Columbus – NY Islanders 4:3 (2:0 po s.n.) | Detroit – Boston 2:3 (kon.) | Montreal – Washington 4:5 (0:1 po s.n.)
Ottawa – Tampa Bay 2:1 (po pr.) | Florida – Carolina 6:1 (kon.) | St. Louis – Calgary 4:1 (kon.)
Minnesota – NY Rangers 2:3 (kon.) | Chicago – Vancouver 3:1 (kon.) | LA Kings – Edmonton 8:2 (kon.)
po s.n. (2:0)
Columbus Blue Jackets
4:3 (1:1, 0:1, 2:1 - 0:0)
New York Islanders
cz Piatok 03.04.2015, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Columbus Blue Jackets.
    Autorem vítězné branky je MARK LETESTU.
    Ryan JOHANSEN - 3:3
     
    56:17
    Columbus právě vstřelil branku!
    A je to tady. Naprosto zasloužené vyrovnání. Střelu aktivního Davida Savarda Halák neudržel a připravený RYAN JOHANSEN dorážkou do odkryté klece rozjásal publikum v Nationwide Areně. Je vyrovnáno! Asistence: Cam Atkinson, David Savard.
    Jack JOHNSON - 2:3
     
    51:08
    Columbus právě vstřelil branku!
    Pochvalme Nicka Foligna, který teď pořádně zamotal hlavu hostujícím obráncům. To byla krasojízda v útočném pásmu ukončená nahozením na Haláka. Před něj se sjeli hned čtyři zástupci Columbusu a nejlépe se v této skrumáži vedlo JACKU JOHNSONOVI, který si našel cestu k puku a poslal jej za bezmocného Jaroslava Haláka. Domácím svitla naděje. Asistence: Nick Foligno, Scott Hartnell.
    Ryan STROME - 1:3
     
    40:55
    Islanders právě vstřelili branku!
    A rázem udeřilo na druhé straně. Skvělá práce Johna Tavarese, který zavezl puk do pásma, počkal si zkušeně, až jej vypoří Travis Hamonic. Mladý obránce se pořdáně opřel do střely, tu vyrazil Bobrovsky pouze před sebe. Tam stál připravený RYAN STROME, pro něhož se nejednalo o obtížnou práci. Hosté jdou do dvoubrankového vedení. Asistence: Travis Hamonic, John Tavares.
    John TAVARES - 1:2
     
    22:03
    Islanders právě vstřelili branku!
    Podruhé už se zadařilo. Totožná akce. Od modré tvrdě pálil Johnny Boychuk. Do prudkého přízemního projektilu vložil hokejku JOHN TAVARES a tečoval jej za nešťastného Bobrovskyho. Hosté jdou znovu do vedení. Asistence: Johnny Boychuk, Nick Leddy.
    Brandon DUBINSKI - 1:1
     
    07:06
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí se usadili v útočném pásmu. Dalton Prout poměrně pomalým nahozením od modré čáry vyzval k teči BRANDONA DUBINSKYHO, ten nepohrdl, přiložil svou hůl, a dostává domácí zpátky do hry. Skóre je vyrovnané 1:1. Asistence: Dalton Prout, Artem Anisimov.
    Eric BOULTON - 0:1
     
    02:54
    Islanders právě vstřelili branku!
    ERIC BOULTON se ujímá přihrávky zpoza branky, kterou mu adresuje Casey Cizikas. Okamžitě pálí na Bobrovskyho. Ten ztrácí rovnováhu, padá na záda a volně ležící puk doráží osmatřicetileté křídlo Ostrovanů za jeho záda. Asistence: Casey Cizikas, Nick Leddy.

    Pavel Zeman

    Góly a asistencie: 8. Dubinski (Prout, Anisimov), 52. Johnson (Foligno, Hartnell), 57. Johansen (Atkinson, Savard), rozh. náj. Letestu – 3. Boulton (Cizikas, Leddy), 23. Tavares (Boychuk, Leddy), 41. Strome (Hamonic, Tavares)

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    1:0   Letestu (CBJ)
    1:0   Nielsen (NYI)
    2. séria:
    2:0   Johansen (CBJ)
    2:0   Okposo (NYI)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovsky (McElhinney) – Johnson, Savard, Tyutin, Prout, Connauton, Goloubef – Jenner, Johansen, Atkinson – Dubinsky, Anisimov, Foligno – Hartnell, Wennberg, Morin – Calvert, Letestu, Boll.
    New York Islanders: Halák (Neuvirth) – Strait, Hamonic, Leddy, Boychuk, Hickey, Višnovský – Kulemin, Tavares, Strome – Bailey, Nielsen, Okposo – Lee, Nelson, Boulton – Martin, Cizikas, Clutterbuck.

    Rozhodca: Charron, Meier – Pancich, Nowak