Kladno – Slavia 2:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Třinec 4:2 (kon.) | Chomutov – Zlín 6:1 (kon.)
Kometa Brno – Vítkovice 4:2 (kon.) | Pardubice – Sparta Praha 0:6 (kon.) | Liberec – HC Plzeň 3:2 (kon.)
koniec
Rytíři Kladno
2:3 (2:0, 0:2, 0:1)
HC Slavia Praha
cz Štvrtok 05.03.2015, 16:00 • ČEZ stadion, Kladno • DHL Extraliga juniorů (CZ)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Bunda se ještě vytočil od mantinelu a nahodil na bránu, ale puk prolétl jen kus od vzdálenější tyče!
     
    58:39
    Vladař opouští svoji svatyni a Rytíři to zkusí s šesti muži v poli.
     
    58:05
    Hosté zakombinovali skutečně parádně a Andres zůstal už úplně volný za Vladařem, ale poslal kotouč jen podél brankové čáry brankovištěm!
     
    52:54
    Kotouč z rohu kluziště propadl až na vrchol levého kruhu, kam si sjel Josef Zajíc, jehož dělovku ale Frodl zastavuje! Frodl nyní skutečně drží svůj tým!
     
    48:28
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí byli v posledních minutách aktivnější, ale prosazují se na druhé straně hosté! Po pravém křídle se prohnal jako vítr PETR TEJRAL, který poté vypálil krásně zápěstím a svojí střelou nad Vladařovu vyrážečku rozvlnil síť! Asistence: Filip Hlinka a David Vala.
     
    43:09
    Z bezprostřední blízkosti zakončoval nejprve Šilhavý a následně i Macháček, ale ani jeden z nich hostujícího brankáře nepřekonal! Hosté měli nyní obrovské štěstí!
     
    42:43
    Frodl za brankou rozehrál špatně, jeho rozehrávkou zachytil Macháček a jeho střelu ještě tečoval Machač! Ani jeho pokus se však mezi tři tyče nevešel!
     
    39:15
    Machač dostal kotouč na střed, kde byla spousta volného prostoru a dovolil si ještě kličku do bekhendu! Frodl ale výtečně vykopl betonem a nyní svůj tým skutečně podržel!
     
    36:36
    Machač (KLA) si počínal v rohu kluziště nedovoleně a je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    36:11
    Šilhavý se vytáčel do zakončení z pravého kruhu, ale Frodl jeho slibnou střelu vyrazil!
     
    35:41
    Macháček dostal krásnou přihrávku na střed kluziště, ale nedokázal zasunout puk mezi Frodlovy betony, protože byl faulovaný! Drahorád (SLA) je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    31:07
    Miura obkroužil bránu a dokázal přihrát do mezikruží Kružíkovi, který ale dostal puk na dlouhou hůl a už vyjetého Frodla nepřekonal!
     
    27:44
    Slavia právě vstřelila branku!
    První šanci hostí ještě domácí ubránili, ale následně se podařilo zpoza brány přihrát Tomáši Andresovi přímo na hůl sjíždějícího si PETRA TEJRALA, který už z bezprostřední blízkosti Vladaře prostřelil a hosté tak srovnávají. Asistence: Tomáš Andres a Aleš Furch.
     
    26:46
    Bundovo vyhození zachytil jen Ječný, který si sjel na střed a zakončil. Vladař měl tentokráte co dělat, aby vytáhl puk svým betonem!
     
    20:22
    Slavia právě vstřelila branku!
    VIKTOR NESTRAŠIL obdržel přihrávku zpoza brány do mezikruží a střela z první mu sedla parádně! Kotouč končí za zády skvěle chytajícího Vladaře a hosté snižují! Asistence: Tomáš Andres a Filip Ječný.
     
    18:18
    Havlůj (KLA) je vyloučen za hru vysokou holí.
     
    15:56
    Straka (SLA) je vyloučen za držení protihráče.
     
    13:41
    Machač si vyměnil puk se Šilhavým za bránou, ale střela z první Machačovi příliš nesedla a Frodl zasahuje!
     
    11:40
    Kladno právě vstřelilo branku!
    VOJTĚCH ŠILHAVÝ přihrával na střed svým spoluhráčům, ale Frodl si sám s pěknou porcí smůly srazil puk za svá záda! Asistence: Josef Zajíc a Patrik Machač.
     
    05:35
    Machač se uvolnil před bránu, kde byl ještě sekaný a možná právě proto nedokázal zasunout puk za Frodla. Josefus (SLA) je vyloučen za sekání.
     
    04:54
    Doležal se krásně uvolnil až před Frodla, kterému se pokusil uklidit puk mezi betony. Hostující gólman měl ale včas betony u sebe.
     
    00:36
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak to je panečku vstup do zápasu! Poté, co Vladař zneškodnil obrovskou šanci hostí, si ujel do úniku domácí kapitán VOJTĚCH ŠILHAVÝ, který už se svojí střelou nemýlil a posílá Rytíře do vedení. Bez asistence.

    Filip Ardon

    Góly a asistencie: 1. Šilhavý, 12. Šilhavý (Zajíc, Machač) – 21. Nestrašil (Andres, Ječný), 28. Tejral (Andres, Furch), 49. Tejral (Hlinka, Vala)


    Rytíři Kladno: Vladař (Švihálek) – Větrovec, Potěchin, Bunda "A", Hulcr, Matula, Zajíc – Hajný, Machač, Šilhavý "C", Kaprál, Macháček, Slánský, Havlůj, Janeček, Doležal, Kuzďas, Miura, Kružík
    HC Slavia Praha: Frodl (Č. Novák) – Vala, M. Novák, Saňa "C", Havelka, Straka, Drahorád "A", Bureš, Kottek – Červený, Patzelt, Kasala, Nestrašil, Ječný, Josefus, Vyskočil, Tejral, Hlinka, Sládek, Andres "A", Furch

    Rozhodca: Jílek – Beránek, Klouček