Petrohrad – CSKA Moskva 2:1 (po pr.)
koniec po predl.
SKA Petrohrad
2:1 (1:0, 0:1, 0:0 - 1:0)
CSKA Moskva
cz Nedeľa 05.04.2015, 17:00 • Ice Palace • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Patrick THORESEN - 2:1
     
    68:59
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A máme rozhodnuto! První velikou šanci ještě Anton Bělov neproměnil, ale následně se už domácí prosazují! Kablukov poslal kotouč trochu naslepo za sebe do mezikruží, kam si sjel PATRICK THORESEN, který svojí přesnou střelou k tyči urval vítězství pro Petrohrad! Asistence: Ilja Kablukov.
    Stephane Da COSTA - 1:1
     
    24:21
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté se předvedli stejně jako domácí a využívají první přesilovou hru v tomto zápase! STEPHANE DA COSTA dokázal výborně sebrat zblokovanou střelu od modré čáry a vytočit se až do zakončení, které umístil výborně k bližší tyči. Asistence: Alexej Bondarev a Simon Hjalmarsson.
    Ilja KOVALČUK - 1:0
     
    08:04
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se domácí prosazují a rovnou je to jejich kapitán! Šipačjov si musel křižnou přihrávku ještě zpracovávat, a tak posunul kotouč na modrou čáru, kde se do puku opřel z první ILJA KOVALČUK, který už prostřelil vše, co před ním stálo. Asistence: Vadim Šipačjov a Artěmij Panarin.

    Filip Ardon

    Góly a asistencie: 9. Kovalčuk (Šipačjov, Panarin), 69. Thoresen (Kablukov) – 25. Da Costa (Bondarev, Hjalmarsson)


    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – A. Bělov, Čudinov, Kutějkin, N. Bělov, Rukavišnikov, Chafizullin, Judin – Kovalčuk "C", Martensson, Thoresen "A" – Dadonov, Šipačjov "A", Panarin – Červenka, Ericsson, Burdasov – Ponikarovskij, Kablukov, Chochrjakov – Barabanov
    CSKA Moskva: Lalande (Galimov) – Zajcev, Děnisov "C", Kiselevič, Bondarev, Panin, Jegoršev, Mišarin – Radulov "A", Ljubimov, Grigorenko – Da Costa, Muršak, Hjalmarsson – Volkov, Korotkov, Žarkov – Makarov, Stas, Mamin – Kuzmenko

    Rozhodca: Anisimov, Olenin – Sivov, Šeljanin

    Diváci: 12330