Chodov – Vítkovice 3:5 (kon.) | Ostrava – Tatran 4:8 (kon.) | Mladá Boleslav – Sparta 4:0 (kon.)
Bulldogs – Bohemians 6:5 (kon.)
koniec
Bulldogs Brno
6:5 (0:2, 3:0, 3:3)
FbŠ Bohemians
cz Sobota 14.03.2015, 20:00 • MSH Vodova Brno - stará hala • Play-off LiveSport Superligy florbalu CZ
Predzápasové kurzy
     
    59:09
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Zrovna jsem chtěl napsat, že je tu poslední minuta může rozhodnout každá chyba, když se sám s míčkem před brankářem objevil ALEŠ JAKŮBEK, který pod rukou brankáře strhává vedení zpět na stranu Brna. Asistence: Martin Koutný.
     
    54:17
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Necelých šest minut konce a je tu opět vyrovnané skóre. Bohemians zatlačili svého soupeře a Kindl pobídl k zakončení DAVIDA ŠIMKA, jenž se z předbrankového prostoru nemýlil. Asistence: Tomáš Kindl.
     
    52:00
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Po konci početní výhody se ovšem Pražané dočkávají. PAVEL ČIHÁK vybojoval před bránou balónek a okamžitě vypálil. Jeho pokus se zastavil až v síti za Kejíkem a hosté jsou tak zase v kontaktu. Bez asistence.
     
    44:41
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Ale domácí si berou své dvoubrankové vedení rychle zpět. V přečíslení tří proti dvěma si Juhaňák navedl balónek na střed, odkud našel u tyče volného VÍTA HRUBÉHO, jenž střelou do šibenice dává svou dnešní druhou branku. Asistence: Jiří Juhaňák.
     
    44:16
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Hosté podnikli rychlý protiútok, po kterém se dostávají opět na dostřel. Míček táhl Martin Šimek, který projevil nesobeckost a poslal krásnou nahrávku na VOJTĚCH BAGINA, kterému nedělalo problém trefit odkrytou klec. Asistence: Martin Šimek.
     
    41:15
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Je tu první branka i do klece na druhé straně palubovky. Sládeček potáhl míček kolem mantinelu, odkud jej předložil před bránu JAKUBU MENDREKOVI, který se konečně dočkal a zvyšuje tak náskok domácích. Asistence: David Sládeček.
     
    38:15
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Ale je to přesně naopak. Kisugite na půlce udělal neuvěřitelnou chybu, čehož dokázal využít VÍT HRUBÝ, jenž pláchl do samostatného úniku a střelou k tyči nedal Korábovi šanci. Bez asistence.
     
    30:28
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Krátce po polovině utkání je srovnáno a začínáme zase od znova. Jeski předal krátkou přihrávkou míček na střed MARKU FUCHSOVI, který se s ním velmi rychle otočil a poté nechytatelnou ránou pod břevno srovnal stav zápasu na 2:2. Asistence: Petr Jeski.
     
    25:08
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    A tu také okamžitě využívají. Buldoci si vyměnili na polovině několik přihrávek, až to nakonec vzal všechno na sebe kapitán ALEŠ JAKŮBEK a střelou zpoza obránce rozvlnil síť za Korábem. Asistence: Jiří Bauer.
     
    13:08
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Tak teď to bylo klasické nedáš -dostaneš. Na jedné straně přečetl rozehrávku Ondráček, ale se svižným zakončením neuspěl. Pražané podnikli rychlý protiútok, který zakončil baseballovým způsobem ALEŠ HÖFFER, jenž tak navyšuje vedení Bohemky. Asistence: Martin Poláček.
     
    07:27
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Ale na tuto akci už byl domácí brankář krátký. Bagin dlouho táhl míček směrem k mantinelu, ale poté poslal idelní přihrávku na střed na zcela osamoceného JAKUBA ŠÁRKU, který z první zamířil přesně k tyči. Asistence: Vojtěch Bagin.

    Daniel Havel

    Góly a asistencie: 26. Jakůbek (Bauer), 31. Fuchs (Jeski), 39. Hrubý, 42. Mendrek (Sládeček), 45. Hrubý (Juhaňák), 60. Jakůbek (Koutný M.) – 8. Šárka (Bagin), 14. Höffer (Poláček), 45. Bagin (Šimek M.), 52. Čihák, 55. Šimek D. (Kindl)


    Bulldogs Brno: Kejík (Kuhn) – Kadlec, Fuchs, Coufal, Juhaňák, Hrubý, Koutný J., Koutný M., Sládeček, Mendrek, Veselý, Žižka, Ondráček, Jalový, Jeski, Komenda, Bauer, Jakůbek "C"

    Trenéři: Rostislav Kohút, Jan Kadlec

    FbŠ Bohemians: Koráb (Cimbálek) – Kisugite, Šimek M., Bagin "C", Musil, Jedlička, Šimek D., Bílek, Poláček, Kuncman, Čihák, Chlumský, Tůma, Kieler, Mandík, Höffer, Kindl, Růžek, Šárka

    Trenéři: Roman Kieler, Michal Jedlička

    Rozhodca: Pavel Hála, Martin Kotala

    Diváci: 510