Slavia – Motor ČB 1:3 (kon.) | Olomouc – Chomutov 2:5 (kon.)
koniec
HC Olomouc
2:5 (1:3, 0:0, 1:2)
Piráti Chomutov
cz Nedeľa 05.04.2015, 18:10 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Baráž o ELH (CZ)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:36
    Kalich hořkosti si budou muset Piráti vypít až do dna, na trestnou lavici míří za nebezpečnou hru vysokou holí obránce Tomáš Houdek (CHM).
     
    57:30
    Piráti mohli udeřit již pošesté, jenže další šance končí jen na břevnu branky Jiřího Trvaje.
    Ondřej KAŠE - 2:5

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    55:50
    Piráti právě vstřelili branku!
    Zdá se, že zápas přijde o dramatickou koncovku. Chomutovští Piráti unikli do přečíslení dvou na jednoho, které pohotovou střelou pod Trvajův beton přetavil v branku ONDŘEJ KAŠE. Asistence: Nikola Gajovský, Brett Skinner.
     
    51:49
    Mora má šanci na snížení. Chomutov hrál v šesti, za což musí být zákonitě potrestán. Trest odpyká Ondřej Kaše (CHM).
     
    47:40
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Rychlá reakce olomouckého celku, který se tak svému soupeři přiblížil opět na rozdíl dvou branek. Na brankovišti Hanuljaka byl pohotový slovenský útočník PETER ZUZIN, který v ponechané výhodě dorazil Dlouhého pokus. Asistence: Radek Dlouhý, Pavel Patera.
    Marek HOVORKA - 1:4

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    47:06
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti mají znovu o krok blíž k cíli, který si před zápasem stanovili. Alex Rašner namazal ve svém obranném pásmu puk na hůl MARKU HOVORKOVI, který nekompromisní střelou nedal Trvajovi šanci. Hovorka se prosadil podruhé v utkání. Bez asistence.
     
    43:50
    Pro Olomoucké je zase zle. Chomutov bude hrát přesilovou hru, nedovoleným bráněním se totiž provinil Tomáš Houdek (OLO).
     
    34:46
    Herman byl v dobré pozici, přesto se mu ještě zdálo, že se Rachůnek nachází ještě v lepším postavení, proto mu nahrál. Jenže nejmladší ze slavné české hokejové rodiny branku Chomutova netrefil.
     
    34:12
    Chomutovští se dopustili v obraně velké chyby, kterou mohl potrestat Marek Laš, jenže nestalo se tak. Vytáhlý olomoucký hokejista napálil jen Hanuljaka.
     
    29:32
    Příležitost pro Moru dostat se do kontaktu. Zákrokem mimo hokejové regule se provinil obránce Pirátů Milan Toman (CHM).
     
    28:40
    Ondřej Kaše se ve středním pásmu chopil kotouče a nebezpečně vypálil, následně se Šulákova rána otřela dokonce o brankovou konstrukci!
     
    21:08
    Ani v ní se Kohoutům moc nedaří, mohl to však změnit Marosz, který rychlém přechodu do útočného pásma dostal puk od Řípy. Hanuljakovu branku však úplně přestřelil.
     
    19:58
    Obrovská šance Marosze, který se parádně uvolnil a měl před sebou už jen Hanuljaka. Při zakončení byl však poražen Martinem Rýglem (CHM), který dostal menší trest.
     
    18:18
    Piráti jsou pod tlakem a jdou znovu do čtyř. Štěpán Hřebejk (CHM) podrazil jednoho ze svých protivníků.
     
    17:45
    Chvíli na to mohlo být ještě veseleji, jenže Zuzin svou dobrou šanci neproměnil.
    Martin VYRŮBALÍK - 1:3

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    17:08
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouci se daří snížit na rozdíl dvou branek! Obránce MARTIN VYRŮBALÍK se netradičně ocitl mezi kruhy, odkud se mu mezi Hanuljakovy betony podařilo tečovat Bucovu střílenou nabídku! Asistence: Dávid Buc, Jan Knotek.
     
