Zenit – Turín 2:0 (kon.) | Brugge – Besiktas 2:1 (kon.) | Wolfsburg – Inter 3:1 (kon.)
Dnipropetrovsk – Amsterdam 1:0 (kon.) | Neapol – FK Dinamo Moskva 3:1 (kon.) | Everton – D.Kyjev 2:1 (kon.)
Villarreal – Sevilla 1:3 (kon.) | Fiorentina – AS Rím 1:1 (kon.)
koniec
VfL Wolfsburg
3:1 (1:1)
Inter Miláno
Štvrtok 12.03.2015, 19:00 • Volkswagen Arena, Wolfsburg • Európska liga
Predzápasové kurzy
     
    Hlavný rozhodca Marciniak v týchto chvíľach ukončil toto výborné predstavenie v podaní futbalistov VfL Wolfsburg, ktorý v druhom polčase zapli na plné obrátky a dali dva góly. Najviac zapol motory Kevin De Bruyne, ktorý si najprv z hry a potom z priameho kopu obohatil strelecký účet. Skóroval v 63. a 76. minúte.

    Lepšiu pozíciu pred odvetou má teda jednoznačne nemecký celok. Ak teda VfL predvedie o niekoľko dní rovnako dobrý výkon ako dnes, štvrťfinále má určite zaistené.

    Ďakujem Vám za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera. (20:55:21)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Z pravej strany chcel prízemnou loptou prihrávať do šestnástky Kovačić, jeho pokus však nebol úspešný.
     
    90+3
    Domáci futbalisti predvádzajú absolútnu kontrolu nad hrou, získavajú lacno stratené lopty Interu počas rozohrávky, z čoho zvyknú profitovať najmä na vytvorenie si príležitosti.
     
    90+2
    Guarín sa dostal ku lopte za šestnástkou. Chcel krížnym centrom ku vzdialenejšej žrdi nájsť spoluhráča na hlavičkové zakončenie, ale pravdepodobne si nevšimol, že nikto do tohto priestoru nemá namierené.
     
    90+1
    Kevin De Bruyne mal po ukážkovej kombinácii Wolfsburgu, keď útok domácich rozobral defenzívu Interu na súčiastky, možnosť na zaznamenanie svojho hetriku, ale z tesnej blízkosti brány triafal vedľa opačnej žrde!
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca avizuje nadstavený čas v počte štyroch minút!
     
    90
    Tentokrát sa však domáci brankár Benaglio mierne musel mať na pozore. Z pravej strany prišiel šikovný center pred bližšiu žrď, kde chcel zakončovať Medel, ale nedokázal prestreliť Knocheho.
     
    89
    Hráčom VfL sa v priebehu tejto minúty podarilo loptu bezpečne udržať na súperovej polovici, čo znamená ďalší dobrý prejav domáceho mužstva.
     
    88
    Wolfsburg strieda a v závere stretnutia teda získava cenné sekundy. Vierinha po slušnom výkone odchádza z ihriska a na tých pár minút ho nahradí Perišić.
     
    87
    Naldo predviedol útočný výpad po pravej strane ihriska, posúval priamočiaro na Vierinhu. Ten však bol bezpečne a disciplinovane pokrytý Juanom.
     
    86
    Rodrigo Palacio sa šikovne dvomi kľučkami uvoľnil na ľavej strane v pokutovom území, prihral bližšie ku bráne Maurimu, ktorý sa ešte snažil posúvať na Kovačića, ale neúspešne.
     
    85
    Letiaca lopta z rohovej zástavky však bezpečne skončila medzi rukami brankára Diega Benaglia. Strážca wolfsburskej svätyne teda účinne ochránil tím pred inkasovaním gólu.
     
    85
    Guarín sa tentokrát pripomenul domácemu brankárovi Benagliovi, keď vystrelil spoza šestnástky. Strelu tečovali hráči VfL, čo znamená, že je tu roh pre Inter Miláno.
     
    84
    Domáci predviedli rýchlu kontru, keď sa po pravej strane vyrútil Vierinha. Ten znovu servíroval do dobrej možnosti v šestnástke loptu Kevinovi De Bruynovi. Ten však hlavičkou trafil iba pripravené ruky brankára Carriza.
     
    83
    Tréner Roberto Mancini v tejto chvíli vykonáva dve zmeny na ihrisku. Z ihriska posiela dolu Santona a Xherdana Shaqiriho a na ich posty vysiela z lavičky Kuzmanovića a Kovačića.
     
