Boston – Anaheim 2:3 (po pr.) | Buffalo – Arizona 3:4 (po pr.) | NY Islanders – LA Kings 2:3 (kon.)
Washington – NJ Devils 3:2 (po pr.) | Carolina – Pittsburgh 5:2 (kon.) | Detroit – San Jose 4:6 (kon.)
Ottawa – NY Rangers 1:5 (kon.) | Tampa Bay – Nashville 2:3 (kon.) | Toronto – Florida 1:4 (kon.)
Winnipeg – Montreal 5:2 (kon.) | Vancouver – Colorado 1:4 (kon.)
koniec
Detroit Red Wings
4:6 (2:3, 0:0, 2:3)
San Jose Sharks
Piatok 27.03.2015, 00:30 • Joe Louis Arena • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    MARLEAU - 4:6
     
    58:43
    San Jose dalo gól!
    Je rozhodnuté! PATRICK MARLEAU využil chybu Niklasa Kronwalla na modrej čiare a do prázdnej brány strieľa svoj druhý dnešný gól. Stav zápasu je tak 6:4 z pohľadu San Jose Sharks. Asistencie : Tomáš Hertl a Logan Couture.
    ZETTERBERG - 4:5
     
    47:27
    Detroit Red Wings dal gól!
    Domáci strieľajú kontaktný gól. Po strele Ericssona sa najlepšie pred bránou Niemiho zorientoval HENRIK ZETTERBERG a s veľkou dávkou šťastia ako správny kapitán vracia svoj tím opäť do hry. Asistencie: Jonathan Ericsson a Niklas Kronwall
    MARLEAU - 3:5
     
    44:56
    San Jose dalo gól!
    Hostia okamžite znovu odskakujú na rozdiel dvoch gólov. PATRICK MARLEAU sa dostal po pravej strane sám pred Mrázeka a strelou popod vyrážačku nekompromisne skóruje. Asistencia: Brent Burns.
    WEISS - 3:4
     
    43:39
    Detroit Red Wings dal gól!
    Červené krídla veľmi rýchlo odpovedajú na gól Logana Couturea. Po strele Brendana Smitha sa dostal k dorážke z tesnej blízkosti STEPHEN WEISS strelou do odkrytej brány vracia svoj tím späť do hry. Asistencie : Teemu Pulkkinen a Brendan Smith.
    COUTURE - 2:4
     
    40:31
    San Jose dalo gól!
    Hostia opäť zvyšujú svoj náskok na rozdiel dvoch gólov. LOGAN COUTURE využil chybu domáceho tímu v rozohrávke a presnou strelou prekonáva Mrázeka. Stele Coutura sa ešte odrazila od pravej tyče do brány domácich – Mrázek nemal šancu. Asistencia: Patrick Marleau
    TIERNEY - 2:3
     
    16:02
    San Jose dalo gól!
    San Jose sa opäť dostáva do vedenia. Spoza brány nahadzoval puk pred bránu CHRIS TIERNEY. Jeho strieľanú prihrávku nešťastne tečoval Joakim Andersson a nechtiac tak prekonal vlastného brankára – 2:3. Asistencie: Tommy Wingels a Mirco Mueller.
    TATAR - 2:2
     
    11:46
    Detroit Red Wings dal gól!
    Gólové dostihy v prvej tretine pokračujú. Od modrej čiary tvrdo vystrelil Danny DeKeyser, vo vzduchu je strelu ešte vynikajúco tečoval TOMÁŠ TATAR a svojim 27. gólom v sezóne vyrovnáva stav stretnutia na 2:2. Asistencia: Danny DeKeyser
    JURČO - 1:2
     
    10:04
    Detroit Red Wings dal gól!
    Detroit veľmi rýchlo znižuje náskok svojho súpera. Po obrovskom závere pred Niemim sa nakoniec najlepšie zorientoval TOMÁŠ JURČO a prekonal fínskeho brankára v službách San Jose Sharks. Asistencie: Drew Miller a Danny DeKeyser.
    NIETO - 0:2
     
    9:14
    San Jose dalo gól!
    Hostia vedú po necelých 10 minútach už 2:0. MATTHEW NIETO dostal peknú prihrávku spoza brány od Chrisa Tierneyho a z tesnej blízkosti pretlačil puk za Howardov chrbát. Asistencie: Chris Tierney a Justin Braun.
    VLASIC - 0:1
     
    0:19
    San Jose dalo gól!
    Fantastický úvod v podaní hostí. Od modrej čiary nahodil puk na bránu MARC-EDOUARD VLASIC a presnou strelou otvára po 19 sekundách skóre dnešného zápasu. Výbornú prácu odviedol aj Joe Pavelski, ktorý bránil vo výhľade americkému brankárovi. Asistencia: Melker Karlsson.

    Miroslav Kováčik

    Góly a asistencie: 11. Jurčo (Miller, DeKeyser), 12. Tatar (DeKeyser), 44. Weiss (Pulkkinen, Smith), 48. Zetterberg (Ericsson, Kronwall) – 1. Vlasic (Karlsson), 10. Nieto (Tierney, Braun), 17. Tierney (Wingels, Mueller), 41. Couture (Marleau), 45. Marleau (Burns), 59. Marleau (Hertl, Couture)


    Detroit Red Wings: Howard (21. Mrázek) – Ericsson (A), Kronwall, DeKeyser, Quincey, Židlický, Smith – Nyquist, Zetterberg (C), Abdelkader – Tatar, Sheahan, Helm – Jurčo, Glendening, Miller – Pulkkinen, Andersson, Weiss.
    San Jose Sharks: Niemi (Stalock) – Braun, Vlasic (A), Burns, Hannan, Mueller, Dillon – Karlsson, Thornton (A), Pavelski – Wingels, Couture, Nieto – Hertl, Tierney, Marleau (A) – Goodrow, Smith, Tarasov.

    Rozhodca: O’Halloran, St. Pierre – Galloway, Heyer