Columbus – NY Islanders 4:3 (2:0 po s.n.) | Detroit – Boston 2:3 (kon.) | Montreal – Washington 4:5 (0:1 po s.n.)
Ottawa – Tampa Bay 2:1 (po pr.) | Florida – Carolina 6:1 (kon.) | St. Louis – Calgary 4:1 (kon.)
Minnesota – NY Rangers 2:3 (kon.) | Chicago – Vancouver 3:1 (kon.) | LA Kings – Edmonton 8:2 (kon.)
koniec
Detroit Red Wings
2:3 (0:0, 1:0, 1:3)
Boston Bruins
Piatok 03.04.2015, 01:30 • Joe Louis Arena • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Zach TROTMAN - 2:3
     
    57:52
    Boston dal gól!
    Obrovská radosť hráčov Bostonu. ZACH TROTMAN sa pretlačil v súboji so Smithom a nenápadnou strelou z ťažkého uhla prekonáva Petra Mrázeka. Ten túto strelu rozhodne mohol chytiť, ale nakoniec nezabránil prvému gólu Trotmana v NHL. Asistencie: Ryan Spooner a Brett Connolly.
    Loui ERIKSSON - 2:2
     
    47:19
    Boston dal gól!
    A je vyrovnané! Rilley Smith sa najprv efektne snažil zasunúť puk za máličko vybehnutého Mrázeka, no jeho akciu doklepol strelou do odkrytej brány LOUI ERIKSSON. Švédsky hokejista tak vyrovnáva stav zápasu na 2:2. Asistencie: Rilley Smith a Carl Söderberg.
    Carl SÖDERBERG - 2:1
     
    45:05
    Boston dal gól!
    Boston znižuje! Petr Mrázek síce dobre zasiahol pravým betónom proti strele Rilleyho Smitha, ale na následnú dorážku CARLA SÖDERBERGA už nemal žiadny nárok. Švéd to trafil parádne pod brvno čím nedal absolútne žiadnu šancu ležiacemu Mrázkovi. Asistencie: Rilley Smith a Brett Connolly.
    Stephen WEISS - 2:0
     
    42:52
    Detroit Red Wings dal gól!
    Domáci využívajú presilovú hru. Po tom ako sa pred bránu hostí natlačil Sheahan dorazil puk za chrbát Tuukku Raska STEPHEN WEISS. Asistencie: Riley Sheahan a Marek Židlický.
    Luke GLENDENING - 1:0
     
    29:19
    Detroit Red Wings dal gól!
    Domáci tím sa dostáva do vedenia. Strela Dannyho DeKeysera sa odrazila od zadného mantinelu späť pred bránu. Tesne pred bránkoviskom sa najlepšie zorientoval LUKE GLENDENING a beckhendovou dorážkou otvára skóre zápasu. Asistencie: Danny DeKeyser a Stephen Weiss.

    Miroslav Kováčik

    Góly a asistencie: 30. Glendening (DeKeyser, Weiss), 43. Weiss (Sheahan, Židlický) – 46. Söderberg (Smith, Connolly), 48. Eriksson (Smith, Söderberg), 58. Trotman (Spooner, Connolly)


    Detroit Red Wings: Mrázek (Howard) – Kronwall, Ericsson, DeKeyser, Quincey, Židlický, Smith – Nyquist, Zetterberg, Abdelkader – Tatar, Sheahan, Helm – Pulkkinen, Weiss, Cleary – Andersson, Glendening, Miller.
    Boston Bruins: Rask (Svedberg) – Trotman, Chára, Seidenberg, Krug, McQuaid, Bartkowski – R. Smith, Bergeron A, Marchand – Pastrňák, Spooner, Lucic – Söderberg, Krejčí, Eriksson – Connolly, Campbell, Talbot.