NJ Devils – NY Rangers 2:4 (kon.) | Philadelphia – NY Islanders 5:4 (kon.) | Ottawa – Pittsburgh 4:3 (po pr.)
Detroit – Carolina 3:2 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 0:1 (kon.) | Chicago – Minnesota 1:2 (kon.)
Colorado – Nashville 3:2 (kon.) | Calgary – Arizona 3:2 (kon.) | Edmonton – LA Kings 4:2 (kon.)
koniec
Philadelphia Flyers
5:4 (2:0, 1:1, 2:3)
New York Islanders
cz Streda 08.04.2015, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Brayden SCHENN - 5:4
     
    59:58
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak tohle je teprve neskutečné! Po mantinelu si vyjel BRAYDEN SCHENN a ranou zápěstím ukončuje obrovskou euforii na straně Ostrovanů. Jaroslav Halák si tento gól za rámeček rozhodně nedá. Asistence: Sean Couturier, Mark Streit
    Anders LEE - 4:4
     
    59:32
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak to je neuvěřitelné! John Tavares opět vyhrál buly a přesným pasem našel ANDERSE LEE, který z bezprostřední blízkosti Masona prostřelil podruhé v dnešním utkání. Asistence: John Tavares.
    Johnny BOYCHUK - 4:3
     
    58:16
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak tady to začíná být hodně zajímavé! John Tavares vyhrál vhazování a do volného kotouče pouze křápl JOHNNY BOYCHUK. Puk si již cestu za záda Masona našel. Asistence: John Tavares.
    Anders LEE - 4:2
     
    48:21
    Islanders právě vstřelili branku!
    Že by se nám schylovalo k dramatu? Josh Bailey zavezl kotouč až za branku, odkud jej poslal přímo před klec Masona. Zde se kotouče ujal ANDERS LEE a přesnou střelou vykřesává Ostrovanům jiskřičku naděje. Asistence: Josh Bailey, Lubomír Višňovský.
    Carlo COLAIACOVO - 4:1
     
    42:45
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tohle už bude New York hůře otáčet. Zac Rinaldo doslova ukradl kotouč soupeřovi, zajel s ním k mantinelu a zde si všiml zcela volného CARLA COLAIACOVA, který obdržel pas a přesnou ranou posílá Philadelphii do tříbrankového náskoku. Asistence: Zac Rinaldo.
    Pierre-Edouard BELLEMARE - 3:1
     
    30:46
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Ale Letci si berou dvoubrankové vedení ihned nazpět! Vincent Lecavalier našel přesným pasem od mantinelu volného PIERREHO-EDOUARDA BELLEMAREHO, který svým šestým gólem v sezóně navyšuje náskok Flyers opět na dva góly. Asistence: Vincent Lecavalier, Nicklas Grossmann.
    John TAVARES - 2:1
     
    29:34
    Islanders právě vstřelili branku!
    Islanders přesilovku využívají přesně po 30-ti vteřinách! Na modré čáře si kotouč sebral Leddy, posunul jej na Stromeho, který okamžitě pálil. Jeho střelu ale tečoval JOHN TAVARES, který tak snižuje náskok Flyers. Asistence: Ryan Strome, Nick Leddy.
    Claude GIROUX - 2:0
     
    17:44
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla skutečně výstavní branka! Jakub Voráček při rozehrávání útoku posunul kotouč na Streita, ten následným pasem našel volného CLAUDA GIROUXE, který nádhernou střelou navyšuje náskok Philadelphie. Asistence: Mark Streit, Jakub Voráček.
    Claude GIROUX - 1:0
     
    12:54
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak alespoň přesilovka 5 na 4 byla využita. Streit si míchal s kotoučem na modré, přihrál jej na levou stranu kluziště na CLAUDA GIROUXE, který přesnou ranou z voleje otevírá skóre. Asistence: Mark Streit, Jakub Voráček.

    Karel Janeba

    Góly a asistencie: 13. Giroux (Streit, Voráček), 18. Giroux (Streit, Voráček), 31. Bellemare (Lecavalier, Grossmann), 43. Colaiacovo (Rinaldo), 60. Schenn (Couturier, Streit) – 30. Tavares (Strome, Leddy), 49. Lee (Bailey, Višňovský), 59. Boychuk (Tavares), 60. Lee (Tavares)


    Philadelphia Flyers: Mason (Emery) – Grossmann, Streit, Del Zotto, Schultz, Colaiaocovo, Manning – Raffl, Giroux, Voráček – Read, Couturier, Schenn – Rinaldo, Cousins, White – VandeVelde, Bellemare, Lecavalier
    New York Islanders: Halák (Neuvirth) – Leddy, Boychuk, Strait, Hamonic, Hickey, Višňovský – Kulemin, Tavares, Grabner – Bailey, Strome, Okposo – Lee, Nelson, Kennedy – Boulton, Cizikas, McDonald

    Rozhodca: Francois St. Laurent, Dave Lewis – Steve Barton, Brian Mach

    Diváci: 17 927