Buffalo – Carolina 4:3 (kon.) | NY Rangers – Columbus 4:3 (po pr.) | Minnesota – Winnipeg 0:2 (kon.)
Vancouver – LA Kings 2:1 (1:0 po s.n.) | San Jose – Dallas 1:5 (kon.)
koniec
Buffalo Sabres
4:3 (2:0, 2:1, 0:2)
Carolina Hurricanes
cz Utorok 07.04.2015, 01:00 • First Niagara Center, Buffalo • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:33
    Carolina se dostala do útočného pásma a zkouší power-play!
    Eric STAAL - 4:3
     
    54:38
    Carolina právě vstřelila branku!
    Taktický krok trenéra hostů se daří. Carolina vyhrála vhazování v útočném pásmu, kde následovali menší zmatky, které ukončil až ERIC STAAL, ten se dostal k odraženému puku a nenápadnou střelou snižuje na rozdíl jediné branky.
     
    54:24
    Carolina to už nyní bude zkoušet bez brankáře Warda. Potom co domácí vyhodili na dvě zakázané uvolnění po sobě.
    Alexandr SJOMIN - 4:2
     
    42:31
    Carolina právě vstřelila branku!
    Carolina se dostává na rozdíl dvou branek po parádní akci ALEXANDRA SEMINA, který prokázal svou zkušenost a obratnost, když si položil brankáře Lindbäcka, kterého následně objel a zakončil do prázdné branky. Asistence: Eric Staal.
    Patrick DWYER - 4:1
     
    38:06
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté se konečně prosazují. K odraženému puku od mantinelu se dostal PATRICK DWYER, který si puk posunul mezi dvěma dotírajícímu hráči Buffala a parádním bekhendem zavěsil do horního rohu branky Lindbäcka. Asistence: John-Michael Liles a Brad Malone.
    Tyler ENNIS - 4:0
     
    36:48
    Sabres právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelná efektivita domácích, ty když se dnes dostanou do vážnější akce, tak je to prakticky hned gól. Při této brance šel naproti TYLER ENNIS, ke kterému se puk odrazil prakticky před prázdnou branku. Křídlo první formace pak už nemělo problém vstřelit svou dvacátou branku v této sezóně. Asistence: Johan Larsson.
     
    33:49
    Malone už překonal domácího brankáře Lindbäck, ale jeho povedení střelecký pokus s kruhu pro vhazování zastavila horní tyč domácí branky. Zdá se, že hostům dnes není vůbec nic přáno.
    Johan LARSSON - 3:0
     
    21:18
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí odskakují Caroliny na začátku druhé třetiny na rozdíl tří branek. JOHAN LARSSON se dostal před Wardem k odraženému puku a svou přesnou střelou se nemýlil. Takový to vstup do třetiny hosté jistě neplánovali. Asistence: Tyler Ennis a Zach Bogosian.
    Brian GIONTA - 2:0
     
    15:03
    Sabres právě vstřelili branku!
    Parádní individuální akce BRIANA GIONTY, který si vybojoval puk ve středním pásmu, když dobře napadal rozehrávku Caroliny. Poté se s pukem vřítil do útočného pásmu okolo mantinelu až se dostal ke střele z bodu pro vhazování a jeho dost přesné zakončení musí lovit Ward ze své sítě. Bez asistence.
    Michail GRIGORENKO - 1:0
     
    05:41
    Sabres právě vstřelili branku!
    Brian Gionta vybojoval puk v útočném pásmu, kde jej v rohu hřiště přihrál před branku na MIKHAILA GRIGORENKA, ten měl sice se zpracováním puku menší problémy, takže se k němu dostal obránce Caroliny, ale domácí útočník se ke střele nakonec dostal a jeho nenápadný střelecký pokus skončil až za zády brankáře Warda. Asistence: Brain Gionta, Zach Bogosian.

    Jan Thöma

    Góly a asistencie: 6. Grigorenko (Gionta, Bogosian), 16. Gionta, 22. Larsson (Ennis, Bogosian), 37. Ennis (Larsson) – 39. Dwyer (Liles, Malone), 43. Semin (Eric Staal), 55. Eric Staal


    Buffalo Sabres: Lindbäck (Makarov) – Strachan, Bogosian, Meszároš, Ristolainen, Zadorov, Benoit – Moulson, Larsson, Ennis – Foligno, Grigorenko, Gionta – Dalpe, Varone, Hodgson – Deslauriers, Ellis, Kaleta.
    Carolina Hurricanes: Ward (Chudobin) – Hainsey, Faulk, Bellemore, Liles, Jordán, Biega – E.Staal, J. Staal, Lindholm – Skinner, Nestrašil, Semin – Terry, Rask, Gerbe – Malone, McClement, Dwyer.

    Rozhodca: Jackson, Rank – Knorr, Miller

    Diváci: 19,070