    82
    Trasch vysúval priamočiaro dopredu De Bruyna. Chcel mu pravdepodobne venovať hetrik, ale následne belgický stredopoliar nedokázal s istotou prejsť cez protihráča.
     
    81
    A futbalisti VfL mali v tejto chvíli ďalšiu dobrú možnosť, v ktorej mal opäť prsty Kevin De Bruyne. Tento muž zahrával rohový kop premyslenou prihrávkou na Caliguiriho do šestnástky. Následná strela od nemeckého ofenzívneho záložníka však bola nepresná.
     
    79
    Nedovolí mi nekonštatovať skutočnosť, že hostia sú oveľa menej aktívni než ich protivníci. Je vidieť, že tréner Hecking nastolil tú správnu taktiku do druhého polčasu, ktorú jeho zverenci plnia podľa predstáv. Minimum chýb v rozohrávke a okamžitý tlak po strate lopty znamenajú to, že Inter sa pomaly ani nedokáže dostať k bráne Wolfsburgu.
     
    77
    Brankár domácich Diego Benaglio vybehol za loptou oproti Maurovi Icardimu a pravdepodobne mu tam argentínsky útočník zanechal nohu nebezpečne na niektorej časti tela, pretože pri Benagliovi sú teraz lekári a pomáhajú mu vstať na vlastné. Nevyzerá to veľmi príjemne.
    De BRUYNE - 3:1
     
    76
    VfL Wolfsburg dal gól!
    Wolfsburg strieľa gól a získava dvoj-gólové vedenie! K lopte postavenej na pozícii tesne za hornou hranicou šestnástky sa postavil obávaný KEVIN DE BRUYNE, ktorý peknou strelou obstrelil po pravej strane múr a lopta skončila v dolnej časti brány pri pravej žrdi! Je to zároveň druhý Bruynov gól v tomto zápase.
     
    75
    Caliguiri bol v týchto chvíľach faulovaný hosťujúcim Nemanjom Vidićom, ktorý za svoj zákrok v oblasti horného krajného rohu šestnástky dostáva žltú kartu.
     
    74
    Caliguiri vyslal z ľavej strany vo vápne center bližšie ku Carrizovej bráne, ale defenzíva Interu dokázala strelu bezpečne zablokovať.
     
    71
    Naldo teraz predviedol zákrok proti Shaqirimu a za tento počin dostáva žltú kartu. Znamená to, že na odvetu nebude trénerovi Heckingovi k dispozícii kvôli vykartovaniu.
     
    70
    Domáci tréner Hecking strieda hráčov. Z ihriska, pochopiteľne, posiela Basa Dosta, ktorý toho veľmi veľa dnes nepredviedol. Na ihrisko prichádza Nicklas Bendtner.
     
    69
    Trasch si spracoval guľatý predmet na pravej strane ihriska, okamžite sa ho snažil preniesť do vnútra pokutového územia. Napokon však zlyhal, mierne stratil stabilitu a loptu teda poslal iba niekde na tribúnu.
     
    67
    Vierinha sa tentokrát snažil pripraviť ďalšiu možnosť pre svojich hráčov. Z pravej strany poslal do šestnástky rotovaný center, ktorý však neskončil na kopačkách jeho spoluhráčov.
     
    65
    Domácich určite tento vedúci gól povzbudil k lepším výkonom a strelili ho, myslím, v dobrom čase. Do konca zápasu nezostáva ani veľa, ani málo času. To je práve možnosť pre Inter realizovať sa.
    De BRUYNE - 2:1
     
    63
    VfL Wolfsburg dal gól!
    Wolfsburgčania strieľajú gól! Carrizo absolútne nezvládol rozohrávku, keď loptu na ľavú stranu posunul na kopačku Vierinhu. Ten pokračoval do vnútra vápna a prihral do priestoru bieleho bodu, kde bol KEVIN DE BRUYNE, ktorý prízemnou strelou nedal šancu brankárovi Interu!
     
    62
    Bas Dost v tomto zápase príliš veľmi nevyniká. Určite sa od neho očakávalo viac, keďže je najlepším strelcom svojho tímu. V priebehu tohto duelu zatiaľ toho dokopy veľmi veľa nepredviedol. Uvidíme, možno bude práve tým mužom, ktorý rozhodne.
     
