Levante – Eibar 2:1 (kon.)
koniec
Levante UD
2:1 (0:0)
SD Eibar
Piatok 06.03.2015, 20:45 • Estadio Ciudad de Valencia (Valencia) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
    Kalu UCHE - 2:1
     
    67
    Levante dalo gól!
    Hostia sa ešte nedokázali spamätať z vyrovnávajúceho gólu a na konci tretej štvrtiny zápasu už prehrávajú! Po rýchlej kombinácii pred šestnástkou Eibaru sa k lopte dostal Nabil El Zhar. Marocký krídelník sa síce nepresadil cez brániacu dvojicu nováčika, no v páde ešte dokázal prestrčiť loptu na KALU UCHEHO. Pred ním nedôrazne odkopával loptu kapitán Eibaru – Raúl Navas, ktorý loptu len zľahka nadvihol. Nigerijského zakončovateľa týmto tečom nezmiatol, Uche napálil loptu do ľavého dolného rohu. Jaime Jiménez po druhýkrát odsúdený do role diváka, Levante otáča priebeh stretnutia!
    David BARRAL - 1:1
     
    65
    Levante dalo gól!
    Druhé dejstvo skutočne dostalo šťavu, domáci sa presadzujú zo svojej prvej gólovej príležitosti v zápase! Toňo so striedajúcim El Zharom na ľavej strane vycvičili trojicu v bledomodrých dresoch. Prvý menovaný na závere krásnej spolupráce prudko centroval na hranicu malého vápna, kde nesmierne pohotovo reagoval na dianie DAVID BARRAL. Domáci zakončovateľ šikovne usmernil prudký Toňov center presne k ľavej žrdi prizerajúceho sa Jaimeho Jiméneza.
    Saúl BERJÓN - 0:1
     
    55
    SD Eibar dáva gól!
    Ambiciózny nováčik vhupol do druhej časti ako víchor a po desiatich minútach sa ujíma vedenia! V tretej gólovej príležitosti sa znovu ocitol SAÚL BERJÓN, ktorý sa tentokrát už nemýli. Na pravej strane ihriska udržal loptu v hre Manu del Moral, ktorý zadovkou posúval na Bóvedu. Pravý bek centroval z hranice šestnástky presne na Berjóna, ktorý zo siedmich metrov chrbtom k bránke zakončil absolútne nechytateľne. Lopta po krásnej koncovke z otočky smerovala presne do ľavého dolného rohu. Gólman Diego Mariňo nemal najmenšiu šancu na zákrok. Nováčik sa ujíma vedenia, na ťahu je Levante!

    Erik Farkaš

    Góly: 65. Barral, 67. Uche – 55. Berjón

    Karty:   34. Simao (LVN), 43. Ramis (LVN), 82. Xumetra (LVN), 82. El Zhar (LVN) – 21. D. García (EIB), 39. Ekiza (EIB), 43. Lekič (EIB), 64. R. Navas (EIB), 75. Castellano (EIB), 76. Arruabarrena (EIB), 90+1. del Moral (EIB)   89. D. García (EIB)


    Levante UD: Mariňo – J. Morales, Ramis, D. Navarro (C), Toňo – Xumetra, Camarasa, Simao, R. García – Barral, Uche
    Náhradníci: J. Fernández – Vyntra, El Zhar, R. Martins, Juanfran, Casadesús, José Mari
    Manažér: Lucas Alcaraz (ESP)

    SD Eibar: J. Jiménez – Bóveda, Ekiza, R. Navas (C), Castellano – Lara, D. García – Capa, del Moral, Berjón – Lekič
    Náhradníci: X. Irureta – Anibarro, Errasti, Arruabarrena, Nieto, B. Fernández, Piovaccari
    Manažér: Gaizka Garitano (ESP)

    Rozhodca: David Fernández Borbalan – R. Cabanero, J. Canelo – A. Artacho