Boston – Calgary 3:4 (1:2 po s.n.) | Philadelphia – St. Louis 3:1 (kon.) | Washington – Minnesota 1:2 (kon.)
Tampa Bay – Toronto 4:2 (kon.) | Florida – Dallas 3:4 (0:1 po s.n.) | Nashville – NY Islanders 3:4 (kon.)
Arizona – Vancouver 3:2 (1:0 po s.n.) | LA Kings – Montreal 4:3 (3:2 po s.n.)
koniec
Nashville Predators
3:4 (1:2, 0:0, 2:2)
New York Islanders
cz Piatok 06.03.2015, 02:10 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:43
    Branka Predátorů zůstává prázdná, Rinne na střídačce!
    Brock NELSON - 3:4
     
    53:52
    Islanders právě vstřelili branku!
    To se dějí věci! Domácí střídali a nechali tak více prostoru soupeři, z levé strany se dostal do zakončení Grabner, jehož dělovku ještě Rinne vyrazil, ale pouze před sebe, kde úspěšně doráží BROCK NELSON. Asistence: Michael Grabner a Johnny Boychuk.
    C. SMITH - 3:3
     
    50:47
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak to bylo hodně rychlé! Predátoři smazali dvoubrankový náskok soupeře během pár vteřiny, Forsberg získal puk ve vlastním pásmu, po levém křídle prchl do útočného pásma, kde nahrál na pravou stranu volnému CRAIGU SMITHOVI, jenž nastavil hůl a nasměroval puk za záda Haláka. Asistence: Filip Forsberg.
    Mike RIBEIRO - 2:3
     
    50:16
    Nashville právě vstřelil branku!
    A Predátoři slaví první ze dvou "povinných" gólů! Ryan Ellis pálí od modré, z pravé strany, puk tečuje MIKE RIBEIRO a překonává tak Jaro Haláka, kterému tam zřejmě puk propadl do branky pod lapačkou. Na obranu slovenského gólmana třeba dodat, že měl zakrytý výhled. Asistence: Ryan Ellis a Roman Josi.
    Nick LEDDY - 1:3
     
    48:39
    Islanders právě vstřelili branku!
    Nielsen parádním pasem z pravé strany našel na levé zcela volného NICKA LEDDYHO, k němuž se již dvojice obránců Nashvillu nestihla přesunout, obránce pak přesnou střelou překonal Rinneho a hosté vedou již o dva góly. Asistence: Frans Nielsen a Johnny Boychuk.
     
    39:00
    Poslední minuta druhé třetiny, po přihrávce Ekholma mohl zakončit do odkryté části branky Fisher, ale obránce Boychuk mu skvěle přidržel hokejku!
     
    38:16
    A je z toho vyloučení, ovšem na straně hostů, Tavares držel Becka a dostává dvouminutový trest, přesilová hra Nashvillu.
     
    29:55
    Vylučuje se, na trestnou lavici zamíří domácí Ekholm za hraní vysokou holí, přesilová hra Islanders.
     
    29:30
    Rinne měl nyní velké štěstí, Nelson obkroužil branku a nebýt toho, že se puk odrazil od tyčky a poté ven z brankoviště, mohl to být znovu gól!
    Colin WILSON - 1:2
     
    19:59
    Nashville právě vstřelil branku!
    To se dějí věci! Dvě desetiny před koncem první třetiny snižuje náskok Islanders domácí COLIN WILSON, který dokázal Haláka překonat napotřetí, kdy nikdo z obránců Ostrovanů nebyl schopný odpálit puk z prostoru před vlastní brankou! Asistence: Mike Fisher.
    Anders LEE - 0:2
     
    18:30
    Islanders právě vstřelili branku!
    Nick Leddy pálí od modré, z pravé strany, před brankou Rinneho tečuje puk ANDERS LEE, který poté doklouzal podél pravého betonu gólmana Nashvillu do branky, využitá přesilová hra. Asistence: Nick Leddy a John Tavares.
     
    18:03
    Paul Gaustad dostává dvouminutový trest za krošček, hosté si zahrají přesilovou hru.
    John TAVARES - 0:1
     
    11:24
    Islanders právě vstřelili branku!
    Rinne zaváhal, nepohlídal si za brankou JOHNA TAVARESE, který ho překvapil výjezdem zpoza branky a následnou střelou z úhlu, kdy puk prošel kolem levé tyčky do branky. Asistence: Josh Bailey a Lubomír Višňovský.
     
    00:39
    První gólová šance zápasu, hostující gólman Halák zachránil při nájezdu Cullena!

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 20. Wilson (Fisher), 51. Ribeiro (Ellis, Josi), 51. C. Smith (Forsberg) – 12. Tavares (Bailey, Višňovský), 19. Lee (Leddy, Tavares), 49. Leddy (Nielsen, Boychuk), 54. Nelson (Grabner, Boychuk)


    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Josi, Weber, Jones, Franson, Ekholm, Ellis – Forsberg, Ribeiro, C. Smith – Wilson, Fisher, Neal – Cullen, Jarnkrok, Santorelli – G. Bourque, Gaustad, Beck
    New York Islanders: Halák (Neuvirth) – Leddy, Boychuk, Hickey, Hamonic, de Haan, Višňovský – Lee, Tavares, Bailey – Grabner, Nielsen, Clutterbuck – Kuljomin, Strome, McDonald – Boulton, Nelson, Cizikas

    Rozhodca: McCauley, Peel – Shewchyk, Morin

    Diváci: 17 113