Kazaň – Novosibirsk 1:0 (po pr.)
koniec po predl.
Ak Bars Kazaň
1:0 (0:0, 0:0, 0:0 - 1:0)
HC Sibir Novosibirsk
cz Sobota 04.04.2015, 16:00 • TatNeft Arena • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Michajl GLUCHOV - 1:0
     
    66:20
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté si tak dlouho zahrávali, až nakonec skutečně inkasovali. Alexander Salák je nyní po právu rozezlený na svoje spoluhráče, kteří ho v tom nechali úplně osamoceného. Kotouč od levého mantinelu vyvezl MICHAJL GLUCHOV, který mohl ještě přihrávat Petru Vránovi, ale místo toho raději zvolil střelu a trefil se parádně do bližšího růžku brány. Asistence: Michajl Varnakov.
     
    64:07
    Hned několik hráčů se pokoušel dotlačit puk mezi jednu z tyčí a Salákovo tělo, ale český gólman byl pevný jako skála!
     
    59:46
    Těsně před Salákem tečoval Děnisovovu ránu Azevedo, ale český gólman výtečně vyráží!
     
    59:08
    Kugryšev střílel výborně z první a Nilsson i s trochou štěstí vyráží ramenem!
     
    55:44
    Proti tvrdé střele z první se Salák dokázal přesunout, ale kotouč se od jeho plastronu odrazil přímo před brankoviště, kde se pokoušel dorážet v pádu jeden z domácích, ale neuspěl! Salák dnes skutečně drží naděje Novosibirsku.
     
    53:49
    Oscar Möller si výborně vybruslil na střed a vypálil, jenže Salák se přesunul a zasahuje! Následná Děnisovova dělová rána končí sražena v ochranné síti.
     
    48:41
    A vzápětí ujížděl na Saláka sám Varnakov, ale český brankář mu výborně zmenšil střelecký úhel a připisuje si další úspěšný zákrok!
     
    48:35
    Nilsson se ocitl v naprosto špatné pozici mimo branku a jeden z útočících hráčů vracel puk zpoza brány před odkrytou klec! Tam se kotouč málem odrazil od kolene jednoho z obránců do klece, ale nakonec obrana Kazaně zasahuje!
     
    48:04
    Trochu šťastně se kotouč odrazil od modré čáry až k jedné z tyčí, kde stál Šumakov, kterému ale obětavě sáhl do střely obránce Kazaně a puk tak končí mimo. Ani z následného tlaku do branky už nic není.
     
    39:32
    Před Oscarem Möllerem zírala úplně odkrytá klec, ale výborně se k němu stáhl Bobrov, který mu svým důrazem nedal možnost zakončit přesně!
     
    39:32
    Domácí měli k dispozici dlouhou výhodu, ve které si vytvořili hned několik šancí! Sergej Gimajev je vyloučen za držení.
     
    38:55
    Burmistrov nabil svému spoluhráči na střed, ale jeho střelu dokázal Salák vyrazit a následně už se nabízela skoro odkrytá branka dalšímu hráči domácích, jenže tne nezamířil přesně!
     
    35:31
    Ilja Nikulin (KZN) je vyloučen na čtyři minuty za hrubost. Stejně tak na druhé straně Maxim Ignatovič (SIB). Oba jsou vyloučeni zaslouženě, v celé šarvátce si počínali nejaktivněji.
     
    35:19
    Ignatovič dostal nabito na střelu z první, ale v mezikruží mu sjel kotouč z hole!
     
    26:40
    Salák pokryl kotouč a následně se domácí ještě pokoušeli dorážet, což se nelíbí hostím, kteří se s nimi nyní pouští do křížku. Vladimir Děnisov (KZN) je vyloučen za sekání.
     
    19:23
    Oleg Gubin (SIB) je vyloučen za sekání.
     
    19:13
    Burmistrov vystřelil hodně tvrdě zpoza svého spoluhráče a Salák vyráží svojí maskou!
     
    16:54
    Dmitrij Archipov (KZN) je vyloučen za vražení na hrazení.
     
    16:48
    Archipov si parádně obhodil Mamaševa a následně zakončoval k bližší tyči, ale Salák zasahuje betonem!
     
    13:50
    Střídačka hostí dostává trest za příliš mnoho hráčů na ledě. To bylo poněkud sporně posouzeno, protože v ten samý okamžik bylo na ledě i šest hráčů Kazaně.
     
    12:10
    Lukojanov naznačil zakončení, obkroužil Salákovu bránu a následně nabil do skvělé pozice Děnisovovi, ale ten nezamířil přesně, a český gólman tak byl bez práce!
     
    10:40
    Azevedo dostal kotouč do výborné pozice na levé straně, ale místo střely zvolil raději ještě přihrávku na střed na Mirnova, který ale přestřelil! Nutno říct, že proti této kombinaci byla obrana hostí bezmocná.
     
    09:21
    Vitalij Meňšikov (SIB) je vyloučen za krosček.
     
    09:02
    Möller se přes dvojici obránců prosadil před branku a dokázal nadvakrát zakončit, jenže oba jeho pokusy vyrazil Salák a následnou dorážku nasměroval Medvěděv mimo!
     
    00:59
    Oscar Möller ujel hostující obraně a už stál tváří v tvář Salákovi, jenže český gólman jeho brankář srazil za bránu! Nutno říct, že Möller byl dost možná hákovaný.

    Filip Ardon

    Góly a asistencie: 67. Gluchov (Varnakov)


    Ak Bars Kazaň: Nilsson (Garipov) – Zacharčuk, Rylov, Nikulin "A", Kornějev "A", Děnisov, Medvěděv, Mušin, Paigin – Svitov "C", Kolcov, Lukojanov – Mirnov, Möller, Azevedo – Gluchov, Varnakov, Vrána – Burmistrov, Petrov, Archipov
    HC Sibir Novosibirsk: Salák (Bespalov) – Ignatovič, Ožiganov, Alexejev, Mamašev, Meňšikov, Vereščagin, Gimajev, Šumakov – Monja, Enlund "A", Ullström – Kugryšev, Kopejkin "C", Koskiranta – Gubin "A", Sannikov, Vorošilo – Bobrov, Butuzov, Šalunov

    Rozhodca: Gofman, Ravodin – Gorděnko, Dědjulja

    Diváci: 8508