Montreal – Tampa Bay 3:5 (kon.) | St. Louis – Vancouver 1:4 (kon.) | Chicago – LA Kings 4:1 (kon.)
Dallas – Calgary 3:5 (kon.) | Colorado – Edmonton 1:4 (kon.) | Arizona – Buffalo 1:4 (kon.)
koniec
HC Kometa Brno
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
HC VERVA Litvínov
cz Utorok 31.03.2015, 17:20 • DRFG Arena • Generali play off Tipsport extraligy (CZ)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    45:29
    Juraj Majdan (LIT) fauloval při napadání Malce a odchází na dvě minuty za vysokou hůl. Tohle je nejlepší možná varianta pro Kometu, jak se zbytečně nevysilovat.
     
    30:22
    Zbyněk Sklenička (LIT) je následně vyloučený na dvě minuty, když ukončil trápení spoluhráčů.
     
    26:51
    Jozef Kováčik (KOM) však dostává dvě minuty za sekání a přesilovku si zahraje také Litvínov.
     
    23:07
    Litvínovu se příliš nedařilo v početní výhodě, a když už se dostal do tlaku, fauluje. Jmenovitě to byl Viktor Hübl (LIT) – vysoká hůl, když zvedl svou hůl až do tváře Hanzlíka. Hübl si odpočine čtyři minuty.
     
    22:25
    Brňané jdou do čtyř a zkusí si oslabení, naopak Verva první přesilovku v zápase. František Ptáček (KOM) dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    Hosté dlouho vyčkávali s rozehrávkou, obráncům se nenabízel žádný ze spoluhráčů. Nakonec se však dostali až před brněnskou bránu, kde doráželi jednu ze střel. Michal Trávníček (LIT) to ale přehnal a je vyloučený na dvě minuty za sekání.
     
    00:28
    Aktivněji začíná domácí Brno, které se ihned po vhazování ve středovém kruhu hnalo do útoku. Jenže v tom se pouze hráči srazili u mantinelu. Sudí hru přerušuje a bude vylučovat Petera Jánského (LIT) a Leoše Čermáka (KOM).

    Adam Havel

    Góly a asistencie: 10. Zohorna (Honejsek, Hanzlík), 27. Malec (Koreis, Honejsek), 40. Burian (Kuboš, Vondráček), 59. Káňa (Dočekal) – 35. Petružálek


    HC Kometa Brno: Čiliak (Falter) – Kempný, Ptáček, Hanzlík, Kováčik, Malec, Kuboš, Hájek – Káňa, Čermák (C), Ton – Burian, Koreis, Vondráček – Hruška, Zohorna, Honejsek – Dočekal, Wasserbauer, Mrázek.
    Trenér: Vladimír Kýhos.

    HC VERVA Litvínov: Francouz (Petrásek) – Kubát, Chaloupka, Pavelka, Gula, Sklenička, Pavlík, Kokeš – Lukeš, Hübl, Jánský – Ručinský, Hanzl, Petružálek – Trávníček (C), Gerhát, Martynek – Jurčík, Piroš, Majdan.
    Trenér: Radim Rulík.

    Rozhodca: Robin Šír, Vladimír Šindler – Tomáš Brejcha, Petr Charvát

    Diváci: 7200