Boston – Calgary 3:4 (1:2 po s.n.) | Philadelphia – St. Louis 3:1 (kon.) | Washington – Minnesota 1:2 (kon.)
Tampa Bay – Toronto 4:2 (kon.) | Florida – Dallas 3:4 (0:1 po s.n.) | Nashville – NY Islanders 3:4 (kon.)
Arizona – Vancouver 3:2 (1:0 po s.n.) | LA Kings – Montreal 4:3 (3:2 po s.n.)
po s.n. (0:1)
Florida Panthers
3:4 (1:2, 2:0, 0:1 - 0:0)
Dallas Stars
cz Piatok 06.03.2015, 01:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    SCEVIOUR - 3:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Dallas Stars.
    Pět nájezdů se podařilo brankařům výborně vychytat, ale na ten šestý – poslední byl Ellis(FLA) krátký. COLTON SCEVIOUR nám předvedl předpisovou bekendovou kličku a zajistil Dallasu vítězství v samostatných nájezdech!
     
    62:40
    V obrovské šanci se objevil na druhé straně Kampfer, ale tentokrát se skvěle stihnul přesunout k druhé tyči Enroth.
     
    59:56
    Ellis musel na konci zápasu ještě předvést bravůrní zákrok betonem před střelou Spezzy!
     
    59:00
    Poslední minuta tohohle vzrušujícího zápasu, který nám asi půjde do prodloužení!
    GOLIGOSKI - 3:3
     
    51:39
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak přece jenom máme vyrovnáno! Klingberg doslova svým průnikem vypálil levou stranu, předhodil vysokou nahrávku Spezzovi, který puk minul. Jenže na modré byl připravený ALEX GOLIGOSKI, který vystřelil tahem, puk ještě přizvedl někdo z obránců Floridy a Ellis tak zůstal bezmocný. Asistence: John Klingberg.
     
    50:17
    Mohlo být rozhodnuto. Trestuhodně minul Boyes(FLA) sám před Enrothem!
     
    45:36
    Upshall koupil škaredé seknutí od Goligoskiho(DAL), který zaslouženě míří na trestnou lavici. Upshall sedí na lavčice a už si leduje ruku.
     
    39:40
    Bjugstad jel sám na bránu po levé straně kluziště a jeho povedenou střelu se štěstím Enroth vyrazil na břevno.
     
    36:20
    Další ošemetná situace před bránou Dallasu. Barkov se tam dostal do zakončení, Enroth puk vyrazil před sebe, jenže následně Barkova držel Nemeth a půjde na trestnou lavici. Šance navýšení skóre pro Floridu, která si dnes zahraje svou první přesilovku.
     
    32:28
    Lehtonena(DAL) v bráně nahrazuje Enroth.
    HUBERDEAU - 3:2
     
    32:28
    Florida právě vstřelila branku!
    Obrat je na světě! Florida otáčí stav utkání a strhává vedení na svou stranu. Pantéři pěkně zakombinovali. Nick Bjugstad po levé straně uvolnil JONATHANA HUBERDEAUA a ten vystřelil a opět s velkou dávkou štěstí skončil kotouč za zády Lehtonena, který dnes nemá svůj den. Asistence: Nick Bjugstad, Dmitry Kulikov.
    KULIKOV - 2:2
     
    28:15
    Florida právě vstřelila branku!
    Máme srovnáno! Hříšník DMITRY KULIKOV po vypršení trestu čekal na svou příležitost jak napravit svá vyloučení a napravil je náramně. Sotva vyběhl z trestné lavice Jokinen mu poslal středem hřiště krásnou přihrávku a Dmitry už si to jel sám na bránu a i trochu se štěstím nakonec propálil Lehtonena. Asistence: Jussi Jokinen.
     
    26:07
    Sám na bránu jel Jamie Benn, ale nedovoleně jej zastavil Kulikov a podruhé v zápase tak míří trestnou lavici za držení.
     
    19:26
    Upshall těsně před koncem první třetiny míří na trestnou lavici za sekání, což se domácím fanouškům a ani trenérovi vůbec nezdá. Dallas tak zažije v dnešním zápase první přesilovku.
    PIRRI - 1:2
     
    17:00
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak přece jenom se Florida dočkala, ikdyž si to vůbec nezasloužila. Hosté z Texasu zvolili tu nejméně vhodnou chvíli pro vystřídaní. Vincent Trocheck přebral puk na vlastní polovině hřiště a nahrál přes celé hřiště na zcela volného BRANDONA PIRRIHO a ten našel milimetrovou skulinku mezi betony Lehtonena. Asistence: Vincent Trocheck.
    HORCOFF - 0:2
     
    12:35
    Dallas právě vstřelil branku!
    Čtvrtý útok Dallasu dnes opravdu září. O druhý gól "Hvězd" se postaral SHAWN HORCOFF, který pravděpodobně nahrával na druhou stranu kluziště, ale kotouč si do brány nešťastným způsobem srazil Bryan Campbell. Asistence: Bez asistence.
     
    12:22
    Viděli jsme pěstní souboj mezi Kulikovem(FLA) a gólovým McKenziem(DAL), lépe z toho vzešel druhý jmenovaný, který par pěkných ran naděloval. Oba se na 5 minut posadí na trestnou lavici.
    MCKENZIE - 0:1
     
    02:37
    Dallas právě vstřelil branku!
    Obrana Panterů zaváhala. A poslední útok hostů z Texasu toho využil. Puk sebral Demers, předložil z pravé strany kluziště krásnou přihrávku CURTISU MCKENZIEMU a ten poslal puk mezi betony bezmocného Ellise. Asistence: Jason Demers, Shawn Horcoff.

    Jiří Tureček

    Góly a asistencie: 17. Pirri (Trocheck), 29. Kulikov (Jokinen), 33. Huberdeau (Bjugstad, Kulikov) – 3. McKenzie (Demers, Horcoff), 13. Horcoff, 52. Goligoski (Klingberg), rozh. náj. Sceviour

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Brandon Pirri (FLA)
    0:0   Jason Spezza (DAL)
    2. séria:
    0:0   Trocheck (FLA)
    0:0   John Klingberg (DAL)
    3. séria:
    0:0   Nick Bjugstad (FLA)
    0:1   Colton Sceviour (DAL)


    Florida Panthers: Ellis (Brittain) – Ekblad, Campbell, Mitchell, Kulikov, Gudbranson, Petrovic – Boyes, Bjugstad, Jokinen – Upshall, Barkov, Huberdeau – Hayes, Trocheck, Pirri – Kopecký, MacKenzie, Thornton.
    Dallas Stars: Lehtonen (Enroth) – Klingberg, Goligoski, Demers, Benn Jo., Nemeth, Jokipakka – Eaves, Spezza, Benn Ja. – Garbutt, Eakin, Roussel – Hemský, Fiddler, Sceviour – Ritchie, Horcoff, McKenzie

    Rozhodca: K. Sutherland, J. Hebert – D. Henderson, P. Racicot

    Diváci: 8510