    61
    Trasch predviedol pozoruhodnú otočku na útočnej polovici a následne iba jemne odovzdal na Vierinhu, ktorý už bezpečne rozohrával cez obrancov.
     
    59
    Z ľavej krajnej hranice šestnástky prišiel center pred brankára Carriza, ktorý si však s prichádzajúcou loptou poradil bez obáv a vyrazil ju na rohový kop pre VfL.
     
    58
    Po prvýkrát v zápase strieda aj Roberto Mancini. Z trávnika posiela oddýchnuť Hernanesa a na hraciu plochu vybehne Srb Nemanja Vidić.
     
    57
    Obrovská šanca pre Inter! Santon vypracoval skvelú možnosť pre svoj tím, keď sa uvoľnil z ľavej strany až do vnútra šestnástky, prihral úplne voľnému Rodrigovi Palaciovi, ktorý mal dostatočný čas na to, aby si pripravil šancu, následne z miesta však bezhlavo vypálil do bočnej siete!
     
    55
    Striedaujúci Trasch bol asi prvýkrát pri lopte v okolí šestnástky počas svojho doterajšieho pôsobenia na trávniku. Prihral presne kam chcel, čiže u trénera Heckinga bude prevládať spokojnosť.
     
    53
    Guarín vypálil zo svojej kopačky spoza šestnástky, jeho prízemný projektil však neohrozil brankára Benaglia, pretože letel niekoľko metrov vedľa.
     
    51
    Vierinha bežal po loptu po pravej strane ihriska, následne ju poslal do vnútra šestnástky, ale nebolo to úspešne. O pár sekúnd ju však získali domáci opäť, spoza pokutového územia vypálil Rodriguez a celkom štipľavo. Brankár Carrizo však pohotovo reagoval.
     
    50
    De Bruyne tentokrát získal loptu v priestore okolo rohovej vlajky, následne ju posunul pred Carriza, ale tam ju bezpečne odkopli futbalisti milánskeho mužstva.
     
    49
    Loptu si za šestnástkou pripravil Caliguiri, na pravačku si ju nachystal cez D'Ambrosia, ale následne minul priestor brány.
     
    49
    De Bruynov center od rohovej zastávky však nesmeroval do takého priestoru, odkiaľ by mohol niektorý z hráčov v zelených dresoch hlavičkou loptu zasiahnuť.
     
    48
    Do druhého polčasu vstúpili trošku viac útočnejšie domáci futbalisti, ktorým sa v priebehu týchto sekúnd podarilo vybojovať rohový kop.
     
    46
    Cez prestávku sa konala jediná zmena, domáci tréner Hecking prekvapivo poslal z ihriska Schürrleho a na jeho miesto posiela Trascha.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.

     
    V prvom dejstve sme nevideli nejako nudný futbal, hralo sa viac-menej zo strany na stranu. Priebeh nám okorenili dva góly, keď už v 6. minúte otváral skóre Palacio a vyrovnanie prišlo z kopačky Nalda, ktorý sa presadil v priebehu 28. minúty.
    Druhý polčas sa začne približne o 20:04.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Domáci mali ešte k dispozícii štandardku z väčšej diaľky, ktorá bola využitá na center. Vo vzduchu si naskočil strelec prvého gólu Wolfsburgu Guilavogui a hlavičkoval, ale neúspešne, Carrizo pokryl.
     
    45+1
    Tú sa snažil hneď v úvode využiť Xherdan Shaqiri, ktorý sa natlačil po pravej strane a z hranice šestnástky posielal center k opačnej žrdi. Nikto z jeho spoluhráčov však nedokázal trafiť loptu vo vzduchu.
     
    45+1
    Nadstavuje sa iba jediná minúta.
     
    45
    Vierinha sa tentokrát činil aj pri centri z pravej strany ihriska, keď tam v šestnástke chcel nájsť niekoho zo svojich spoluhráčov. Táto voľba sa však nepodarila.
     
    43
    Nebezpečne ešte pohrozil Portugalčan Vierinha! Tento krajný obranca Wolfsburgu sa dostal šikovne až do vnútra pokutového územia a vypálil, no skvelý Carrizo zachránil svoj tím pred inkasovaným gólom!
     
    42
    Shaqiri si spracoval loptu pred šestnástkou, následne chcel zakončovať, ale nedovolil mu to precízny Naldo, ktorý si taktiež zodpovedne plní aj svoje defenzívne povinnosti.
     
