Slavia – Motor ČB 1:3 (kon.) | Olomouc – Chomutov 2:5 (kon.)
koniec
HC Olomouc
2:5 (1:3, 0:0, 1:2)
Piráti Chomutov
cz Nedeľa 05.04.2015, 18:10 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Baráž o ELH (CZ)
Predzápasové kurzy
Partner:
    Ondřej KAŠE - 2:5

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    55:50
    Piráti právě vstřelili branku!
    Zdá se, že zápas přijde o dramatickou koncovku. Chomutovští Piráti unikli do přečíslení dvou na jednoho, které pohotovou střelou pod Trvajův beton přetavil v branku ONDŘEJ KAŠE. Asistence: Nikola Gajovský, Brett Skinner.
     
    47:40
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Rychlá reakce olomouckého celku, který se tak svému soupeři přiblížil opět na rozdíl dvou branek. Na brankovišti Hanuljaka byl pohotový slovenský útočník PETER ZUZIN, který v ponechané výhodě dorazil Dlouhého pokus. Asistence: Radek Dlouhý, Pavel Patera.
    Marek HOVORKA - 1:4

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    47:06
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti mají znovu o krok blíž k cíli, který si před zápasem stanovili. Alex Rašner namazal ve svém obranném pásmu puk na hůl MARKU HOVORKOVI, který nekompromisní střelou nedal Trvajovi šanci. Hovorka se prosadil podruhé v utkání. Bez asistence.
    Martin VYRŮBALÍK - 1:3

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    17:08
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouci se daří snížit na rozdíl dvou branek! Obránce MARTIN VYRŮBALÍK se netradičně ocitl mezi kruhy, odkud se mu mezi Hanuljakovy betony podařilo tečovat Bucovu střílenou nabídku! Asistence: Dávid Buc, Jan Knotek.
    Libor ŠULÁK - 0:3

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    12:32
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hororová první třetina pro domácí Kohouty pokračuje! Nenápadná střela LIBORA ŠULÁKA byla nejspíš tečována a zaplavala až do horního rohu Trvajovy klece. Zkušený brankář Mory jen beznadějně rozhodil rameny. Bez asistence.
    Jan RUTTA - 0:2


    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    11:09
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se usadili v pásmu a urvali se do dvoubrankového vedení! Parádní nahrávku mezi kruhy dostal obránce JAN RUTTA, který střelou nad vyrážečku dává svému týmu velice dobrou výchozí pozici pro další vývoj zápasu. Asistence: Brett Skinner, Roman Chlouba.
    Marek HOVORKA - 0:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    07:40
    Piráti právě vstřelili branku!
    Klasickou početní výhodu už ale chomutovští Piráti využít dokázali! Na modré čáře se opřel do puku MAREK HOVORKA, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Brankář Trvaj měl možná i trochu zakrytý výhled. Asistence: Brett Skinner, Jan Rutta.

    David Jahoda

    Góly a asistencie: 18. Vyrůbalík (Buc, Knotek), 48. Zuzin (Dlouhý, Patera) – 8. Hovorka (Skinner, Rutta), 12. Rutta (Skinner, Chlouba), 13. Šulák, 48. Hovorka, 56. Kaše O. (Gajovský, Skinner)


    HC Olomouc: Trvaj (Vošvrda) – Vyrůbalík, Majeský, Ondrušek, Škůrek, Staněk, Houdek, Rašner – Laš, Knotek, Buc – Řípa, Marosz, Kucharczyk – Matai, Herman, Rachůnek – Dlouhý, Patera (C), Zuzin.
    Piráti Chomutov: Hanuljak (Kopřiva) – Rutta, Skinner, Rýgl, Drtina (C), Šulák, Toman, Bartejs – Hovorka, Dušek, Květoň L. – Kaše O., Růžička, Gajovský – Květoň D., Kämpf, Hřebejk – McGregor, Chlouba, Šagát – Veselý.

    Rozhodca: Hribik, Úlehla – Bryška, Skopal

    Diváci: 3989