Petrohrad – CSKA Moskva 2:1 (po pr.)
koniec po predl.
SKA Petrohrad
2:1 (1:0, 0:1, 0:0 - 1:0)
CSKA Moskva
cz Nedeľa 05.04.2015, 17:00 • Ice Palace • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Patrick THORESEN - 2:1
     
    68:59
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A máme rozhodnuto! První velikou šanci ještě Anton Bělov neproměnil, ale následně se už domácí prosazují! Kablukov poslal kotouč trochu naslepo za sebe do mezikruží, kam si sjel PATRICK THORESEN, který svojí přesnou střelou k tyči urval vítězství pro Petrohrad! Asistence: Ilja Kablukov.
     
    50:26
    Thoresen střílel z výborné pozice mezi kruhy a puk se následně odrazil ještě na levou stranu před Červenku, jenže český útočník ani tváří v tvář odkryté kleci nezasáhl kotouč.
     
    47:10
    Kablukov musel opustit hřiště za pomoci spoluhráčů a zamířil rovnou do kabin po zákroku Ljubimova, nutno říct, že celá situace vypadala spíše jen jako nechtěný střet. Roman Ljubimov (MOS) dostává hodně přísně trest na pět minut plus do konce zápasu za podražení.
     
    45:04
    Chochrjakov byl úplně mimo hru poslaný k ledu Igorem Grigorenkem (MOS), který dostává trest za hrubost.
     
    44:31
    Červenka se výborně uvolnil a sjel si k pravé tyči Lalandeho brány, kam dostal přihrávku, jenže český útočník pouze promáchl, a zahodil tak obrovskou příležitost!
     
    39:09
    Radulovovu střelu nedokázal Koskinen ještě pokrýt, a tak se puku ujal Grigorenko, který obkroužil klec SKA a nabídl kotouč zpátky před branku. Kotouče se ujal jeden z hráčů na modré čáře, který rychle využil zmatku v brankovišti a vypálil, ale na poslední chvíli finský gólman vykopl betonem a zasáhl!
     
    38:06
    Ilja Kablukov (PET) je vyloučen za podražení a zároveň za hrubost a Grigorij Panin (MOS) je vyloučen za hrubost. Hosté si zahrají přesilovou hru.
     
    34:32
    Šipačjov si počkal na vhodný okamžik, kdy měl Dadonov volnou hůl, a přihrál. Dadonov střílel rovnou z první, ale trefil pouze brankáře Lalandeho.
     
    33:43
    Tak tentokrát už to hosté s napadáním přehnali. Igor Volkov (MOS) je vyloučen za podražení.
     
    30:25
    Martensson zakončoval od levého kruhu, ale Lalande se mrštně vrhl ke své vzdálenější tyči a vykopl!
     
    26:34
    Panarin dostal od Dadonova nabito do mezikruží, kde měl hodně prostoru, ale přestože si střelu srovnal, nezamířil mezi tři tyče!
    Stephane Da COSTA - 1:1
     
    24:21
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté se předvedli stejně jako domácí a využívají první přesilovou hru v tomto zápase! STEPHANE DA COSTA dokázal výborně sebrat zblokovanou střelu od modré čáry a vytočit se až do zakončení, které umístil výborně k bližší tyči. Asistence: Alexej Bondarev a Simon Hjalmarsson.
     
    23:57
    Zajcev vystřelil z první a Koskinen se musel natáhnout na brankovišti, aby zasáhl. Puk se následně odrazil ale pouze pžed brankoviště, kde se ocitl Ljubimov, který ovšem přestřelil!
     
    23:06
    Po tvrdém zákroku Patricka Thoresena (PET) zůstává u mantinelu v bolestech ležet Stas. Domácí útočník si odpyká trest za nedovolené bránění.
     
    18:58
    Georgij Mišarin (MOS) je vyloučen za držení hole a domácí budou mít ještě v závěru třetiny možnost zahrozit.
     
    13:32
    Alexandr Radulov (MOS) je vyloučen za sekání. Ruský útočník to přehnal s napadáním a vysekl z rukou hůl Šipačjovovi.
     
    10:19
    Dadonov dostal kotouč parádně do jízdy do mezikruží, ale z bezprostřední blízkosti jej vychytal Lalande! Ten následně skončil na zádech na zemi a z pozice na kolenou se jej snažil překonat ještě Panarin, ale ani ten na hostujícího gólmana nevyzrál.
    Ilja KOVALČUK - 1:0
     
    08:04
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se domácí prosazují a rovnou je to jejich kapitán! Šipačjov si musel křižnou přihrávku ještě zpracovávat, a tak posunul kotouč na modrou čáru, kde se do puku opřel z první ILJA KOVALČUK, který už prostřelil vše, co před ním stálo. Asistence: Vadim Šipačjov a Artěmij Panarin.
     
    06:32
    A uvidíme první přesilovou hru zápasu. Jevgenij Korotkov (MOS) je vyloučen za hru vysokou holí.

    Filip Ardon

    Góly a asistencie: 9. Kovalčuk (Šipačjov, Panarin), 69. Thoresen (Kablukov) – 25. Da Costa (Bondarev, Hjalmarsson)


    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – A. Bělov, Čudinov, Kutějkin, N. Bělov, Rukavišnikov, Chafizullin, Judin – Kovalčuk "C", Martensson, Thoresen "A" – Dadonov, Šipačjov "A", Panarin – Červenka, Ericsson, Burdasov – Ponikarovskij, Kablukov, Chochrjakov – Barabanov
    CSKA Moskva: Lalande (Galimov) – Zajcev, Děnisov "C", Kiselevič, Bondarev, Panin, Jegoršev, Mišarin – Radulov "A", Ljubimov, Grigorenko – Da Costa, Muršak, Hjalmarsson – Volkov, Korotkov, Žarkov – Makarov, Stas, Mamin – Kuzmenko

    Rozhodca: Anisimov, Olenin – Sivov, Šeljanin

    Diváci: 12330