Jihlava – HC Litvínov 6:2 (kon.) | Olomouc – Č. Budějovice 6:8 (kon.)
koniec
HC Dukla Jihlava
6:2 (1:0, 3:1, 2:1)
HC Litvínov
cz Sobota 14.03.2015, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Play-out DHL extraligy juniorů (CZ)
Partner:
     
    50:43
    Dukla právě vstřelila branku!
    Parádní akci nyní předvedl LUKÁŠ JÍCHA, který dostal od Dundáčka puk do jízdy, přebruslil dva beky a poté v zakončení vykoupal Sroku, když ho rozhýbal a poslal mu puk mezi betony. Asistence: Filip Dundáček.
     
    42:10
    Dukla právě vstřelila branku!
    Také domácí se poměrně šťastně prosazují. LUKÁŠ JÍCHA směřoval před branku puk na najíždějícího Anděla a jeden z litvínovských beků si přihrávku srazil do vlastní sítě. Asistence: Lukáš Anděl, Filip Dundáček.
     
    41:00
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Trošku kuriozní gól střílí Litvínovští. Vacek už se pomalu přemisťoval za branku, aby zastavil nahození DAVIDA WEITZE, když se puk odrazil od jednoho z hráčů a doputoval do části odkryté branky. Asistence: David Vostárek.
     
    38:51
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté lajdácky chybovali na útočné modré, což byla voda na mlýn pro Duklu, která se prosazuje v oslabení. LUKÁŠ ANDĚL pláchl svým soupeřům a svojí individuální akci zakončuje zblízka pohledným překonáním Sroky. Asistence: Filip Dundáček.
     
    34:47
    Dukla právě vstřelila branku!
    Při návratu vyloučených hráčů se prosazuje potřetí domácí tým. Střelu Kochánka od modré doklepl zblízka do branky VOJTĚCH BALAŠTÍK. Sroka se za kotoučem mohl tak akorát smutně podívat. Asistence: Tomáš Kochánek, Jan Marcilis.
     
    30:02
    Litvínov právě vstřelil branku!
    S touto brankou hostí mohl Vacek těžko něco dělat. Šesták totiž poslal puk na PETRA UJFALUŠIHO, který nabral pořádnou rychlost, napřáhl a z levého kruhu se trefil přesně do levého horního rohu branky. Asistence: David Šesták, Marek Baránek.
     
    27:39
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava využívá druhou přesilovou hru z pěti. Hohl poslal puk na branku, kde se nejlépe zorientoval TOMÁŠ STŘECHA, získal díky důrazu puk a poté jej zblízka doklepl za záda Spěšného. Asistence: Dominik Hohl, Lukáš Anděl.
     
    15:05
    Dukla právě vstřelila branku!
    Při třech přesilových hrách se domácí trápili, tentokrát však přesilovku během osmi vteřin využívají. LUKÁŠ ANDĚL se dostal mezi kruhy k puku a táhlou střelou zamířil přesně do levého horního rohu branky Spěšného. Asistence: Filip Dundáček, Lukáš Jícha.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 16. Anděl (Dundáček, L. Jícha), 28. Střecha (Hohl, Anděl), 35. Balaštík (Kochánek, Marcilis), 39. Anděl (Dundáček), 43. L. Jícha (Anděl, Dundáček), 51. L. Jícha (Dundáček) – 31. Ujfaluši (Šesták, Baránek), 41. Weitz (Vostárek)


    HC Dukla Jihlava: Vacek (Kořenář) – Hohl, Dundáček, Leština, Tobola, Kochánek, Port, Klofáč – Střecha, L. Jícha, Anděl – Beran, Dvořák, Ondráček – Balaštík, Mahút, Marcilis – Bambula. Trenér: Patrik Augusta.
    HC Litvínov: Spěšný (31. Sroka) – Březák, Šefl, Brejžek, Sklenička, Baránek, Vostárek – Stříbrný, J. Jícha, Ujfaluši – Šimeček, Weitz, Štěpka – Šesták, Trübenekr, Havelka. Trenér: Robert Reichel

    Rozhodca: Doležal – Polák, Rampír