Slovensko – Ukrajina 0:0 (kon.) | Anglicko – Nemecko 3:2 (kon.)
koniec
Slovensko
0:0 (0:0)
Ukrajina
Pondelok 30.03.2015, 17:30 • Zlaté Moravce • Reprezentácia U21
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Škriniar na Bera a už sme dvíhali ruky nad hlavu po jeho spätnom centri, no hostia vykopli na roh, po ňom gólová hlavička Králika netrafila odkrytý roh brány.
     
    89
    Milan Škriniar za faul.
     
    87
    Jaaaaaaaaaaj. Ivan zaváhal po skvelej prihrávke Bera. Špekuloval s ňou ako Beta s tyčou, až kým mu ju Migunov sklzom neodkopol.
     
    85
    Filimonov na ukrajinskej strane za faul.
     
    79
    Fuuuuuuuuuu, to sme si vydýchli. Za rýchlym Chlovasom zostala len ohnivá čiara, našťastie ho Hruška dvakrát po sebe vychytal.
     
    73
    Ukrajinčan Chachua (áno, naozaj sa tak volá) vystriedal Gorbunova (iné zdroje píšu aj Horbunov).
     
    70
    Prvá žltá pre Slovákov, inkasoval ju Mazáň.
     
    68
    Chrien a Brigant uvoľnili svoje miesta Ďurišovi a Berovi.
     
    67
    Kapitán hostí Jurčenko exceluje. Najskôr pätičkou fantasticky uvoľnil Bezborodka, ktorý mu prihrávku vrátil a Jurčenko nastrelil iba Mazáňa.
     
    66
    Brigant nádherne posadil centrom loptu na hlavu Košičana Huka, no ten bol z toho taký vyhúkaný, že hlavičkoval nad.
     
    61
    Striedanie na ukrajinskej strane: Bezborodko a Chlobas nahradili Petrjaka s Choblenkom.
     
    60
    Dvojité striedanie v slovenskom mužstve: odišli Lupčo a Lobotka, na ich miesta Ivan a Huk.
     
    51
    Na druhej strane okamžite pohrozili Ukrajinčania, Gryn vnikol do šestnástky a jedovkou a la Paľo Diňa zazvonil na brvne.
     
    50
    Šošoni v akcii. Kúzelník s loptou Mihálik sa preštrikoval pomedzi ukrajinské kužele, postrčil loptu Lupčovi, jeho pokus z hranice šestnástky išiel tesne vedľa.
     
    46
    V mužstve Slovenska slovanista Kotula nahradil Šatku (Newcastle) a žilinčan Králik Valjenta z Ternany.
     
    42
    Ukrajinci predviedli akciu snov. Po narážačkách po osi Gorbunov – Petrjak po pätičke Jurčenka z pár metrov pálil Gorbunov nad bránu.
     
    38
    Horbunov pálil ako z kanóna z 18 metrov, presne do stredu brány, kde stál pripravený Hruška, chytenie lopty preňho nebola fuška.
     
    36
    Po Zreľákovom uvoľnení do 16ky Lupčo v obrovskej šanci, v poslednej chvíli mu loptu ukopol Boldenkov, no len k Brigantovi, žiaľ ten loptu zluftoval. Škoda preškoda.
     
    30
    Dančenko za faul na Mihálika.
     
    28
    Zraneného Borilka strieda v mužstve Ukrajiny ďalší útočník Gryn.
     
    23
    Mohli sme inkasovať. Cheblenko a Gorbunov sa dostali na dostrel, prvú strelu debutant Hruška vyrazil a druhá smerovala tesne vedľa.
     
    14
    Našim takmer vyšiel perfektný nacvičený signál. Po Mazáňovej rozohrávke hlavičkoval do skrumáže Škriniar, hostia nevedeli kam skôr skočiť, so šťastím odvrátili na roh, po ktorom Valjent hlavou nasmeroval loptu len do jedného z obrancov hostí. Klobúk dolu, ako máme nacvičené štandardky!
     
    10
    Po Chrienovom prieniku z ľavej strany a následnej trme vrme v šestnástke hostí tečovaná Šatkova strela len tesne minula ľavú žrď Gritsenkovej brány.
     
    7
    Petrjak za faul.
     
    5
    Takmer sme si dali vlastný gól. Po centri Dančenka zle zasiahol loptu pri odkope Šatka a iba nastrelil na čiare stojaceho vlastného brankára Hrušku. Uf, to sme si vydýchli.
     
    4
    Brankár Hruška perfektne zasiahol proti strele Jurčenka.
     
    2
    Martin Chrien trielil sám na brankára, no tiesnený stopérom hostí namieril len do brankára, namiesto našej radosti je z toho len rohový klop.

    Góly:

    Karty:   70. Mazáň (SVK), 89. Škriniar (SVK) – 7. Petrjak (UKR), 30. Dančenko (UKR), 85. Filimonov (UKR)


    Slovensko: 12 Hruška – 13 Šatka (46. Kotula), 4 Valjent (46. Králik), 3 Škriniar, 14 Mazáň – 20 Lupčo (60. Huk), 6 Lobotka (60. Ivan), 8 Chrien (68. Bero) – 10 Brigant (68. Ďuriš), 15 Zreľák (C), 7 Mihálik
    Ukrajina: 23 Gritsenko (46. Šermeta) – 8 Dančenko, 5 Boldenkov, 6 Gorbunov, 2 Migunov – 14 Petrjak (61. Cholbas), 10 Jurčenko (C), 13 Azatskij, 15 Choblenko (61. Bezborodko), 17 Vasiljev (46. Filimonov) – 18 Barilko (28. Gryn)

    Rozhodca: Pelikán (Česko)