    41
    V týchto chvíľach sa stretnutie začína dohrávať, aspoň podľa môjho názoru. Oba tímy už hrajú viac v strede poľa a nesnažia sa loptu držať blízko v okolí vlastnej šestnástky.
     
    39
    De Bruyne prihrával na ľavú stranu Luizovi Gustavovi, následne si belgický stredopoliar vyšprintoval do útoku, ale ďalšia Gustavova prihrávka bola nepresná.
     
    38
    Juan chcel z vlastnej šestnástky nekompromisne odkopnúť loptu preč z obrannej polovice, Dost však bol pozorný, ale loptu dokázal zblokovať iba za postrannú čiaru.
     
    36
    Pred hornou hranicou šestnástky sa s loptou oskytol Icardi, spadol na zem, avšak žiadny faul ani pokutový kop sa nebude pískať. Myslím, že Icardi spadol alebo šmykol sa sám.
     
    35
    Kapitán hostí D'Ambrosio je ďalším potrestaným hráčom Interu v tomto zápase, keď nepríjemne sklzom zastavil k zemi Rodrigueza.
     
    33
    Kevin De Bruyne sa rozbehol za loptou po ľavej strane ihriska, následne ju priamo po šírke ihriska posielal pred šestnástku, kde však stál iba jeden z pozorných hráčov Interu.
     
    32
    Lopta sa na hranicu šestnástky dostala ku portugalskému krajnému obrancovi Vierinhovi. Jeho prízemná koncovka však nebola príliš na škodu. Aspoň ponaťahovala Carriza, keďže lopta šla tesne vedľa pravej žrde.
     
    31
    Mauro Icardi sa dostal do hlavičkového súboja s Knochem, ktorého nepríjemne rukou zasiahol a hlavný rozhodca to riešil rázne. Pripísal na konto Icardiho žltú kartu. Icardi je teda prvým potrestaným v tomto zápase.
     
    30
    Okamžite po vyrovnávajúcom góle sa začali viacerými hlasmi aj ozývať fanúšikovia z tribún, pretože od 6. minúty doteraz to bolo s povzbudzovaním svojich miláčikov len veľmi nedostatočné.
    NALDO - 1:1
     
    28
    VfL Wolfsburg dal gól! Z rohového kopu však to už presný zásah je! Kevin De Bruyne sa postavil ku rohovej zástavke a pekným centrom servíroval na hlavičku NALDOVI, na ktorého zakončenie ešte siahol Carrizo, ale loptu iba stečoval do brány!
     
    27
    Rodriguez sa dostal k lopte na ľavej strane v okolí šestnástky a poslal špičkovo presný center ku opačnej žrdi, kde sa k hlavičkovému zakončeniu dostal Caliguiri, ale jeho hlavička skončila iba na čarovných rukách brankára Carriza!
     
    26
    Hosťujúci futbalisti sa dostali na útočnú polovicu, následne z ľavej strany centroval do šestnástky D'Ambrosiou, center bol však pre Guarína ťažký na spracovanie.
     
    24
    Krásna kombinácia hráčov VfL! Rodriguez bol prvým mužom, ktorý si v šestnástke spracoval pekný center, následne ho prenechal Dostovi, ktorý na ľavej strane vápna ponúkol možnosť Schürrlemu, no nemecký futbalista poslal iba prízemnú a málo razantnú koncovku, s ktorou nemal Carrizo problém!
     
    23
    Domáci si chceli teraz súpera vyťukať na útočnej polovici, obrana talianskeho mančaftu však tomuto nápadu dala okamžitú stopku.
     
    21
    Šanca pre Inter! Hernanes sa z ničoho nič vyrútil po ľavej strane ihriska, dával do behu Shaqirimu, ktorý ešte bol križovaný práve Hernanesom. Vrátil mu loptu asi pár metrov od bieleho bodu v šestnástke, no následne Hernanes pálil veľmi nepresne!
     
    21
    Jeho lopta smerovala na center pre viacerých hráčov vo vnútri pokutového územia, ale nenašla toho správneho adresáta.
     
    20
    Nejakých 25 metrov od brány Interu bol faulovaný Luiz Gustavo, čo znamená, že štandardku budú mať práve domáci. Zahráva ju De Bruyne.
     
    19
    Na ihrisku už niekoľko sekúnd leží jeden z hráčov Wolfsburgu, je to pravdepodobne obávaný kanonier Bas Dost, ktorý sa zranil v jednom zo súbojov. Odchádza mimo ihriska a bude ošetrovaný v týchto priestoroch.
     
