Novosibirsk – Metallurg Magnitogorsk 2:0 (kon.) | Kazaň – Omsk 3:4 (po pr.) | CSKA Moskva – Helsinki 4:0 (kon.)
Petrohrad – D. Moskva 1:4 (kon.)
koniec
SKA Petrohrad
1:4 (0:1, 1:1, 0:2)
Dynamo Moskva
cz Piatok 13.03.2015, 17:30 • Ice Palace • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Alexandr CVETKOV - 1:4
     
    57:40
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto. Trochu zbrklé odvolání domácího gólmana, kterému nepředcházel vůbec žádný tlak SKA, hosté potrestali záhy. Do odkryté klece se trefuje ALEXANDER CVETKOV a mlčící hale potvrzuje, že na zápasy bude za pár minut vyrovnáno. Bez asistence.
    Kaspars DAUGAVINŠ - 1:3
     
    47:37
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a poprvé v utkání vedou o dvě branky! Poněkud zmařený talent ruského hokeje Nikolaj Žerděv nyní předvedl svou šikovnost, když přesným křižným pasem našel na pravém kruhu nikým nehlídaného KASPARSE DAUGAVINŠE, který svou střelou nasadil Koskinenovi jesle. Asistence: Nikolaj Žerděv, Filip Novák.
    Maxim KARPOV - 1:2
     
    38:47
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Hosté se vrací zpátky do vedení. MAXIM KARPOV dostal přihrávku ve středním pásmu. S kotoučem nabruslil do útočné třetiny a vypálil přes obránce, puk zamířil mezi Koskinenovu vyrážečku a tělo. Asistence: Alexej Cvetkov, Andrej Mironov.
    Vadeim ŠIPAČJOV - 1:1
     
    29:35
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    První přesilová hra SKA v zápase a první vstřelená branka domácího týmu. Panarin našel parádním křižným pasem na vzdálenější tyči úplně osamoceného VADIMA ŠIPAČJOVA, který se zblízka nemýlil. Panarin nyní alespoň částečně odčinil svou velkou minelu, která předcházela první inkasované brance jeho mužstva. Asistence: Artěmij Panarin.
    Vladimir BRJUKIN - 0:1
     
    11:19
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    A zvýšená aktivita také končí gólem. Artěmij Panarin nepochopitelně namazal puk VLADIMIRU BRJUKINOVI, který si nabruslil k bráně a střelou k bližší tyči překonal Koskinena. Bez asistence.

    Václav Petrů

    Góly a asistencie: 30. Šipačjov (Panarin) – 12. Brjukin, 39. Karpov (Cvetkov, Mironov), 48. Daugavinš (Žerděv, Novák), 58. Cvetkov


    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Kalinin, Nikolaj Bělov, Alexandrov, Kutějkin, Čudinov, Anton Bělov, Jermakov – Ericsson, Červenka, Kovalčuk – Dadonov, Šipačjov, Panarin – Martensson, Tichonov, Thoresen – Kablukov, Ketov, Burdasov
    Dynamo Moskva: Lazušin (Šaryčenkov) – Robinson, Novák, Jalasvaara, Solovjov, Višněvskij, Mironov, Osipov – Karsums, Cvetkov, Karpov – Volkov, Žerděv, Daugavinš – Těreščenko, Pestuško, Kokarev – Sopin, Brjukin, Sojn, Babenko

    Rozhodca: Anisimov, Bulanov – Metalnikov, Sirotkin

    Diváci: 12 304