FK Dinamo Moskva – Neapol 0:0 (kon.) | D.Kyjev – Everton 5:2 (kon.) | AS Rím – Fiorentina 0:3 (kon.)
Besiktas – Brugge 1:3 (kon.) | Turín – Zenit 1:0 (kon.) | Inter – Wolfsburg 1:2 (kon.)
Amsterdam – Dnipropetrovsk 2:1 (po pr.) | Sevilla – Villarreal 2:1 (kon.)
koniec
FC Sevilla
2:1 (0:0)
Villarreal CF
Štvrtok 19.03.2015, 21:05 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (Sevilla) • Európska liga
Predzápasové kurzy
    D. SUÁREZ - 2:1
     
    83
    Sevilla dala gól!
    Šťastný to ťah Unaia Emeryho, striedajúci DENIS SUÁREZ sa presadzuje po necelých troch minútkach pobytu na hracej ploche. Domáci zaútočili do už rezignovanej defenzívy Žltej ponorky. V situácii štyria na troch sa na ľavej strane zmocnil lopty Trémoulinas, ktorý presným centrom našiel osamoteného Suáreza. Kmeňový hráč katalánskej Barcelony sa nemýlil a zo siedmich metrov upratal loptu hlavou presne pravej žrdi. Na čiare stojaci Sergio Asenjo už nedokázal zasiahnuť, obhajca trofeje putuje do štvrťfinále!
    G. dos Santos - 1:1
     
    73
    Villarreal dal gól!
    Šanca Žltej ponorky ale nejakých dvadsať minút pred koncom predsa len žije, hostia potrebujú ešte dva góly, aby sa tu dnes hralo predĺženie. Priamy kop z hranice veľkého vápna rozohrával GIOVANI DOS SANTOS, ktorý sa na hraciu plochu dostal cez polčasovú prestávku. Mexický krídelník nachytal Rica na hruškách, keď loptu napálil do jeho strany. Domáci gólman urobil osudný polkrok za múrik a nestačil sa tak už včas vrátiť k žrdi, ktorú mal strážiť. 1:1!
    IBORRA - 1:0
     
    69
    Sevilla dala gól!
    Andalúzania sa v osemfinálovom dvojzápase ujímajú už vysokého vedenia 4:1. Trojgólová úloha Villarrealu sa síce nemení, no skúste si na to vsadiť. Defenzíva hostí už bola do značnej miery otvorená, čo na polovici ihriska využil Vitolo, ktorý poslal do úniku Carlosa Baccu. Striedajúci útočník sa tesne vyhol ofsajdovému postaveniu a nič mu tak nebránilo vo vnútri šestnástky nachádzať parťáka VICENTEHO IBORRU, ktorý v dvojitom nájazde na brankára zasunul loptu do odkrytej časti hosťujúcej svätyne.

    Erik Farkaš

    Góly: 69. Iborra, 83. D. Suárez – 73. G. dos Santos

    Karty:   22. Vietto (VLR), 29. Bailly (VLR), 58. Pina (VLR), 66. Musacchio (VLR), 85. Gaspar (VLR)   77. Bailly (VLR)


    FC Sevilla: S. Rico – Figueiras, N. Pareja, Kolodziejczak, Trémoulinas – Carrico, M´Bia – A. Vidal, Iborra (C) , Vitolo – Gameiro
    Náhradníci: M. Barbosa – F. Navarro, Bacca, A. Reyes, Aspas, D. Suárez, Coke
    Manažér: Unai Emery (ESP)

    Villarreal CF: Asenjo – Gaspar, Bailly, Musacchio (C), Rukavina – J. dos Santos, Pina, Trigueros, J. Campbell – I. Uche, Vietto
    Náhradníci: J. Carlos – Jokič, G. dos Santos, Dorado, M. Gómez, G. Moreno, S. Marcos
    Manažér: Marcelino García Toral (ESP)

    Rozhodca: Martin Atkinson – M. Mullarkey, S. Child – D. England (všetci ENG)