Liberec – Královské Vinohrady 1:2 (kon.)
koniec
FBC Liberec
1:2 (0:2, 0:0, 1:0)
TJ Sokol Královské Vinohrady
cz Utorok 07.04.2015, 20:00 • SH ZŠ Dobiášova Liberec • Play-down Livesport Superligy CZ
Predzápasové kurzy
     
    To je pro dnešek z florbalu vše. Jsem rád, že jste sledovali dnešní online přenos, a budu se na vás těšit někdy příště, na shledanou! (22:03:37)
     
    STŘELY – 3. TŘETINA (CELKEM)

    Liberec: 9 (21)
    Vinohrady: 7 (21)
     
    Na palubovce propukají oslavy. Nováček letošního ročníku z Královských Vinohrad alespoň částečně napravil mizernou základní část a ve druhém kole play-down opanoval sérii, v rámci které zaujal Liberec místo poraženého. Hosty tak ještě bude čekat baráž s druhým celkem 1. ligy, osud Severočechů už je však zpečetěn. FBC Liberec příští rok čeká účast v druhé nejvyšší mužské lize.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Hra se přemisťuje před Vaníčka, šance libereckého družstva na záchranu v nejvyšší soutěži mizí v dáli.
     
    58:47
    Domácí testují variantu hry bez brankáře a zatím se tahle možnost vyplácí. Žlutí jsou zatlačeni do rohu, odkud se nedá jen tak odejít.
     
    58:34
    Oddechový čas pro Sokol Královské Vinohrady.
     
    58:05
    Domácí strážce pohotově vyjel vpřed, ukázkově zmenšil střelecký úhel a ukončil nadějný postup protivníka. Vinohrady stále hlídají vedení.
     
    57:31
    Obraz hry se žádným razantním způsobem nemění. Domácí se snaží doléhat na obrannou fázi SKV, jenže pohyblivý blok kryje nebezpečné střely.
     
    57:00
    Dnešní utkání sleduje 272 diváků.
     
    56:36
    Oddechový čas pro FBC Liberec.
     
    55:38
    Hra se přitvrzuje. Hosté se musí vyrovnat s dosti nepohodlným herním stylem libereckých hráčů. Hostující vždy v potřebnou dobu vyhazují.
     
    54:26
    Liberecká řada motá hlavy obranně zaměřeným Pražanům. Po nedovoleném zákroku Sokolu oba výběry střídají.
     
    52:47
    Domácí opět o sobě dávají hlasitě vědět, což poznal Weissgärber. Když už Vinohrady vybojují míček pod svá ochranná křídla, většinou jej u půlicí čáry ztratí.
     
    50:14
    Hosté projevují snahu o zbavení se těžkého břemene v podobě dotírajících rivalů. Nakonec se jim to daří a aspoň na několik vteřin odsouvají severočeský tlak k vedlejší koleji.
     
    49:24
    Útočník Prahy si přehodil děrovaný předmět přes bránicího soupeře, ovšem práci nedokončil, protože míček v rohu nestihl včas doběhnout.
     
    48:33
    Nekompromisní odpověď Sokolu dává libereckému týmu značně zabrat. Jenom zásluhou Vaníčka nezůstala kasa odkrytá.
     
    47:19
    Liberec právě vstřelil branku!
    V liberecké hale se schyluje k možnému dramatu. Nejtěsnější možný rozdíl zajistil MARTIN BLAŽEK, jenž postrčil míček pod nohou brankáře. Vinohradský val ztratil dnešní neprůstřelnost. Asistence: Pavel Hůza.
     
    46:17
    Dění na hrací ploše je hodně nestálé. Míček každou chvíli skáče na opačné straně hřiště, oba gólmani si užívají svůj díl nepříjemností.
     
    45:39
    Nepřesná mířidla nenechala libereckého střelce vylekat Weissgärbera, vinohradští přívrženci asistují při uklidňování hry.

    Tadeáš Mima

    Góly a asistencie: 48. Blažek (Hůza) – 15. Svoboda (Dolejš), 17. Dolejš (Svoboda)


    FBC Liberec: Vaníček (Strýček, Svoboda) – Klucho, Láska, Nesměrák, Krupička, Strobach, Štěpánek, Valeš, Blažek, Tampier, Hůza, Marek, Studený, Böhm, B. Ferdan, P. Ferdan, Hiadlovský, Vážný
    TJ Sokol Královské Vinohrady: Weissgärber (Mrkos) – Nigrin, Rossi, Š. Raiter, Záň, Houra, Beran, Mareš, Králík, Konečný, M. Raiter, Gregor, Bína, Svoboda, Dolejš, Zezulka, Z. Stuchlík, O. Stuchlík, Renčín

    Rozhodca: Petr Černý, Jiří Janoušek

    Diváci: 272