Buffalo – Chicago 3:4 (kon.) | NJ Devils – Montreal 3:2 (2:0 po s.n.) | Dallas – St. Louis 5:7 (kon.)
Anaheim – Colorado 2:4 (kon.) | San Jose – Arizona 3:1 (kon.) | Carolina – Philadelphia 3:2 (2:1 po s.n.)
Columbus – Pittsburgh 5:3 (kon.) | Winnipeg – Vancouver 5:4 (kon.)
koniec
Buffalo Sabres
3:4 (0:2, 1:0, 2:2)
Chicago Blackhawks
cz Sobota 04.04.2015, 01:00 • First Niagara Center, Buffalo • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    JONATHAN TOEWS - 3:4
     
    59:06
    Chicago právě vstřelilo branku!
    JONATHAN TOEWS napodruhé. Vůdce Jestřábů využil tentokrát toho, že mu přenechal Saad puk a přesnou střelou k tyči přiblížil svůj tým ne k jednomu ale ke dvěma bodům z dnešního utkání. Assitence: Brandon Saad, Marián Hossa.
    JONATHAN TOEWS - 3:3
     
    58:17
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Černý Jestřáb ale nebyl definitivně sestřelen. Hosty zachraňuje jako správný kapitán z blamáže JONATHAN TOEWS, když dorazil do branky Keithovu střelu. Asistence: Duncan Keith.
    MARCUS FOLIGNO - 3:2
     
    52:42
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo dokonale otáčí vývoj utkání, když se po přihrávce Gionty dokázal dnes podruhé prosadit MARCUS FOLIGNO. Asistence: Brian Gionta, Rasmus Ristolainen.
    JOHAN LARSSON - 2:2
     
    45:29
    Sabres právě vstřelili branku!
    Prvním týmem, který dokázal využít přesilovou hru, je Buffalo. JOHAN LARSSON dokázal nadzvednout přízemní Ristolainenovu střelu tak dokonale, že Darling neměl šanci zareagovat. Asistence: Rasums Ristolainen, Tyler Ennis.
    MARCUS FOLIGNO - 1:2
     
    33:10
    Sabres právě vstřelili branku!
    Ristolainen od modré trefil pouze před brankou MARCUSE FOLIGNA, jenž vytřepal kotouč z výstroje a poté poslal puk přes ležícího Darlinga do branky. Asistence: Rasmus Ristolainen.
    PATRICK SHARP - 0:2
     
    08:36
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté však odskakují na rozdíl dvou branek. PATRICK SHARP si s kotoučem najel na osu hřiště, dokud prostřelil Lindbacka. Domácí gólman sice betony zbrzdil rychlost kotouče, ten si i tak ale dostal přes čáru. Asistence: David Rundblad, Brad Richards.
    DUNCAN KEITH - 0:1
     
    02:15
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Nyní už domácí gólman kapituluje. Saad našel na modré čáře volného DUNCANA KEITHA, jehož střela příklepem zapadla přesně k tyči. Asistence: Brandon Saad, Andrew Shaw.

    Ondřej Jícha

    Góly a asistencie: 34. Foligno (Ristolainen), 46. Larsson (Ristolainen, Ennis), 53. Foligno (Gionta, Ristolainen) – 3. Keith (Saad, Shaw), 9. Sharp (Rundblad, Richards), 59. Toews (Keith), 60. Toews (Saad, Hossa)


    Buffalo Sabres: Linback (Makarov) – Strachan, Bogosian, Meszároš, Ristolainen, Benoit, Zadorov – Ennis, Larsson, MGionta (C) – Deslauriers, Grigorenko, Foligno – Dalpe, Varone, Hodgson – Kaleta, Ellis, Schaller. Trenér: Ted Nolan.
    Chicago Blackhawks: Darling (Crawford) – Seabrook, Timonen, Rundblad, Keith, Hjalmarsson, Oduya – Hossa, Toews (C), Versteeg – Vermette, Richards, Sharp – Saad, Shaw, Bickell – Teravainen, Kruger, Desjardins. Trenér: Joel Quenneville

    Rozhodca: Peel, St. Pierre – Brisebois, Cvik

    Diváci: 19 070