    17
    Po pravej strane ihriska sa s loptou pohyboval Caliguiri, ktorý chcel niekoho hľadať vo vnútra pokutového územia, lenže tam nikto z hráčov v zelených dresoch nebol.
     
    16
    Carnigiuri si spracoval nebezpečne letiacu loptu na pravej strane šestnástky, chcel ju dávať spätne ku šestnástkovému oblúku, ale tam boli už dvaja futbalisti Interu Milánu.
     
    16
    Hosťom sa teraz po chybe v prihrávke u domácich podarilo získať loptu na svojej obrannej polovici a pokojne si ju rozohrať.
     
    14
    Hostia sa dostali pred šestnástku VfL, loptu si na hranici spracoval Ranocchia, ale následne už ohroziť bránu nedokázal.
     
    13
    Guilavogui vyšprintoval po pravej strane, narážačku mu poslal Vierinha, ale následný center tohto Francúza smeroval iba do protihráča. Je tu však roh pre Wolfsburg.
     
    12
    Wolfsburg opäť s pokojom Angličana zahráva svoju rozohrávku od vlastnej polovice. Snaží sa asi mierne rozprúdiť tempo a takouto cestou prísť až do zakončenia.
     
    11
    Inter smeroval do ďalšej dobrej možnosti, Icardi sa dostal ku lopte na pravej strane šestnástky a dával ju do vnútra bližšie k bráne, domáci sa však ubránili.
     
    9
    Domáci získali aut na útočnej polovici v blízkosti rohovej zástavky, nešli však priamo na bránu. Svoju akciu rozohrali dokonca až cez brankára Benaglia.
     
    8
    Guarín si pýtal loptu v strede poľa, dostal ju však protihráč Luiz Gustavo, ktorý pre istotu prihrával iba dozadu na brankára Benaglia.
     
    7
    Takýto rýchly presný zásah určite dodá zápasu dobré tempo, pretože domáci musia brať na vedomie, že potrebujú čo najrýchlejšie skórovať, aby sa im podarilo zaznamenať dobrý výsledok.
    PALACIO - 0:1
     
    6
    Inter dal gól!
    Na prelome piatej a šiestej minúty sa Inter dostáva do bleskového vedenia v tomto zápase! Schürrle v strede poľa zle odhlavičkoval bližšie k vlastnej bráne, lopta sa dostala na kopačku Icardiho niekde do okolia šestnástky, ktorý ešte v uličke našiel rozbehnutého RODRIGA PALACIA a ten prízemnou strelou poslal jednoducho svoj tím do vedenia!
     
    5
    Schürrle vymyslel peknú prihrávku na pravú stranu pokutového územia, kde si našiel priestor Caliguiri, ale tento nemecký defenzívny záložník v kľučke stroskotal.
     
    5
    Hernanes si spracoval loptu na hranici šestnástky a následne chcel v medzere hľadať ešte voľného Palacia, ale domáca defenzíva účinne zastavila túto prihrávku.
     
    4
    André Schürrle si spracoval loptu na ľavej strane, chcel do behu vysúvať Kevina De Bruyna, no nepodarilo sa mu to.
     
    3
    Brankár domácich Carrizo po neúspešnom rohovom kope Interu zahrával odkop od brány. Loptu na útočnej polovici nikto z jeho spoluhráčov nezachytil. Rozohrávkou teda pokračujú hostia.
     
    2
    Inter sa dostal do nebezpečnej pozície pred bránou, Rodrigo Palacio si na ľavej strane šestnástky spracoval loptu, nastavil si ju na ľavačku a strieľal, ale jeho zakončenie zblokoval súperov hráč.
     
    2
    Hosťom sa podarilo získať loptu a začínajú s veľmi pokojným dojmom, čo znamená, že sa zoznamujú s trávnikom a začínajú prihrávkami na vlastnej polovici.
     
    1
    K úvodnému výkopu dnešného stretnutia sa dostali futbalisti Wolfsburgu, ktorý prvý polčas budú útočiť z nášho pohľadu z pravej strany na ľavú.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Všetko je pripravené na začiatok stretnutia.
     
    Obe mužstvá práve vychádzajú zo šatní na hraciu plochu. Domáci sú oblečení v tradičnej kombinácii zelených dresov s bielymi trenírkami a hostia z Milána dnes zvolili čiernu sadu dresov a aj šortiek.
     
