Montreal – Tampa Bay 3:5 (kon.) | St. Louis – Vancouver 1:4 (kon.) | Chicago – LA Kings 4:1 (kon.)
Dallas – Calgary 3:5 (kon.) | Colorado – Edmonton 1:4 (kon.) | Arizona – Buffalo 1:4 (kon.)
koniec
HC Kometa Brno
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
HC VERVA Litvínov
cz Utorok 31.03.2015, 17:20 • DRFG Arena • Generali play off Tipsport extraligy (CZ)
Predzápasové kurzy
Partner:
    Jan KÁŇA - 4:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    58:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tentokrát dostal puk z pásma Dočekal, jenže nemohl puk dopravit do brány, když mu hůl přesekl hostující obránce. O vše se tak postaral JAN KÁŇA, který si vzal kotouč a namířil jej přímo do opuštěné klece. Asistence: Martin Dočekal.
    Vilém BURIAN - 3:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    39:36
    Kometa právě vstřelila branku!
    A domácím se to vyplácí, když zejména Petr Kuboš zaslouží velkou pochvalu. Nejprve totiž napravil zaváhání Koreise ve vlastní třetině a poté dojel na útočnou modrou, odkud napřáhl k dělovce, kterou do branky tečoval VILÉM BURIAN. Ten tak nemusí smutnit z nastřelené tyče před pár minutami. Kometa jde znovu do dvoubrankového vedení. Asistence: Petr Kuboš, Tomáš Vondráček.
    Jakub PETRUŽÁLEK - 2:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    34:36
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté se radují ze snížení a především kontaktní branky. Hanzlovo snažení sice naboural jeden z domácíh obránců, ale puk posunul pouze na hokejku JAKUBA PETRUŽÁLKA, který se z mezikruží nemýlí. Překvapeného Čiliaka, který se položil na led, překonává střelou do horní poloviny branky. Bez asistence.
    Tomáš MALEC - 2:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    26:18
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané využívají svou druhou přesilovku. Už to sice nevypadalo, ale nakonec se radují. Chvíli dokonce špatně vystřídali a hráli pouze ve čtyřech, nakonec však vše napravili. Koreis naskočil na led, vyměnil si puk s Honejskem a naservíroval puk TOMÁŠI MALCOVI, který jej napálil na Francouze. Ani ten nestihl zareagovat na dělovku, která zapadla do šibenice. Kometa vede poprvé v sérii o dvě branky. Asistence: Jakub Koreis, Antonín Honejsek.
    Hynek ZOHORNA - 1:0
     
    09:06
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané využívají hned první přesilovku. Sice hodně netypicky, ale o to víc je může tato branka povzbudit. Odražený puk na modré čáře se dostal k HYNKU ZOHORNOVI, který neváhal našlápnout a vydat se na zteč. Na druhé straně se mu ještě nabízel Hruška, ale Zohorna volil zakončení, které se štěstím prošlo až za Francouze. Jeho včerejší kouzlo tak Brňané prolomili po necelých deseti minutách. Asistence: Antonín Honejsek, Jan Hanzlík.

    Adam Havel

    Góly a asistencie: 10. Zohorna (Honejsek, Hanzlík), 27. Malec (Koreis, Honejsek), 40. Burian (Kuboš, Vondráček), 59. Káňa (Dočekal) – 35. Petružálek


    HC Kometa Brno: Čiliak (Falter) – Kempný, Ptáček, Hanzlík, Kováčik, Malec, Kuboš, Hájek – Káňa, Čermák (C), Ton – Burian, Koreis, Vondráček – Hruška, Zohorna, Honejsek – Dočekal, Wasserbauer, Mrázek.
    Trenér: Vladimír Kýhos.

    HC VERVA Litvínov: Francouz (Petrásek) – Kubát, Chaloupka, Pavelka, Gula, Sklenička, Pavlík, Kokeš – Lukeš, Hübl, Jánský – Ručinský, Hanzl, Petružálek – Trávníček (C), Gerhát, Martynek – Jurčík, Piroš, Majdan.
    Trenér: Radim Rulík.

    Rozhodca: Robin Šír, Vladimír Šindler – Tomáš Brejcha, Petr Charvát

    Diváci: 7200