    16:34
    Před koncem první třetiny mají Kohouti jednu z posledních příležitostí na snížení. Za krosček byl mimo hru vykázán autor dvou asistencí Brett Skinner (CHM).
     
    15:21
    Drtinova střela, který stihl puk ještě v útočném pásmu, jen těsně minula levou tyčku domácí klece!
     
    13:34
    Nechybělo mnoho a Piráti mohli vést o čtyři branky. Šagátova střela zpoza obránce byla dost tvrdá a Trvaj ji viděl až na poslední chvíli. Dokázal však zareagovat svou vyrážečkou.
     
    12:32
    Olomoučtí si vyžádali čas pro poradu.
    Libor ŠULÁK - 0:3

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    12:32
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hororová první třetina pro domácí Kohouty pokračuje! Nenápadná střela LIBORA ŠULÁKA byla nejspíš tečována a zaplavala až do horního rohu Trvajovy klece. Zkušený brankář Mory jen beznadějně rozhodil rameny. Bez asistence.
    Jan RUTTA - 0:2


    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    11:09
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se usadili v pásmu a urvali se do dvoubrankového vedení! Parádní nahrávku mezi kruhy dostal obránce JAN RUTTA, který střelou nad vyrážečku dává svému týmu velice dobrou výchozí pozici pro další vývoj zápasu. Asistence: Brett Skinner, Roman Chlouba.
     
    08:40
    Olomouc má šanci odpovědět. Na trestnou lavici zamířil Lukáš Květoň (CHM), ten inkasoval menší trest za hákování.
    Marek HOVORKA - 0:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    07:40
    Piráti právě vstřelili branku!
    Klasickou početní výhodu už ale chomutovští Piráti využít dokázali! Na modré čáře se opřel do puku MAREK HOVORKA, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Brankář Trvaj měl možná i trochu zakrytý výhled. Asistence: Brett Skinner, Jan Rutta.
     
    06:24
    Velká šance pro Chomutov! Tomáš Houdek (OLO) zasáhl jednoho z hostujících hokejistů do obličeje. Piráti mají k dispozici 34 vteřin trvající přesilovku pět na tři!
     
    04:58
    Obránce Ivan Majeský (OLO), který se do olomoucké sestavy vrátil po jednozápasové pauze, se teď přemístil na trestnou lavici. Dostal dvě trestné minuty za podražení.
     
    02:10
    Naopak se mohli radovat domácí hokejisté! Nejdříve parádně naservíroval Matai puk Rachůnkovi, který se nově přesunul do třetí olomoucké pětky. Rachůnek sice minul, to ale domácím vadit nemuselo, protože se kotouče chopil zase Matai. Ten ale trestuhodně minul!

    David Jahoda

    Góly a asistencie: 18. Vyrůbalík (Buc, Knotek), 48. Zuzin (Dlouhý, Patera) – 8. Hovorka (Skinner, Rutta), 12. Rutta (Skinner, Chlouba), 13. Šulák, 48. Hovorka, 56. Kaše O. (Gajovský, Skinner)


    HC Olomouc: Trvaj (Vošvrda) – Vyrůbalík, Majeský, Ondrušek, Škůrek, Staněk, Houdek, Rašner – Laš, Knotek, Buc – Řípa, Marosz, Kucharczyk – Matai, Herman, Rachůnek – Dlouhý, Patera (C), Zuzin.
    Piráti Chomutov: Hanuljak (Kopřiva) – Rutta, Skinner, Rýgl, Drtina (C), Šulák, Toman, Bartejs – Hovorka, Dušek, Květoň L. – Kaše O., Růžička, Gajovský – Květoň D., Kämpf, Hřebejk – McGregor, Chlouba, Šagát – Veselý.

    Rozhodca: Hribik, Úlehla – Bryška, Skopal

    Diváci: 3989