    Úvodné zostavy:

    VfL Wolfsburg: Benaglio ("C") – Vierinha, Naldo, Knoche, R. Rodriguez – Guilavogui, Luiz Gustavo – Caligiuri, De Bruyne, Schürrle – Dost
    Náhradníci: Grün – Bendtner, Jung, T. Klose, Perišić, Schafer, Trasch

    Inter Miláno: Carrizo – Santon, Ranocchia ("C"), Juan, D'Ambrosio – Guarín, Medel, Hernanes – Shaqiri – Palacio, Icardi
    Náhradníci: Handanović – Andreoli, Dodo, Kovačić, Kuzmanović, Puscas, N. Vidić

    Rozhodca: Marciniak – Sokolnicki, Listkiewicz (všetci POL).
     
    Prajem Vám príjemný futbalový večer a vítam Vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu osemfinále Európskej ligy. Futbalisti VfL Wolfsburg dnes o 19:00 nastúpia proti Interu Milánu. Zápasom Vás prevedie Lukáš R. Ovšonka.

    VfL Wolfsburg
    Nemecké mužstvo sa do osemfinále druhej naprestížnejšej európskej klubovej súťaže prebojovalo cez Sporting Lisabon. S portugalským celkom odohralo zápasy 19. a 26. februára. V prvom zápase doma Wolfsburg jednoznačne porazil Sporting 2:0 a v odvete sa mu podarilo udržať na pôde súpera bezgólovú remízu, čo zabezpečilo okamžitý postup do osemfinále. V domácej súťaži sa Wolfsburgu taktiež darí výborne, veď VfL patrí druhé miesto so ziskom 51 bodov. Domáci strácajú na prvý Bayern momentálne 11 bodov. Formu v lige majú úctyhodnú, z posledných piatich zápasov vyhrali štyri. Naposledy však prehrali na pôde Augsburgu 1:0. Najlepším strelcom VfL je Bas Dost s 13 presnými zásahmi.

    Inter Miláno
    Slávny milánsky klub sa do osemfinále Európskej ligy prebojoval cez škótsky Celtic Glasgow. V Škótsku sa zápas skončil zaujímavou remízou 3:3 a doma dokázal Inter vyhrať najtesnejším rozdielom, keď až v 88. minúte skóroval Guarin. Interu sa tento ročník v lige príliš nedarí, no je to o niečo lepšie než z mestský rival AC. Interu patrí až ôsma pozícia so ziskom 36 bodov a stratou na nezastaviteľný vedúci Juventus v počte 25 bodov. Aktuálna forma Interu nie je vcelku zlá, keďže z posledných piatich stretnutí dokázali hráči tohto mužstva vyhrať trikrát. Inter ešte pridal jednu prehru a práve v poslednom zápase remízoval. Stalo sa tak na ihrisku Neapolu, kde sa zápas skončil 2:2. Najlepším strelcom Interu je Mauro Icardi, ktorý je s 15 gólmi zároveň aj najlepším strelcom talianskej Serie A.

    Z tohto zápasu Vám prinesieme podrobný textový prenos, v ktorom nájdete všetko dôležité o zápase, čo potrebujete vedieť. Z miesta komentátora Vás ku sledovaniu pozýva Lukáš R. Ovšonka. Želám Vám príjemné sledovanie a pekný športový zážitok!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly: 28. Naldo, 63. De Bruyne, 76. De Bruyne – 6. Palacio

    Karty:   71. Naldo (WOF) – 31. Icardi (INM), 35. D'Ambrosio (INM), 75. Vidić (INM)


    VfL Wolfsburg: Benaglio ("C") – Vierinha, Naldo, Knoche, R. Rodriguez – Guilavogui, Luiz Gustavo – Caligiuri, De Bruyne, Schürrle – Dost
    Náhradníci: Grün – Bendtner, Jung, T. Klose, Perišić, Schafer, Trasch

    Inter Miláno: Carrizo – Santon, Ranocchia ("C"), Juan, D'Ambrosio – Guarín, Medel, Hernanes – Shaqiri – Palacio, Icardi
    Náhradníci: Handanović – Andreoli, Dodo, Kovačić, Kuzmanović, Puscas, N. Vidić

    Rozhodca: Marciniak – Sokolnicki, Listkiewicz (všetci POL)
    Štvrtok 19.03.2015