D. Moskva – Jaroslavľ 7:3 (kon.) | Helsinki – Dinamo Minsk 7:1 (kon.) | Petrohrad – Novgorod 2:0 (kon.)
koniec
Jokerit Helsinki
7:1 (3:0, 3:0, 1:1)
HC Dinamo Minsk
Štvrtok 05.03.2015, 17:30KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Charles LINGLET - 7:1
     
    57:01
    Dinamo Minsk dal gól!

    Tak predsa! Aj hostia strieľajú čestný gól, keď sa k puku dostal CHARLES LINGLET a po jeho bekhende sa puk dostal za chrbát Karlssona a ten si teda čisté konto nepripíše.
    Asistencie: Vesce a Bailen.
    Petr KOUKAL - 7:0
     
    55:00
    Jokerit Helsinki dáva gól!
    Ale domáci hráči dávajú na súpera, čo sa do nich vojde. Využívajú ďalšiu presilovku a pridavajú už 7gól. Moses vystrelil na Haugena, ale ten mu hetrik nedoprial, ale jeho strelu len vyrazil presne pred PETRA KOUKALA, ktorý sa už nemohol mýliť a doklepol puk do prázdnej brány.
    Asistencie: Moses a Gunderson.
    Tommi HUHTALA - 6:0
     
    39:59
    Jokerit Helsinki dáva gól!
    Sekundu pred koncom druhej tretiny ako symbolický klinec do rakvy dáva ešte TOMMI HUHTALA gól, keď zúžitkoval výbornú krížnu prihrávku od Sallinena.
    Asistencie: Sallinen
    Juhamatti AALTONEN - 5:0
     
    39:14
    Jokerit Helsinki dáva gól!
    Tak toto už hostia asi nerozdýchajú. Jokerit využíva presilovku po tom ako JUHAMATTI AALTONEN dostal príliš veľa priestoru a prestrelil prízemnou strlou Haugena.
    Asistencie: Gunderson.
    Steve MOSES - 4:0
     
    37:04
    Jokerit Helsinki dáva gól!
    Po obrovskom tlaku sa Jokerit dočkal. Tesne po skončení presilovky ešte využil tlak a po presnej Omarkovej prihrávke dáva svoj druhý gól dnes STEVE MOSES a po Milčakovovi prekonáva aj Haugena.
    Asistencie: Omark a Gunderson.
    Jere SALLINEN - 3:0
     
    19:37
    Jokerit Helsinki dáva gól!
    A domáci zakončujú výbornú prvú tretinu tretím gólom. JERE SALLINEN sa dostal k puku po akcií Koukala a prekonal bezradného Milčakova.
    Asistencie: Koukal a Ohtamaa.
    Tomi MÄKI - 2:0
     
    05:25
    Jokerit Helsinki dáva gól!
    A Jokerit pridáva za krátku chvíľu aj druhý gól. Korpikari posunul puk TOMIMU MAKIMU a ten sa peknou índividuálnou akciou presadil, keď jeho strela prešla pod lapačkou Milčakova.
    Asistencie: Korpikari.
    Steve MOSES - 1:0
     
    02:15
    Jokerit Helsinki dáva gól!
    Domáci rýchlo otvárajú skóre zápasu. Omark čakal s pukom za bránou a pekne videl dobre postaveného STEVA MOSESA, ktorý strelou z prvej prekonáva Milčakova.
    Asistencie: Omark

    Michal Geľhoš

    Góly a asistencie: 3. Moses (Omark), 6. Mäki (Korpikari), 20. Sallinen (Koukal, Ohtamaa), 38. Moses (Omark, Gunderson), 40. Aaltonen (Gunderson), 40. Huhtala (Sallinen), 55. Koukal (Moses, Gunderson) – 58. Linglet (Vesce, Bailen)


    Jokerit Helsinki: Karlsson (Helenius)- Korpikari, Gunderson, Vaananen, Jaakola, Todd, Ohtamaa- Wirtanen, Aaltonen, Hagman, Huhtala, Sallinen , Poysti, Omark, Moses, Koukal, Mäki, Rita, Hahl
    HC Dinamo Minsk: Milčakov (Haugen)- Goroško, Krajíček, Šinkevič, Bailen, Lisovec, Švárny, Kaznadej- Cheechoo, Materuchin, Szczechura, Linglet, Ellison, Vesce, Kulakov, Meleško, Stepanov, Drozd, Razvadovskij, Pavlovič

    Rozhodca: Gofman, Olenin- Sivov, Šeljanin