Krasnyho!
     
    08:14
    Okanagan Hockey School právě vstřelilo branku! VILIAM SELIGA stál v téměř nulovém úhlu, a tak jen poslal kotouč do brankoviště, kde se pro domácí hodně nešťastně odrazil puk od brusle jednoho z obránců za brankovou čáru. Bez asistence.

    Filip Ardon

    Góly a asistencie: 17. Žyljanin, 19. Žyljanin – 9. Seliga, 23. Stefflar (Trothan), 42. Stanbolidis


    Junosť Minsk: Pekarskij (Šlykovič) – Kaminskij, Petrovskij, Gavrilovič, Svidevskij, Rabcevič, Bobrov, Šturma, Antoni, Klimovič – Charinovskij, Adaškevič, Podosetnikov, Kuragin, Severin, Lis, Žyljanin, Novosilnyj, Magerov, Černucho, Tatur, Mokjevec, Demjaškevič, Lukutin
    Okanagan Hockey Academy: Krasny (Wehrhal) – Blüml, De Schepper, Steffler, Fuchs, Alexejev, Rosenberger, Koudelka, Kučinskij, Trothan, Seliga, Galaguzov, Bretschneider – Andrjušenko, Steyaert, Stanbolidis, Stupak, Atamančuk