Novosibirsk – Metallurg Magnitogorsk 3:2 (kon.) | Kazaň – Omsk 4:0 (kon.)
koniec
Ak Bars Kazaň
4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
Avangard Omsk
cz Sobota 14.03.2015, 15:00 • TatNeft Arena • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    LUKOJANOV - 4:0
     
    53:22
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí dávají definitivní razítko na dnešní vítězství! Svitov vymyslel parádní přihrávku na najíždějící ARŤOMA LUKOJANOVA, který před prázdnou brankou pouze nastavil hokejku a uklidil puk do odkryté sítě – 4:0! Asistence: Alexander Svitov a Jakov Rylov.
    Igor MIRNOV - 3:0
     
    33:14
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí využívají první přesilovou hru v dnešním střetnutí a v průběhu druhé části odskakují už na rozdíl tří branek! Autorem třetí branky Barsu je IGOR MIRNOV – 3:0! Asistence: Justin Azevedo a Ilja Nikulin.
    Stepan ZACHARČUK - 2:0
     
    18:31
    Kazaň vstřelila branku!
    Z ničeho nic zde máme druhou kazaňskou radost! STEPAN ZACHARČUK se dostal k puku na modré čáře a neomylnou ranou pod břevno nedal Kostinovi žádnou šanci zareagovat – 2:0! Asistence: Konstantin Kolcov a Arťom Lukojanov.
    Konstantin KOLCOV - 1:0
     
    02:23
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí vstoupili do zápasu hodně aktivně, za což jsou ve třetí minutě odměněni vedoucí brankou! Po vhazování v útočném pásmu se k dorážce dostal KONSTANTIN KOLCOV, který po zemi uklidil puk za Kostina! Pro útočníka Barsu je to první trefa v letošním play-off – 1:0! Asistence: Alexander Svitov a Ilja Nikulin.

    Petr Dejnožka

    Góly a asistencie: 3. Kolcov (Svitov, Nikulin), 19. Zacharčuk (Kolcov, Lukojanov), 34. Mirnov (Azevedo, Nikulin), 54. Lukojanov (Svitov, Rylov)


    Ak Bars Kazaň: Nilsson (Garipov) – Denisov, Medvěděv, Zacharčuk, Rylov, Nikulin, Kornějev, Musin, Pajgin – M. Gluchov, Vrána, Kosticyn – Svitov, Kolcov, Lukojanov – Möller, Azevedo, Mirnov – Petrov, Tkačjov, Archilov. Trenér: Zinetula Biljaletdinov
    Avangard Omsk: Kostin (Barulin) – Kulik, Gustafsson, Gončarov, Chomickij, Ljamin, N. Gluchov, Kuljaš – Popov, Kolarik, Pěrežogin – Rasskazov, Širokov, Schütz – Semjonov, Fisčenko, Berdnikov – Musatov, Pervušin, Volkov – Kazakov. Trenér: Raimo Summanen

    Rozhodca: Gašilov, Soin – Sivov, Šeljanin