Moreirense – Coimbra 0:2 (kon.) | Marítimo – Ferreira 2:1 (kon.) | Arouca – Benfica 1:3 (kon.)
Praia – Gil Vicente 1:1 (kon.) | Boavista – Guimarães 3:1 (kon.)
koniec
FC Arouca
1:3 (1:0)
Benfica Lisabon
cz Nedeľa 08.03.2015, 17:00 • Estádio Municipal de Arouca, Arouca • Primeira Liga
Predzápasové kurzy
    LIMA - 1:3
     
    76
    Benfica právě vstřelila branku!
    Benfica se ujímá dvobrankového vedení a rozhoduje tak nejspíš o svém vítězství. LIMA dostal skvělou přhrávku za obranu a v tváří v tvář domácímu brankář přidal svou druhou branku dnešního odpoledne – 1:3!
    LIMA - 1:2
     
    56
    Benfica právě vstřelila branku!
    Hosté otáčí vývoj dnešního utkání! Jonas se probil do pokutového území, ale Giocoechea jej vychytal, avšak míč se odrazil k LIMOVI, který překonal domácího brankáře a posílá Benficu do vedení. Celou situaci musela posvětit ještě branková technika – 1:2!
    JONAS - 1:1
     
    51
    Benfica právě vstřelila branku!
    Naprosto neuvěřitelná chyba domácího brankáře znamená vyrovnání! Goicoechea při výkopu trefil pouze Limu, od kterého se míč odrazil k JONASOVI, který neměl sebemenší problém s uklizením míče do prázdné branky. Neskutečná chyba domácího brankáře – 1:1!
    Iuri MEDEIROS - 1:0
     
    7
    Arouca právě vstřelila branku!
    Šokující nástup domácího celku! Barbosa vyslal centr na IURIHO MEDEIROSE, který si zpracoval míč, obhodil obránce a přesnou křižnou střelou na vzdálenější tyč nedal Juliu Cesarovi sebemenší šanci – 1:0!

    Daniel Kinc

    Góly: 7. Medeiros – 51. Jonas, 56. Lima, 76. Lima

    Karty:   22. Simao (ARC), 42. Barbosa (ARC), 45. Bernardes (ARC) – 69. Jonas (BNF), 85. Talisca (BNF)   62. Bastos (ARC)


    FC Arouca: Goicoechea – Balliu (74. Dabo), Bastos, Fortunato, Barbosa – Coelho, Simao – Kayembe, Bernardes (68. Fokobo Atud), Medeiros (70. Claro) – Roberto.
    Náhradníci: Rui Sacramento – Amaro, Claro, Colitto, Dabo, Fokobo Atud, Vuletich.

    Benfica Lisabon: Cesar – Pereira, Luisão, Jardel, Eliseu – Salvio (80. Amorim), Pizzi, Samaris (46. Talisca), Gaitan (72. John) – Jonas, Lima.
    Náhradníci: Artur – Amorim, Derley, John, Lopez, Silvio, Talisca.